دوستان شىرازى همشهرى سلام
ببخشىد توساىت اىرانسل آدرس چند نماىندگى دىگه بجز بولوارنصر وملاصدرا زده آىا اىنجاها هم سىم کارت 4gدارند من خودم ازملاصدرا خىابان حکىمى خرىدم. بامودمش وتوبولوارنصر بدارم استفاده مى کنم.
Printable View
دوستان شىرازى همشهرى سلام
ببخشىد توساىت اىرانسل آدرس چند نماىندگى دىگه بجز بولوارنصر وملاصدرا زده آىا اىنجاها هم سىم کارت 4gدارند من خودم ازملاصدرا خىابان حکىمى خرىدم. بامودمش وتوبولوارنصر بدارم استفاده مى کنم.
دوستان اىرانسل الان پىام داد بسته دوازده گىگاباىت هفتاد وپنج تومان سه ماهه. بنظرتان ارزان کرده ىا مارا... فرض کردع؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
مراکز اصلی فقط این دوتا هست بقیه نمایندگی فروش هستن . مراکز اصلی رو اینجا میتونید ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایندگی ها معمولا فقط سیمکارت و مودم رو برای فروش گذاشتن و تعویض سیمکارت رو انجام نمیدن
باید صبر کنید تا چهارشنبه تا رسما وارد شیراز بشه و دفاتر و نمایندگی ها هم بسته بازگشت 4G رو بیارن
البته توی گلدشت معالی آباد هم یک نمایندگی فروش داره که چند روزی هست تعویض رو انجام میده اما بجای 10.000 تومان 15.000 تومان میگیره
خوب دارن بسته میخرن بچه ها .تازه دارن مودمم میخرن . ملت شریف جو گیر فقط واسه دو هفته براشون گرون بود
2 گيگ ماهانه ايرانسل شد 15000 تومان.
ايرانسل داره خودشو میکشه.
بسته نا محدودم گذاشته.
نا محدودش دو تا 8 صبح روزانه و هفتگی داره .
برای 2 گیگ و 5 گیگ ماهانه هم 25 درصد تخفیف ویژه گذاشته میشه 15 و 30 تومن
این 2 گیگ برای همیشه شده 15 تومن یا مدت کوتاهی؟
احتمالا با اون چیزی که نوشتن مقطعیه نوشته این دو تا بسته تخفیف ویژه داره توی سایتم همون قیمتهای قبلیه
اشتباه متوجه شدید دوست عزیز
درسته 25% تخفیف روی بسته های 2 و 5 گیگابایتی داده میشه
اما به این معنی نیست که هزینه اون کمتر شده
روی بسته 2 گیگابایتی 25% ( یعنی 500MB ) حجم اضافه داده میشه
و روی بسته 5 گیگاباتی 25% ( یعنی 1.25 GB ) حجم اضافه داده میشه
باند فرکانسی نسل 4 ایرانسل طبق عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بد متوجه نشدم خودشون اینطور نوشتن
Send:*555*5# Receive:Bastehaye Internet (Takhfif vijeye 25% baraye bastehaye 2GB va 5GB mahaneh)
1-Ruzaneh
2-Haftegi
3-Mahaneh
4-Boland Modat
5-Pishnahadi
6-Namahdud
من میخواستم یک مقایسه بین قیمت های رایتل و ایرانسل انجام بدم
چون خیلی از دوستان میگفتند که به سمت رایتل کوچ کنید !
اما تعرفه های رایتل واقعا بیشتر هست
قیمت بسته 1.5 گیگابایتی رایتل با سرعت 128Kb ماهانه 13.000 هست
خب تا اینجای کار از ایرانسل ارزون تر هست اما این رو در نظر داشته باشید که سرعت دانلود واقعا بالای 60KB نمیره !
و بعید میدونم بتونید 1.5GB رو با این سرعت تمام کنید.
و سرعت 1MB با 2 گیگابایت حجم 23.000 تومان هست !! و باز سرعت دانلود این بسته هم در بهترین حالت 120KB هست
اگر بخوایم تعرفه های رایتل رو با ایرانسل مقایسه کنیم باید تعرفه های 1M رو مقایسه کنیم
چون سرعت ایرانسل واقعا بالاتر هست
پیشنهاد میکنم اصلا به رایتل فکر نکنید
اول همراه اول . بعد ایرانسل و در آخر رایتل
حداقل الان ایرانسل بسته 2.5 گیگابایتی رو 20.000 تومان میده با سرعت بهتر از بسته 1M رایتل
و حتی اگر بخواید بسته 1.5 گیگای رایتل با سرعت 128 رو بگیرید اصلا ارزش 13.000 رو نداره
ایرانسل بسته 1 گیگا رو با همون قیمت ارایه میده اما با کیفیت خیلی بهتر
( اما اصلا پیشنهاد نمیکنم که بسته ایرانسل رو بخرید . فعلا صبر کنید چون وضعیت داره بهتر میشه. و اگر خواستید خط رو به همرا اول تغییر بدین واقعا بهتر هست تا رایتل )
بله کاملا درست میفرماییدنقل قول:
من هم این رو دیدم
اما مثلا بسته 2 گیگابایتی رو انتخاب کنید و ببینید چه پیغامی داده میشه و بعد اگر خواستین میتونین تایید کنید
منظورش از تخفیف همون چیزی بود که گفتم
اولا که بسته ی 128 سرعتش روی 1 مگه و بسته ی 1 مگ روی 2 مگنقل قول:
دوما از نظر کیفیت من افتضاح تر از ایرانسل ندیدم. تایم اوت. پکت لاس. پینگ افتضاح، سرعتش هم یه دفعه میره بالا بعد همینطوری یه دفعه میزنه زیر 20.
من تست هایی که با رایتل انجام میدم سرعت از 120 بالاتر نمیره مدارک هم ارسال کردمنقل قول:
اما با ایرانسل بیشتر مواقع 700k دانلود دارم جز بعضی مواقع که روی 200 میاد
اما درسته منطقه با منطقه فرق میکنه و باید خودتون تست کنید که کدوم بهتر جواب میده واسه شما
ولی به نظر من اصلا تعرفه های رایتل مناسب نیست و گرون تر از ایرانسل هست
دوستان این بسته های نا محدود چیه؟
من برای امتحان ک ببینم شب سرعتش چجوریاست یدونه ۲ تا ۸ صبح ۱ روزه خریدم تایم دادم ساعت ۲ شروع به دانلود کنه ببینم چجوریاست
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ایرانسل هم برای اینکه بشه از حداکثر سرعت استفاده کرد باید مدرک فرستاد براشون ؟
چون من هر جا تست می کنم بیشتر از 50 نمیشه سرعتم
اصلا به این سرعتا که می گید نمیرسم
واقعا ؟ خیلی افتضاح هست پس !نقل قول:
من فکر کردم همه جا مثل شیراز هست سرعتش
نه احتیاج به ارسال مدرک نیست واسه همه سرعت یکسان هست اما بستگی به شلوغی شبکه و آنتن دهی و... داره
اگر پست های قبل تر من رو ببینید عکس تست هارو گذاشتم که حتی به 1000 و 1300 کیلوبایت رسیده بود سرعت دانلود
همین الان براتون یه تست گرفتم که ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جدیدا ایرانسل بسته های نامحدود ارائه کرده
داستانش چیه؟؟؟؟؟
کسی تست کرده؟؟؟؟
چه جوری هست که 24 گیگ از نامحدود گرون تره؟؟؟؟
کیفیت سیگنال خیلی مهمخ ببین چند دی بی امه با ریل سیگنال می شود چک کردنقل قول:
ضمنا اون 24 گیگ ماهانست و اینا روزانه و هفتگی
آقا ایرانسل قاطی کرده یا من قاطی کردم؟
بسته 1 روزه 24 گیگ شبانه رو زده 10 هزار تومن ولی نامحدود 1 روزه 2 تا 8 و زده 3 هزار تومن
خوب چه کاریه؟ کسی که میخواد توی 6 ساعت 24 گیگ دانلود کنه خوب میره نامحدودش و میخره 3 تومن چجوریاست:n27:
ملت نخرید بابا . چرا اینقدر بعضی ها سست عنصرید ؟؟؟ دو روز صبر کنید تا حساب ایرانسل بیاد دستش . میمیرید استفاده نکنید ؟ بابا بخدا اگه نخرید واسه خودتون خوبه ، ایرانسل میفهمه بابا اگه این مشتریا نباشن پشیزی هم نمی ارزه . خواهش میکنم نخرید
بسته 1 ماهه 24 گیگ شبانه 10 تومنه (1 روزه نیست)نقل قول:
نامحدوده 1 روزه 2 تا 8 صبح هم 3 تومنه که به نظرم اصلا صرفه اقتصادی نداره!
چون قیمتش تقریبا یک سوم 24 گیگیه
یعنی فقط زمانی میصرفه که شما بتونی با نامحدودش حداقل یک سوم 24 گیگ (یعنی حداقل 8 گیگ) بین 2 تا 8 اونم فقط در یک روز دانلود کنی!
اگر بسته 1 ماهه شبانه نامحدود بده این ایرانسل من حتما میگیرم. (الان فقط 1 روزه شبانه نامحدود میده)
پس این چیه اینجا؟نقل قول:
قسمت 1 روزه رو نگاه کن
دو روز که سهله الان دو هفته از این تحریم! گذشته . منکه بسته نخریدم ولی لابد ملت لازم دارن. بزور که نمیشه منعشون کردنقل قول:
ضمنا ایرانسل که 85 میلیون سیمکارت تابحال فروخته، فقط حداکثر 50 نفر از مالکین سیمکارتهاش میان اینجا رو می بینن. این 50 نفر چه بسته بخرن یا نه چه تاثیری داره
نقشه جدید برای سر کیسه کردن مشترکین:n34:نقل قول:
داره دست و پا میزنه
تاثیر نداره ؟! تاثیر نداره که ایرانسل هر روز داره یه بسته میده بلکه بتونه مشتری جذب کنه . تاثیر نداره که مشترکین دیتا از ۱۸-۲۰ میلیون رسیدن به ۸-۹ میلیون . داره عزیزم . اگه ملت همکاری کنند تاثیرشم میبینی . در ضمن کسی مجبور نکرده اما اگه یه لحظه خودت فکر کنی میبینی که نباید بخری عزیزم . انتخاب با خودتهنقل قول:
به نظرم
بستگی داره بستگی نامحدود چه جوری باشه
الان ADSL ها دانلود شبانه دارن
معمولا کسانی این بسته ها رو می خرن که سرعت ایرانسل از دانلود شبانه ی ADSL خودشون بیشتر باشه یا اصلا به دانلود شبانه دسترسی نداشته باشن
ولی اینکه بسته 24 گیگ 10 هزار تومن و نامحدود 3 هزار تومن باشه یکم عجیبه
کی میتونه تو 6 ساعت 24 گیگ دانلود کنه ؟:n04:نقل قول:
تاثیر داره اما نه به خاطر این تاپیک یا تحریم. بلکه خود به خود برای خیلی ها نمی صرفه مگر برای افراد خاص با شرایط خاص که اونم زیاد نیست. اساسا توی مملکت ما خیلی ها حاضر نیستن برای اینترنت ماهانه بیشتر از 15 20 هزار تومن هزینه کنن و خیلی ها هم میگن صفحه رو خوب باز کنه به یگ مگ یا بیست مگش کاری ندارن. اگر خط ای دی اس ال من هم 8 مگ میکشید نمی رفتم مودم 4 جی بخرم. دو مگشم زورکی میکشهنقل قول:
دقیقانقل قول:
مثلا منه بدبخت چون شبانه ندارم مجبورم از ایرانسل استفاده کنم
شبا حدودا ۷ تا ۸ گیگ دانلود میکنه
اره شاید این تاپیک یا تحریم زیاد تاثیر نداشته باشه اما یکی مثه من که با ۲۰-۳۰ نفر سر و کار دارم و تقریبا همشون از ایرانسل استفاده میکنند بهشون پیشنهاد میکنم که استفاده نکنند و الان همشون گذاشتن کنار . من با اینکه یه نفرم و حدود ۲۰ نفرو شایدم بیشتر منصرف کردم از استفاده از دیتای ایرانسل همون ۲۰ نفر هم هرکدومشون یکی دیگه رو منصرف کنند و ۱۰۰ نفر تو شهر ما مثه من اینکارو بکنند ، شما تصور کن چه اتفاقی واسه ایرانسل میفته دوست عزیز . من بعضی اوقات تو شرایط خیلی اضطراری هم بودم که به اینترنت نیاز داشتم و دسترسی نداشتم اما با این وجود باز هم استفاده نکردم . الان هم زنده ام !نقل قول:
دوستان بازم لطفا هیچکی نخره و به دوستان و آشنا هاتونم بگید کسی نخره بخدا همینطوری ادامه بدیم 10-15 روز دیگه از اینم کمتر میکنه قیمت ها رو و بسته بهتر ارائه میده:n12:
شدنش که میشه من دیشب یه فیلم 1 گیگ و نیمی رو 10 دقیقه ای دان کردم ولی نمیفهمم رو چه حسابی این بسته ها تنظیم میشن خوب آخه ایرانسل جان طرف دیوانه نیست که 10 تومن بده 24 گیگ یک روزه بخره میاد نامحدود یک روزه میخره 3 تومن باید زنگ بزنم پشتیبانی ببینم اینی که این قیمتا و تعرفه ها رو ست میکنه کیهههههههه:n27:نقل قول:
اگر پهنای باند 8.8 مگابیت بده و سرعتش تو 6 ساعت کم نشه شاید بشه حدودا نزدیک به 24 گیگ دانلود کردنقل قول:
شما 4 جی وصل میشی؟ یعنی سرعتت 20 مگابیت بوده دیگه؟نقل قول:
بله البته تا 25 مگ هم میره و سرعت دانلودمم بین 2 تا 2.5 مگ تغییر میکنه البته گاهی ام میاد رو 1 مگ و کمتر ولی اکثرا بالای 2 مگ ( شب 2 به بعد)نقل قول:
اقایون امروز خریت محض کردم مجبور شدم یه بسته ۲ گیگ بخرم که زده ۲۵ درصد بیشتر . بعد تو ستاره ۵۵۵ زده که ۵۰۰ مگ بیشتر سرویس دارم . خلاصه درخواست دادم زد ۲ گیگ فعال شده و رسما ۵۰۰ مگ رو خورد
من هنوز سیمکارتمو عوض نکردم چون مطمین نیستم 4g پوشش داشته باشه اینجانقل قول:
اما دیشب با 3g سرعت بین ۳ تا ۵ مگ متغیر بود