خیلی خوبه پسنقل قول:
من تهرانم اگه تهرانم اینجوری باشه خیلی عالی میشه منم قطعا میام همین سرویس
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
Printable View
خیلی خوبه پسنقل قول:
من تهرانم اگه تهرانم اینجوری باشه خیلی عالی میشه منم قطعا میام همین سرویس
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
بقیه دوستان هم مثل این دوستمون با سرویس 2 مگ سرعتشون تو ساعات رایگان بالایه؟
یه با مرام پیدا نمیشه بگه سرعت 2 مگ تو تهران موقع دانلود شبانه چقدر هست آیا؟
دوستان میتونن از لینک زیر ریز مصرفشونو ببینن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر...نام کاربري و يا کلمه عبور نادرست است
ساعت شبانه رایگان در تمام استان ها از تاریخ 16/6/92 به ساعت 2 بامداد الی 7صبح تغییر می یابد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزی میشه جمعش کردن . . .نقل قول:
فقط از این میشه
سرعت سرویس های 1 مگ و 2 مگ تو روز و شب چه قدر هست دوستان ؟
از آسیاتک میخوام بیام صبانت ... خودم روزا سرعتم120 تا 150 هست ... 2مگ آسیاتک دارم
سلام بر همه
قیمت ها خرید حجم زیاد شده؟
یک گیگ
50085
قبلا ارزونتر نبود؟
من پینگ واسم خیلی مهمه حتما پینگ زیر 150 باشه کسایی که سرویس 1 مگ دارن پینگشون چقدره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نگران پینگ نباش ، چون میشه کاهشش داد...لینک بالا رو یه نگا بنداز!
داداش اون جای خالی چیه؟نقل قول:
دادا اینجا رو با آمریکا اشتباه گرفتی.پینگ 150 تو خواب شبت ببین.اصلا میخوای برو مرکز مخابراتی:n08:نقل قول:
پینگ زیر 150 که هست!نقل قول:
ولی کم پیش می یاد زیر 150 باشه
ولی ممکنه زیر 150 باشه
بستگی داره
ولی بعضی از کاربرا پینگشون واقعا خوبه
عزیز پینگ تا پینگ داریم! مثلا پینگ ایران با اروپا یکیه؟ خوب فرق میکنه.پینگ هم برای کسایی که شمال غرب کشور هستن و بخصوص به مرکز مخابراتی نزدیکن خوبه...نقل قول:
قطع وصل شدنش زیاد شده
نمیدونم چرا نمیتونم با تورنت دانلود کنم قبلا حدود 100 kb بود سرعت دانلود تورنت
اما چند شبه شده 17 kb از سلامت تورنت مطمئنم در روز سرعت به 300 هم میرسه اما ساعات رایگان سرعتش واقعا کم شده
پینگ ایران با اروپا فرق میکنهنقل قول:
شما به تاپیک speedtest برو ببین پینگ ها چه قدره
تو خوزستان بعضی دوستان در بعضی مواقع پینگ خیلی پایینی دارن
دوستان توجه نمایند :
صبانت دوباره داره ساعت شبانه رو تغییر می دهد . اطلاع رسانی کنید که سر کسی کلاه نره .نقل قول:
اطلاعیه مهم(تغییر ساعت شبانه رایگان)
به اطلاع کلیه مشترکین محترم صبانت می رساند که زمان بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در تمامی استان ها از مورخ 16/6/92 به ساعت 2 بامداد الی 7صبح تغییرمی یابد.
به همین منظور لازم است مشترک در زمان بهره برداری ازسرویس رایگان دقت لازم را بعمل آورد زیرا عدم رعایت بازه زمانی مشخص شده منجر به کسر حجم سرویس غیررایگان مشترک می گردد که مسولیت این موضوع به عهده ایشان می
باشد.
لطفا کسی دید باز هم تغییر می کنه بیاد اینجا بگه .
مشهد، خودم سرویس 1 مگ دارم و سرعتش خیلی خوبه در واقع 4 مگ هست، در یک مرکز محابراتی دیگه سرویس تابستانه 1 مگ گرفتم که کمی ارزون تره، ولی سرعتش در speedtest.ir زیر 512kbs نشون داده میشه و پینگش هم خیلی خرابه، خیلی timeout میده و صفحات وب رو کند باز می کنه. خط هم اصلا نویز نداره، روی Gdmt هم تنظیم کردم SNR بالای 30 است. چندین DNS رو هم امتجان کردم از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تا DNS مخابرات و صبانت. ولی بازم پینگ مشکل داره و سرعت هم کمه. به نظر شما مشکل چیه؟
دوستان یه سوال به من جواب بدید خیلی عجله دارم سرعت شبانه 2 تا 7 به شهرش هم بستگی داره یا تو کل کشور یکیه بعد سرعت شبانه چنده؟
این سرویسو میخوام فقط برای دانلود شبانه یکی از کاربرا نوشته بود سرعت 400 کیلوبایته :O اگه 200 کیلو بایت هم باشه بسه
خیلی ممنون
کاربر گرامی اولا هر شهرحتی هر منطقه با مناطق دیگرفرق میکنه مثلا مشهد سرعت دانلود شبانه بالاست اما مال تهران شبانه افتضاح است گاهی وقتا شبی ۳۰۰ مگ هم نمیشه گرفت بهترین شب من ۶۰۲ و یا ۶۰۳ مگ بود یک سه شنبه شب بود اگر درست یادم مونده باشه یا مثلا اهواز پینگ عالی است اما پینگ تهران خیلی بده سوالتو دقیق تر بپرس بگو کدوم منطقه کدوم شهری بچه های اونجا بهت جواب دقیق بدن
در مورد قسمت اول سوالتون: طبق آخرین اعلان صبانت، شبانه همه شهرها به بازه2تا7تغییر پیدا کرده. و این یعنی افت سرعت و بالا رفتن هماهنگ ترافیک و چند برابر شدن بار ترافیکی!!!نقل قول:
در مورد قسمت دوم سوالتون: همونطور که دوستمون هم اشاره کردن، صبانت شرکتی هست که کیفیت یکسان نداره. و اگر شانس بیارین در برخی شهرا واقعا کیفیت بسیار خوبی داره! چه شبانه. چه روزانه!
خیلی ممنون شهر کاشان هستم فک نکنم کسی داشته باشه از کاشان :دینقل قول:
سلام
از دوستان کسی 128 نامحدود استفاده می کنند؟پینگ چه طوره؟
دوستم محدود داشت پینگش با گوگل و 4.2.2.4 حدوداً 88 بود.
اگه 128 نامحدود بگیرم در ماه مصرف منصفانش چقدره؟
من تبریزم مرکز مدنی
با تشکر
سلام دوستان عزیز من تازه به جمع صبانت پیوستم از نظر سرعت و پینگ خیلی خوبه فقط تنهای مشکلم دانلود شبانه ست.
همون شب اول از ساعت 2 تا 7 که فیلم گذاشتم واسه دانلود حجمم تموم شد! بعد که تماس گرفتم گفتن قبل از ساعت 2 باید مودم رو خاموش کنی بعد از 2 روشن کنی دوباره قبل از 7 خاموش کنی و بعد از 7 روشن کنی. فردا شبش این کارو کردم اما بازم 120 مگابایت کم کرد از حجمم.
حالا شما طریقه صحیح دانلود شبانه رو بهم یاد بدید. برنامه bidaar 1.52 رو گرفتم ولی مودمم رو ریبوت نمیکنه. مودمم TP-Link W8960N هستش چطوری باید با این برنامه واسش دستور بنویسم؟ لطفا کمی وقت بذارید و بهم جواب بدید
دوست عزیز کدوم شهری ؟چه طرحی داری وشبانه چقدر می گیری؟
ممنون
درضمن شما وقتی مودم رو قبل و بعد اون ساعت مشخص خاموش روشن می کنی تو گزارش کارکرد حتما تو ساعت شبانه قرارمی گیره ووظیفه دارن بهت برگردونن
من کرج هستم، 512 دارم اما عملا واسم 2مگ بستن واسه روزانه. شبانه اما سرعت میاد پایین بطور متوسط از ساعت 2 تا 7 حدود 1.7گیگ دانلود میکنم. الان دارم رو اسکریپ هایی کار میکنم که مودم رو ریبوت کنه. شما به من بگین دقیقا چه ساعت هایی باید مودم ریبوت شه که از حجمم کم نشهنقل قول:
میشه یکی به من بگه این یعنی چی؟ چرا تو ساعت دانلود شبانه از حجم من کم میشه؟!
سلامنقل قول:
یعنی 881 مصرف کردید و 143 مگ از حسابتون کم شده
البته با توجه به بازه مصرف نباید حجمی ازتون کم میشده!
متاسفانه این اتفاق برامنم افتاده درحقیقت هنوز همون 1تا6 رایگانهنقل قول:
همون دیگه، قبل از ساعت 7 چرا کم شده، بر چه مبنایی، نکنه بعداز ساعت 6 کم میکنه؟نقل قول:
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
1:تا جایی که من میدونم هنز 1 تا 6 هست! یعنی سر این موضوع با نمایندگی صبانت به مشکل خوردم!
2:ساعت سرور صبانت 15 دقیقه عقب هست! یعنی کاربرانی که فکر میکنن از ساعت 1 تایم رایگان هست و شروع به دانلود میکنند، دارند از ترافیک خودشون خرج می کنند!
حالا فرض کنید 5000 نفر، هر کدوم فقط 200 مگ دانلود کنند، روزانه چیزی حدود 4 میلیون سود اضافی به شرکت میده! البته باید اسم این پول رو چیز دیگه ای گذاشت که حرام هست!
(حداقل نمایندگی ارومیه که اینطور هست! دقیقا 15 دقیقه عقب هست!)
3: تازه امروز رفتم خطم رو تخلیه کنم، ازم هزینه تخله گرفتن!:n21: حدود 7 8 ساله ADSL دارم، ولی اولین بار بود هزینه تخلیه میدادم...
توی این اطلاعیه که تاکید کردن در تمامی استان ها از تاریخ 16 ام شهریور 2-7 خواهد شد .
الان اینکه به این شکل اطلاعیه مهم میدهند بعد برای همه اعمال نمیکنند جای سوال داره !
راستی سرعت کسی کم نشده دوباره ؟
برای من از دیشب با سرعت 928 kb/s وصل میشه
صبانت نمیدونم چرا دنده عقب داره میره هی ؟
برای اون قرعه کشی خرداد ماهش نزدیک 1 ماه و نیم سرعت روی 4 مگ بود بعد قرعه کشی انجام شد رفت دو هفته مونده تا ماه رمضون سرعت رو آورد روی 1 مگ .
واسه من که کرجم و 512 گرفتم خداییش سرعتش خوبه، تو روز رو 2مگ بستن فایل دانلود میکنم سرعت تا 240k میره، فقط مشکل حجمشه که مث چی حجم میخورهنقل قول:
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
دوستان از چه سایتی ریزمصرف را مشاهده می کنید؟
سمت ما تو كرج كه افتضاح هست اينترنت شبانه ... روزانه هم متوسط هست 1 مگ گرفتم 2 مگ داده شده
سرعت شبانه بين 40 تا 60 هست ...
دوستان شما چطور هستيد تو شب ؟
فك كنم بايد برم جاي ديگه