512 من ك رو 50 گيركرده !:n27:نقل قول:
خيلي مسخرست بخدا آدم حالش بهم ميخوره!!!:n21:
Printable View
512 من ك رو 50 گيركرده !:n27:نقل قول:
خيلي مسخرست بخدا آدم حالش بهم ميخوره!!!:n21:
نامحدود 256 سرعت 32 قبلش 256 محدود سرعت 80 بود
256 - محدود سرعت 70 الی 80
پس محدود ها رو بالا بردن
اینا که نمیتونن نامحدود و محدود رو از هم تفکیک کنن.نقل قول:
پس چجوری سرعت محدو با نامحدود فرق داره؟؟
فکر نکنم محدود با نامحدود تفاوتی داشته باشه.
من و چند تا بچه سروسی محدود مخابرات رو داریم از 10 روز پیش که یکم سرعتا رو بهتر کردن تا الان هیچ تغییری نکرده.بد تر الان چند روز که شبانه دانلود رایگان افتضاه شده من که قبلا 6,7 گیگ دانلود میکردم و تو این چند هفته حدودا 4 گیگ دانلود داشتم الا از جمعه تا الان به زور 2 گیگ دانلود دارم .سرویسمم 1 مگ محدود 1 ساله هست. فعلا اینورا که از بهبودی خبری نیست.نقل قول:
من و چند تا بچه سروسی محدود مخابرات رو داریم از 10 روز پیش که یکم سرعتا رو بهتر کردن تا الان هیچ تغییری نکرده.بد تر الان چند روز که شبانه دانلود رایگان افتضاه شده من که قبلا 6,7 گیگ دانلود میکردم و تو این چند هفته حدودا 4 گیگ دانلود داشتم الا از جمعه تا الان به زور 2 گیگ دانلود دارم .سرویسمم 1 مگ محدود 1 ساله هست. فعلا اینورا که از بهبودی خبری نیست. سرویسهای محدود کماکان که مثل قبله.
من و چند تا بچه سروسی محدود مخابرات رو داریم از 10 روز پیش که یکم سرعتا رو بهتر کردن تا الان هیچ تغییری نکرده.بد تر الان چند روز که شبانه دانلود رایگان افتضاه شده من که قبلا 6,7 گیگ دانلود میکردم و تو این چند هفته حدودا 4 گیگ دانلود داشتم الا از جمعه تا الان به زور 2 گیگ دانلود دارم .سرویسمم 1 مگ محدود 1 ساله هست. فعلا اینورا که از بهبودی خبری نیست.نقل قول:
درسته دوست عزیز ...نقل قول:
سرعت تک لینک برای من روی 450 هست!
دوست عزیز سرویست چیه ؟ و از کدوم شهرید؟نقل قول:
قرار شد دوستان با ذکر نام سرویس و نام شهر برن جلو تا از سردرگمی دربیایم
ممنون
دوستان لطفا کمک کنید ...
این 2 روزه من مشکل پیدا کردم ...
اینترنت : مخابرات , نامحدود 256 ـه 1 به 10
1000 بار Modem Res میدم همش روی این IP میاد , اتفاقا هم IP خوبیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مشکلش اینه اکثر سایت ها باز نمیشن , مثلا همین P30World رو باز نمیکنه , یا بازی League Of Legends رو نمیاره بالا و روی همون لوگو اولش گیر میکنه .
از ساکس استفاده میکنم سایت ها خوب میشن همه و بازی لولم میره داخل اما وقتی میخواد بازی شروع بشه روی صفحه سیاه گیر میکنه ...
با VPN اما کلا هر دو اوکی میشن , هم بازی هم سایت ها ...
زنگ زدم 2020 میگه مشکل از مودمت هست ! که فکر کنم چرت گفت .
کسه دیگه هم این مشکل رو داره ؟ من الان باید چیکار کنم ؟ :n27:
نقل قول:
یه نگاهی به چند صفحه ی قبل مینداختید از سردرگمی بیرون میومدین! چون گفتم قبلا ...
256 نا محدود 1 ماهه ... بابل مرکز دانشگاه
مشکل DNS نداری؟نقل قول:
دوستان الان وضعیت نامحدودا چطوریه؟ سرعت کمه یا زیاد؟ من میخوام 1 مگ نامحدود بگیرم وضعیت اعلام کنید لطفا
256 نامحدود 32 تا.
1 مگ نامحدود نگیرنقل قول:
پس از ریستارت کردن مودم، سرعت به وضعیت پریروز برگشت.
1 مگ نامحدود یک ماهه
سرعت دانلود 64 فیکس
من صبح تا الان چند بار ریستارت کردم مودمو. سرعت همون 68 هستش.
هیچ تغییری نکرده.
128 نامحدود
از 8 که بهتره؟:n02:نقل قول:
خوب از همون اولش معلوم بود همه حرفاشون در مورد پهنای باند دروغ بود حالا ی سری داشتن برای من توضیح میدادن مشکل از پهنای بانده اینا اینقدر از این دروغا گفتم که حرف راستشون هم جلوی من هیچ اعتباری ندارهنقل قول:
هیچ شرکتی پهنای باند کم نمیاره به یه مشکلی که بر میخورن یا به یه بهانه دیگه ای سرعتا رو میکشن پایین و میگن که پهنای باند نداریم
صد البته. یه مدت ای دی ام بی استفاده شده بود. الان دوباره شروع به کار کرده.:n02:نقل قول:
ولی با این فیلم های HD و Full HD سرعت 68 کمه.
حالا بازم میگیم اشکالی نداره. باید بسوزیمو بسازیم و یه چیزو هیچ وقت یادمون نره که اینجا ایرانه.
شاید بازم سرعت رو دستکاری کنن. یعنی همین الانشم دارن دستکاری میکنن چون سرعت برای همه بالا نرفته .نقل قول:
لطفا میشه بگید DNS دیفالت مخابرات چیه؟ برای من پاک شده.نقل قول:
265 نامحدود سرعتش 32 هست
حالا ممکنه که اونایی که سرویس هاشونو الان تمدید کنن سرعتشون بالا بره و برای اونایی هم که بالا هست احتمالا شانسی بوده
من الان روی اکانت 256 نامحدود هستم سرعت 32 وبگردی افتضاح شده
ولی 1 مگ مثل موشک هست:n02:
8.8.8.8نقل قول:
4.2.2.4
سرعت شما هم پایین اومدنقل قول:
امروز غروب اینترنت پسر عموم رو وصل کردم 128 نامحدود سرعت دانلود بین 60 تا 70 حالا من 256 20 تا 32 این واقعی سازی سرعت ها نیست این گوه کشیدن هیکل خودشونه .
تازشم چند روزیه که بعضی خط های تلفن محلمون قاطی کردن همشنوایی دارن کلا همه رو هم رفتن الان خودمون بوق آزاد نداریم.
در نهایت به این نتیجه نهایی رسدم که اینا دارن یه غلطهایی روی شبکه مخابرات مازندران انجام میدن . :n23:
حالا به شبکه ملی اینترنت یا همون قطع ارتباط با دنیابرمیگرده یا چیز دیگه الله و اعلم.:n13:
واقعا خیلی خوبه شاتل و امکانات و پاسخ گویشون ... 128 نا محدود با سرعت دانلود 200 فقط ماهی 30 هزار تومان
فکر کنم برای یکسان سازی کد بین شهری هستش.نقل قول:
دارن کد هارو یکی میکنن.
تهران و کرج فکر کنم قرار بود تو این هفته اجرا بشه یا اجرا شده.
داداش شما اگه زیاد دانلود کنی تماس میگیرن میگن که زیاد دان نکن و اگرنه بنت میکنیم. بن هم اگه بشی سرعتت واقعی میشه.نقل قول:
بن بشه از واقعی هم کمتر میشه :n03:نقل قول:
داداش شما که سرعتت 400 بود.نقل قول:
الان چرا واقعی شده.
فعلا برای بیشتر کسایی که 128 دارن سرعت خوب شده. اگه هم کم شده باز مثل قبل 8 نشده.
رو بیت میچرخهنقل قول:
یا شاید هم مصرفت زیاد بود باید تغییر سرویس بدی
از سرویس های پایین دارن شروع میکنننقل قول:
خیلی از بچه های این تاپیک اکثر اوقات که سر میزنم اینجا هستن 2 شب 7 صبح سره ظهر ....
به خدا حیف عمره که پای این اینترنت تخمی تلف شه #جدی
10 روزه منتظرم سرعت درست شه یه ویدیو واسه پروژه درسی از یوتیوب گیر بیارم مشکلم حل شه ولی ...
امروز رفتم دانشگاه ( نوشیروانی ) سرعت اونجا هم در بهترین حالت 60 بود.
نقل قول:
این طور که معلومه تو خودت بیشتر از ما تو سایت میای من 7 صبح نمیام ولی تو به 7 صبح هم رحم نمیکنی:n02:
منم مسه شما پیگیرم ببینم درست میشه یا نه .نقل قول:
شما هم اگه 7 صبح بیدار باشی حتما یه سر میزنی .
217.218.127.127نقل قول:
217.218.155.155
DNS رو میشه دقیقا بگید چیه و چطور دیفالتش کنم ؟
تو مودم اگه tplink داری Interface --> LANنقل قول:
تو قسمت dns میتونی دی ان اس مورد نظرت رو وارد کنی دیفالتش اینه که auto رو انتخاب کنی