سلامنقل قول:
بله ممکنه سرعت خط رو ۸ بسته بشه و دیگه بیشتر نشه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
سلامنقل قول:
بله ممکنه سرعت خط رو ۸ بسته بشه و دیگه بیشتر نشه
دوستان با فورجی گوشی دو مگ و در نهایت سه مگ سرعت دارم
امکان بیشتر شدن با مودم وجود داره؟
و مودم پیشنهادی شما چیه؟
سرعت تو تایم رایگان همراه آخر الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
پس هر بار باید اینترنت رو چک کنیم تو همراه من تا ببینیم تموم شده اینترنت یا نه و از شارژ اصلی کم نمیکنن؟ اخه یعنی چی؟
نمیشه که کم شارژ کرد فقط برا اینترنت تلفن لازم میشه!
کاری کردن ادم دو تا سیم بخره!
تازه همین دیروز ظهر این طرح فعال شده چرا جوو میدینقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من از 8 مهر هر چی توی ساعات شبانه رفتم برام رایگان حساب کرده و بسته رزروم فعال نشده. از نظر سرعت هم محدودم نکردند.نقل قول:
واقعا چه دلیلی داره بخام دروغ بگم که شما همچین حرفی به من میزنی؟ برای من از شب های عاشورا و تاسوعا این طرح فعال شده.
سلامنقل قول:
من الان با همین سیم کارت تقریبا بالای 8 مگ هستم خوب چه کاریه ؟پس این همه تبلیغات برای چیه ؟
کد *1000# خیلی بهتره چون سرعت نت محدود نشود اگه تعویض سیم به یوسیم بشه خیلی ضرر فوق العاده استنقل قول:
7 تومن کاسب میشه برای تعویضه :n31:نقل قول:
خودش توی کل ایران خیلیه
هدف همون 3g هست که 4g رو محدود میکنه که از 3g بهتر نباشه
لعنت بهشون نت 4جی به هیچ وجع دیتا نمیده قطع شده :n34:
واقعا ببین گیر چه احمقایی افتادیم
سلام.مشخص نیست دلیلش،بله من هم تا قبل اینکه یوسیم کنم تیریجی تومناطق خلوت تا ۱۷ مگ می رفت ولی از لحظه ای که یوسیم کردم دیگه از ۸ بیشتر نشد و عذر بدتر از گناه اینجاست که خودشونو می زنن به اون راه اگر مثل مرد بگن سرعت محدود شده چندان شاید بد نباشه ولی اینکه میگن سرعت بدون محدودیت و خودشون رو می زنن به اون راه خیلی زشتهنقل قول:
برادرم دایمی داره3
00 مگ روزانه رو با کد گرفت 3500 تومن. ولی کار نمیکنه. پیام هم اومد فعال شد. دایمیمگه رو قبض نمیاد؟ الان این فعال چرا نشده نمیره اینترنت!!
راستی کنار اون انتن وقتی موبایل دیتا رو روشن میکنیم چیزی نشون نمیده مثلا اون 3g و 4g یا H؟ مشکل از چی میتونه باشه اخه. در حالی که اینترنت دوستم هم دقیقا اون رو خرید و کار کرد! در اینجا
اخه کی با دائمی 300 مگ 3500 میخره بزرگترین اشتباه رو مرتکب شدید ..همین الان هم 300 مگ ممکنه تموم شده باشه :n02::n10:قبض نجومی برات نیاد خوبه ...زنگ بزن 9990نقل قول:
Apn check kon dorost bashe bad agar dorost bood va dorost nashod ehtemal ziad internet khat gheire faaleنقل قول:
بیایید یه صندوق خیریه برای همراه اول درست کنیم
یه جور اجبار بود برادرم مجبور شد بخره راه دیگه ای نداشت و اولین و احتمالا اخرین بارش بودنقل قول:
مشکل رو دوست بالایی فکر کنم گفتن دلیلش رو.
اصلا اینترنت نمیره که قبض بیاد یا نیاد! همون 3500 میاد هرچند اینا دزدن!
منظورت از خط غیر فعاله چیه در حالی که انتن میده و مشکلی از اون بابت نداره! فقط اون اینترنت رو نمایش نمیده کنار انتن.نقل قول:
اینترنت خط،قبلا از اینترنت خط استفاده کرده؟یا بابت بدهی قطع نکردن؟نقل قول:
[emoji23][emoji23]اره پول نداره باند ۷ کنه سایت ها رونقل قول:
اره احتمالا طرح خریده ت موم شدهنقل قول:
عوضی ها چرا اطلاع نمیدن. همون اعتباری بهتره انصافا حداقل همون قدر شارژ میکنی. بهتر نیست قید این دایمی رو بزنه. فقط به خاطر اینکه شماره این رو داده به افراد مختلف نگه داشته. میشه یه سیمکارت دیگه بخره اون شماره رو انتقال بده به این مثل تلفن ثابت؟
قبض میان دورتون رو چک کنید
معمولا با آپ میشه
بیایم همراه اول رو تحریم کنیم بهتره هم:n02:نقل قول:
منظورتون از جمله دوم چی بود؟نقل قول:
من فقط ایرانسل،رایتل که اصلا اپراتور حساب نمیشه گرگ اولم که دیگه نیاز به گفتن نداره[emoji19]نقل قول:
یعنی چی سیم کارت دیگه بخره؟نه اون احتمالا بخاطر بدهی قطع کردن زنگ بزن به ۹۹۹۰ ببین چی میگن دقیقنقل قول:
آسان پرداختنقل قول:
ببین میخواد از دایمی در بیاد اصلا کار نکنه. ولی چون دیگران اون شماره رو دارن یه سیمکارت دیگه بخره اعتباری. شماره تلفن دایمی رو منتقل کنه اونجا میشه؟نقل قول:
بحثم کلی بود ربطی به اینترنت نداشت
مرسی
نه نمیشه فقط مگر اینکه دایورت کنه که اونم هزینه داره هر وقت کسی بهش زنگ بزنهنقل قول:
دوستان من از سیم کارت اعتباری همراه اول فورجی روی مودم استفاده می کنم . دو روزه هر نیم ساعت یک بار سیم کارت تو مودم خاموش میشه و باید سیمکارتو در بیارم دوباره بزارم تا دیتا بیاد.
اشکال از همراه اوله یا سیمکارتمو باید عوض کنم ؟
ایرانسل گذاشتم مشکلی نداشت و دیتا نمی رفت یعنی مشکل از مودم نیست
سلامنقل قول:
میگن که تعویض رایگانه.هزینه نداره.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
پس به نظر شما تعویض نکنیم بهتره ؟
سلام.با عوض کردن سیم کارت ممکن هست محدود بشین ممکن هم هست محدود نشین حساب کتاب خاصی نداره ولی اگر محدود بشین از ۸ بیشتر نمیشه دیگه.نقل قول:
همراه اول خیلی خودش رو این مدت بعد ترابرد خراب کرد و مشترکین رو شدید آزار داد
پول انقدر ارزش نداره که دیگه همه بهش الان دارن می گن دزد اول
الان هم که محدودیت سرعت داره
سلام دوستان،
سالهاست سیم کارت اعتباری نخریدم. ارزونترین راه خرید سیم اعتباری همراه اول کدومه؟
فقط یه کارت اعتباری میخوام برای اینترت، شماره خواسی نمیخوام فقط ارزون باشه.
اگر هم یوسیم محدود نباشه سیم 4G قدیمی بهتر
برو دفتار خدماتی بگو سیم کارت تصادفی میخواد بصورت تصادفی خود سیستم با 5000 تومن به شما سیمکارت میده
ممنون، احتمال داره یه سیم جدید usim محدود شده میدن؟نقل قول:
اگر میشه یه 4G ساده نامحدود میخوام
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ همایش معرفی فناوری نوین eSIM با حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، روز گذشته در حالی با هدف آشنایی مدیران ارشد حوزه ارتباطات با تکنولوژی نوین eSIM برگزار شد که توماس لارسون پیشگام در عرصه فناوری eSIM در دنیا در این مراسم به سخنرانی پرداخت.
در همایش برگزار شده، علاوه بر معرفی تکنولوژی eSIM به عنوان فناوری توانمندساز انقلاب دیجیتالی، چالشهای ورود این تکنولوژی به کشور، نیازمندیهای بومی و جایگاه اپراتورها به عنوان حوزههای اجرایی تشریح و بر هماهنگی و همکاری اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات در این زمینه تأکید شد.
همچنین مزایای ورود به این تکنولوژی در کشور و دستاوردهای حاصل و مخاطرات پیادهسازی آن مطرح شد.
همراستا با رشد فناوری اینترنت اشیا در سطح دنیا، جایگاه اپراتورهای تلفن همراه در اکوسیستم مخابرات همراه دچار تغییرات ساختاری میشود.
در اکوسیستم جدید سیمکارتهای فیزیکی حذف خواهند شد و با فناوری eSIM جایگزین میشوند.
بنابراین در این اکوسیستم مدیریت eSIM از جایگاه ویژهای برخوردار است که اگر اپراتورها هر چه سریعتر سازوکار لازم برای تعیین و گزینش جایگاه جدید خود در این اکوسیستم را فراهم نکنند تهدیدی جدی برای آنها محسوب میشود که تبعات سنگینی نیز به همراه خواهد داشت.
پیشبینی میشود در سال 2020، بیشتر گوشیهای تلفن همراه دارای eSIM بوده و تهدید عدم تطابق با روال فعلی برای اپراتورها در پیشروی آنها قرار دارد.
موجودیت eSIM در تصویر کلی، ماژولی جهت اتصال به شبکههای سلولی، ایجاد هویت مشخص و در نهایت امکان شناسایی و برقرای ارتباط است.
در همایش معرفی فناوری نوین eSIM، محمدخوانساری رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر معاونان و مدیران کل وزارت ارتباطات، مدیران عامل سه اپراتور کشور و مدیران شرکت مخابرات ایران حضور داشتند.
احتمال دارهنقل قول:
این سیمی که گرفتم عجیب سرعتش بالاست حتی از ایرانسل بیشترنقل قول:
خیلی عجیبه
الان از دفتر خدماتی اومدم، یک سیم 3G به من دادن و گفتن میتونم بعدا تبدیل به usim کنم و 15 گیگ هدیه بگیرم.
10،000 تومان حساب کرد چون فقط شماره 0910 داشت، گفت اگر بعدا بیام شماره 0990 برای 5000 تومان میشه، همون 0910 گرفتم
الان تو گوشی فعاله، اما هر کاری میکنم سیم با همراه-من وصل نمیشه
رمز با sms برای همراه-من میاد و بعدا پیام میده »به دلیل تغییر مالکیت سیم کارت پس از ثبت نام در اپلیکیشن، لطفا دوباره ثبت نام کنید«
سه بار امتحان کردم همش این پیام میاد