بله سراسری هست.ارسال خوب ولی دریافت بسیار ضعیف شدهنقل قول:
Printable View
بله سراسری هست.ارسال خوب ولی دریافت بسیار ضعیف شدهنقل قول:
من فکر می کنم آلودگی هوا و ذرات معلق موجود در هوا بر روی امواج وایمکس تاثیر داره :n02:
دقیقا از وقتی که گفتن اینترنت گرون شده این افتضاح بودن ایرانسل شروع شد , اینا روشون نمیشه گرون کنن واسه همین دارن میرینن به کیفیت سرویس ها
خیلی ممنون ولی امشب کیفیت دریافت با اسکایپ خوب شده بود.نقل قول:
من اسکایپ رو امتحان نکردم ولی 0voo افتضاح بودنقل قول:
صحیح تر اینه که بگیم نمیتونن گرون کنننقل قول:
از دیروز خوب شده اگه دوباره چش نخوره!
بله دوباره عادی شده البته اگه چش نخوره!!نقل قول:
دوستان پکت لاست یعنی چی؟ یکی یه توضیحی بده :n16:
متاسفانه دوباره کیشمیشی شده از ۲ساعت پیش!نقل قول:
تبادل داده تو اینترنت بر اساس بسته هست حالا اگه بعضی از این بسته ها حین تبادل گم بشن تو ارتباط اختلال ایجاد میشه.نقل قول:
مشکل پکت لاست حل شده ولی سرعت خیلی پایینه!
برای من پکت لاست برای 2 ساعت درست شد بعد دوباره برگشت به منوال قبل و خراب شد. الان از هر 10 پینگ 9 تاش تایم اوت میده !
lمگه قبلا پلن های حجمی ش شبانه رایگان داشت؟؟؟ نداشت کهنقل قول:
اینجانب با رضایت خاطر و در صحت کامل عقل اعلام میدارم امروز مورخه ۱۶دیماه ۹۱ وایمکس ایرانسل بهتر شده بود برگشته بود به روزای قبل از کم فروشی! :n02:
اگه دوباره بد شه الهی همهشون موی زائد دربیارن:n09:
پسورد admin مودم وایمکس ایرانسل رو از کجا عوض کنم ؟
مدل مودم
Model : WIXFMM 130
سلام. من مودم وایمکس 512 ایرانسل دارم و سرویس حجمی . من وقتی آنلاین می شم وقتی هیچ برنامه و مرورگر و آپدیت و ..... باز نیست در هر ثانیه 40 50 کیلوبایت مصرف می شه و موقعی که 1 صفحه مرورگر رو باز میکنم این عدد میره رو 100 150 و ترافیک منم به همین دلیل سریع تموم میشه.مگه اینطور نیست که باز کردن وب از حجم مصرف نمیکنه.لطفاً راهنمایی کنید من چی کار کنم حجمم تموم نشه ترکیدم از بی حجمی.:n28:
درودنقل قول:
کی گفته که بازکردن وب از حجم کم نمیکنه ؟ کم میکنه
شما اگر فایروال ندارید حتما یکی نصب کنید تا بتونید
برنامه هایی که نیازی به دسترسی به اینترنت ندارند
رو بتونید بلاک کنید اینطوری مصرفتون خیلی کم میشه
چون تقریبا همه برنامه ها برای چک لایسنس و آپدیت
یه سری به اینترنت میزنن
كي گفته نميتونن گرون كنن؟؟؟ وقتش كه برسه با كمال خونسردي و البته وقاحت، گرونش ميكنن!!!نقل قول:
نقل قول:
اگر روشهایی که دوستان گفتن جواب نداد ( آپدیت خود ویندوز رو هم خاموش کن )
محض احتیاط در صورت روشن بودن وای فای خاموشش کن
اگر از وای فای استفاده داری بگو که تنظیمات امـنـیـتـش رو بهت بگم تا هــ *ک نشه ( البته بازم هــ *ک میشه اما سخت تر )
ممنون.نقل قول:
ولی از کجا باید متوجه بشم که پکت لاست دارم؟ سرعتم کم میشه؟ حجمم بیخودی کم میشه؟ یا راه دیگه ای داره که متوجه بشم؟
نقل قول:
با پینگ گرفتن می تونید متوحه بشوید که پکت لاس / Packet loss دارید یا نه.
اوضاع داغونه!!!!!!!!!
سرویس دو مگ ایرانسل با اولتـــرا ســـورف و سایــــفون سرعتش افتضاح ولی سرعت خودش خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بی ربط با خراب شدن سرعت دریافت از اسکایپ نباشه .احتمال زیاد دارن سر پروتوکل های ایمن بلا میارن . حالبه سرعت اولتــرا و سایــفون با پارس آنلاین خوبه .
دوستان وقتی فکتوری ریست میکنم درست و کامل انجام نمیشه .فریمور آپگیرد کردم مشکل حل نشد.سرعتم اومده پایین.مودم:wixfmm130
چقدر قطع وصل میشه برا شما هم همینجوره ای؟
آره برای منم روزی 2 3 بار قطع و وصل می شه.نقل قول:
پینگش خیلی خرابه که !نقل قول:
در حال حاظر ایرانسل درست شده و مشکل خاصی نداشته و نسبت به شرکت های دیگر بهتر عمل کرده و سریع مشکل چند وقت پیش خود را حل کرده است .
سرویس من 512 که الان دقیق با سرور خارجی تست گرفتم عینا همون سرعت اسمی روداره بهم میده.
ساعت 11:31 صبح
نتیجه تست با سرور خارجی ( خارجی مهمه و ملاک هست )
این هم وضعیت پینگ :
نقل قول:
پینگش افتضاحه ! عین مبین نت من می مونه.:n03:
سرویس 2M - تهران - shuj 12:25 PM
پینگ یاهو:
شما بزار بعد از ظهر تست کن! صبحا تا ۱۱ خوبه بعدش دیگه میره تو باقالیا!نقل قول:
اینجا هم همین افتضاحه!نقل قول:
من که امروز از شر وایمکس راحت شدم پس از 5ماه به شما هم پیشنهاد میکنم جدا شید
دوستان گفته بودن بعد از ظهر هم تست بذارم :
این هم بعد از ظهر ظاهرا ایرانسل کاملا درست شده
من با سرعت 512 اصلا افت ندارم
منطقه تهران ساعت 7 بعد از ظهر
و این هم دستور پیگ که اصلا تایم اوت نداره
منم امروز وایمکسو تعطیل کردم adsl پارس گرفتم. متاسفانه وایمکس پایداری لازم رو نداره و مخصوصا این دو ماه با انتن دادنش خیلی اذیتم کرد.از این به بعد به عنوان یه اینترنت همراه ازش استفاده می کنم. بای بای وایمکس....!
دقیقا منم گذاشتم گوشه ی خونه که هر جا رفتم ببرمش تو خونه adsl خیلی بهتره
آقا این داماد ما مودمش وایمکسش رو آورده امشب من دانلود کنم، ماهیانه برای 4 گیگ 20 تومن میده
نمیدونم کدوم طرحش هست، ساعت شبانه چند تا چند هست؟
بله طرح 512 4 گیگ 19 در اصل
منم 2 هفته هست مودم وایمکس رو جمع کردم و ADSL گر فتم خییییلی راضیم(در مقایسه با ایرانسل)
منم خیلی دوست داشتم میتونستم adsl بگیرم مخصوصا پارس آنلاین یا صبانت ولی اینجا خط م فیبر نوریه و فقط مخابرات روش سرویس میده که اونم برداشته فقط یه طرح مسخره به ازای هر گیگ مصرف ۲۵۰۰ گذاشته که آخر ماه میاد رو قبض. (با سرعت اسمی ۱۲۸ ولی باز تا ۱ مگ انگار).
واقعا به اینترنت نامحدود یه مگ احتیاج دارم الان ۸۳ تومنه رو وایمکس ایرانسل. ولی adsl ئه فقط ۴۰ گیگش میشه ۱۰۰تومن.
نقل قول:ساعت دانلود رایگانش هم 2 تا 6 هستش. البته توی جشنواره قبلیش این ساعت بود برای این جشنواره نمی دونم چه ساعت هایی هست. شاید اصلاً برداشته باشنش. برو توی irancell.ir ببین یهو دانلود نکنی از حسابت بپره :n02:نقل قول:
البته سرعت دانلودش هم در بهترین حالت 64 هستش و توی 4 ساعت مقدار زیادی نمیشه دانلود کرد.
دوستان از عصر سرعت خیلی کم شده حتی پیج ها رو به زور باز میکنه
میخواستم ببینم برای همه اینجوریه؟
من کرج هستم