1 - مگه من گفتم هستید ؟
2 - بهتر نیست دو تا معنی میده : 1 - Ps3 بهتره ، 2 - هیچ فرقی با هم ندارند . منظور شما کدومه ؟ اگر شماره ی 2 هست من با شما هم عقیده هستم .
3 - کیفیت ساخت ، متریال های استفاده شده ، و یک سری پارامتر دیگه که 360 توی سری اولش حسابی گند زد .
4 - چیت امنیت نیست ، امنیت بر میگرده به شیوه کد گذاری اطلاعات و گواهینامه ها و هزار و یک مساله ی دیگه ، که جای بحثش اینجا نیست .
5 - PSN یک شبکه رایگان هست و در دنیای امروز سرویس رایگان یعنی تبلیغ .
6 - خوب من هم گفتم ربطی نداره ، اون 3 میلیون بیشتر به خاطر تبلیغات مایکروسافت ، جمعیت بیشتر آمریکایی ها و طرفدارانشون نسبت به ژاپنی ها و طرفدارانشون ، برتری نسبی کیفیت محصولات آمریکایی از هر جنس مشابه در دنیا - خود سونی برای طراحی مدار هاش و چیپ هاش دست به دامن آمریکا شده .
7 - مگه من همچین حرفی زدم ؟
8 - خوب مگه من مخالفتی کردم ؟
9 - ؟؟؟؟؟؟؟
10 - در بحث کردن اگر حد اقل هایی رو رعایت نکنی ، یا سواد درست و حسابی در مورد بحث کردن نداری و یا میخواید با توسل به هر چیزی که شده حرف خودت رو پیش ببری . کسی که میگه فروش بیشتر ، یا کاربر بیشتر نشانه ی بهتر بودن و برتر بودنه یکی از افرادی هست که پیشتر گفتم .
در مورد لحن هم من فکر نمیکنم چیز بدی گفته باشم ، فقط براتون یک مثال زدم که متوجه بشید فروش یا کاربر بیشتر نشونه ی بهتر بودن نیست ، بهترین نمونه اش هم همون دستمال توالت بود که در دنیا در رتبه ی 1 فروش اجناس مصرفی قرار داره .