چرا کسی صداش درنمیاد؟
این همه آدم آنلاین اند اما هیچ کس چیزی نمیگه.
الان همه تو شوک هستید؟
Printable View
چرا کسی صداش درنمیاد؟
این همه آدم آنلاین اند اما هیچ کس چیزی نمیگه.
الان همه تو شوک هستید؟
الان 1 ساعت و 20 دقیقه گذشته پس کوشن این سوالااااااااااااااااااااا اااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته 2 ساعت بعد آزمون میاد سوالا.
سلام
آقا عمومی ها امروز خوب بودن و عادی.
ریاضی و فیزیک هم خیلی سخت بود خودمو ... کردم هر کودم 28-9 تا زدم.
ای خدااااااااا
آخه تو سایت کانون نوشته بود میانه رتبه واسه قبولی معماری علم و صنعت 1300 و خرده ای ِ.نقل قول:
خب گمون نکنم با این درصدا بتونم قبول بشم.
...
من از انتخاب رشته هیچی نمیدونم.فقط میدونم رشته معماری جزو رشته های پرطرفداره و این کارو سخت میکنه.
من که مث شما واسه 28 نرفته بودم که وقتی آوردم 280 زیاد غصه نخورم...رفتم واسه هزار ولی می بینم با این درصدا ده هزارم نمیارم :19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
krg , r,g:
نقل قول:
برید تو تاپیک "كنــــــــــــــكور 89 رياضي تموم شد !!!!"
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=421158
اخه من نمیدونم چرا بازم از اون جایی که فکرشو میکردم گزیده شدم ؟!!!!!!
به نظرم ریاضیش سخت بود ولی نه غیر قابل حل ... من این همه ریاضی بالا میزدم اخرش 17 تا زدم ! من شاید از 55 نزدیک 40 تاشو بلد بودم حل هم میکردم ولی به جواب نمیرسیدم ! همین باعث شد بیام فیزیک رو گند بزنم ! چیزی که برام قابل هضم نیست همینه ... وقتی ریاضیم این طور شد اصلا تمرکزم رو از دست دادم تا اومدم که به خودم بیام دیدم ساعت 11:20 و من سوال 174 و از فیزیک فقط و فقط 5 تا زده بودم تا اون موقع !اینارو به کی بگم تا باور کنه ؟
من مرورگرم خرابه و روی سایت سنجش سوالا رو نمی بینم. اینا رو گذاشتین فقط سوالن یا جوابم دارن؟
تا اينجا اینطوری دستم اومد که برخلاف تصورات فیزیک سخت نبوده . ریاضی سخت بوده پس احتمالا مال تجربیم یه همچین حالتی داره (آخه تقریبا هر سال سطح سختی این دو رشته یه جوره) محمد امین . محسن. چکار کردین؟
بابا تو دیگه کی هستی :31:نقل قول:
من واسه 28 نرفته بودم واسه همین رتبه رفته بودم و فکر میکردم بالای 1000 بشم اما دیدم نه همه چیز همونیه که باید بشه پس اینقدر حرص نخورید صبر صبر صبر صبر صبرنقل قول:
من که مث شما واسه 28 نرفته بودم که وقتی آوردم 280 زیاد غصه نخورم...رفتم واسه هزار ولی می بینم با این درصدا ده هزارم نمیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 32 (28 کاربران و 4 مهمان)
saeed atletico, *Ali*, .:RED:., ali kaka, Amir_oscar+, ashjaee, Barcelona09, Bikolah, BossX, D & G, dehtoday, Dulcimer, Elrond, empier games, hamed_km3, Haniiii, moraddad, Mr Unknown, omide qatar, rajer, ramin 69, roozbeh1369, saeed_h1369, shabeashegha+, sh_r_rad, sky man, vahid-p
من دارم جوابا رو میگیرم چقدر آسون بود ولی اون چیزی که می خوام احتمالا نشه لعنت بر دل سیاه شیطان از کمک خداوند ناامید نمی شم
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 32 (28 کاربران و 4 مهمان)
saeed atletico, *Ali*, .:RED:., ali kaka, Amir_oscar+, ashjaee, Barcelona09, Bikolah, BossX, D & G, dehtoday, Dulcimer, Elrond, empier games, hamed_km3, Haniiii, moraddad, Mr Unknown, omide qatar, rajer, ramin 69, roozbeh1369, saeed_h1369, shabeashegha+, sh_r_rad, sky man, vahid-p
من دارم جوابا رو میگیرم چقدر آسون بود ولی اون چیزی که می خوام احتمالا نشه لعنت بر دل سیاه شیطان از کمک خداوند ناامید نمی شم
امسال روال رو عوض کردن مثه 4 5 سال پیش نبود
امروز کسی برنده بود که خودشو استرسش رو وقتی سوال هارو دید کنترل کرد
اگه همین درصدا باشه تو زیر 1000 میشی !!! و معماری دانشگاه تهران که بهتر نداریم؟ داریم؟ نداریم :دی حتی اونم قبول میشی داداش..نقل قول:
آخه تو سایت کانون نوشته بود میانه رتبه واسه قبولی معماری علم و صنعت 1300 و خرده ای ِ.
خب گمون نکنم با این درصدا بتونم قبول بشم.
...
من از انتخاب رشته هیچی نمیدونم.فقط میدونم رشته معماری جزو رشته های پرطرفداره و این کارو سخت میکنه.
من حامدم یه سالم تو کانون بودم:دینقل قول:
از کجا؟ جواب تشریحی؟نقل قول:
بذار خیالت رو راحت کنم . سوالات امتحان نهایی دیدی چه جوری بود مثل اوناست! سوالات مفهومی بودن و با راه حل های بلند . سر جلسه باید حوصله کنی حل کنی اگر این کار را بکنی حتما نتیجه میگیری . اکثر ما بچه های ریاضی وقتی دیدیم 5-6 تا تست اول ریاضی فیزیک طولانی هست دیگه شل شدیم و حوصله جواب دادن نداشتیم .نقل قول:
حتما آب و یک عدد قرص جوشان ویتامین C و شکلات با خودت ببر سر جلسه که کمک میکنه سر حل بیایی و سوالات را حل کنی!
بابا الان که کنکور کارشناسی آسون شده ، برید کنکور ریاضی 84 رو ببینید تا پشماتون بریزه (بیچاره ما ها ، یادش به خیر انگار همین دیروز بود که از کنکور میام)
سوتی دادم خود سوالا بودنقل قول:
ریاضی 84..نقل قول:
بابا الان که کنکور کارشناسی آسون شده ، برید کنکور ریاضی 84 رو ببینید تا پشماتون بریزه (بیچاره ما ها ، یادش به خیر انگار همین دیروز بود که از کنکور میام)
گفتیم که لطفا ازین بحثا نکنیم بچه ها الان روحیه میخوان :)
بچه ها من پارسال جرات نکردم برم سوالا و جوابارو ببینم درصدامم حساب نکردم بیخیال بیخیال بودم تا نتایج اومد نظر خوبیه نه ؟ :دی
آزمون ریاضی ها تمام شدنقل قول:
الان باید به تجربی ها روحیه بدیم که موفق بشن
حقت رو میگیری قول میدم ;)نقل قول:
بد شانسی یعنی سر تست فیزیک از قابل حل بودن تست ها سر ذوق بیای و بخوای یک یه شکلات بخوری و چنان دندون دردی بگیری که بخوای چنان دادی بزنی که آروم بشی اما جلو خودت بگیری و چنان تو ذوقت بخوره که حالت از هرچی تست فیزیکه به هم بخوره
بد شانسی یعنی با گرفتگی کمر پاشی بری آزمون بدی و پشت سرت کولر بیفته و چنان کمرت بگیره که نتونی تکون بخوری
بدشانسی یعنی استاد زبان باشی و وقت کم بیاری و زبان رو 76 درصد بزنی
خوش شانسی یعنی دینی رو بالای 80 درصد بزنی!!!(اما چه فایده دینی رو همه بالا میزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بهانه گیری یعنی تنبلی ها تو طول سالت رو گردن شانس بندازی.(اما من تنبلی نکردم!!)
در یک کلمه:من بدشانسم
تمام...
کنکور 84 سخت بود اما در کل نرمال بود(قبول دارم فیزیک و ریاضی اش اذیت کن بود) اما منکر نباید بشیم که شیمی آسونی داشته.نقل قول:
تو کنکور معمولن اگه خیلی آسون یا خیلی سخت باشه خیلی ها خراب میکنن.وقتی آسون باشه طرف حس میکنه یه سال سرکار بوده این همه جون کنده،ترسیده،سختی کشیده واسه یه همچین سوالایی.خب من یکی که این طوری ام.حس میکنم تو دهنی خوردم. اگه هم که سخت باشه بدیهی ِ که یه عده بگرخن.
یکی از سوالای فیزیک چقدر آسون بودنقل قول:
همون ضریب خودالقایی سیملوله فقط جاگذاری تو فرمول بود
ولی من محاسباتی شیمی غیر از اون حجم ظرف بقیشونو بیخیال شدم
در ضمن سیناجان مقایسه سختی کنکور با سوالای کانون مثل مقایسه سوالای خود دبیرتون با امتحان نهاییه
دم حاج کاظم گرم که اونا رو سخت گرفت تا ما یادمون باشه که از اینا عجق وجق ترم دیدیم تا حالا
نقل قول:
علییییییییییییییییییییییی ییییییی چیکار کردی؟
سعید نمیخوام دروغ بگم که ترکوندم اووو بابا من دیگه 500 400 رو رد کردم ولی میگم امروز خودمو کنترل کردم نزاشتم این نوین بودن سوالا هرچی خوندم رو از بین ببره !!!! دیگه بقیش هر چی خدا بخواد
مثل اينكه كنكور حسابي حال داده بچه ها :27:
کنکور ریاضی وفیزیکش خیلی سخت بود
عمومی متوسط بود(زبان و عربی و دینی ساده و ادبیات سخت بود) زبان فارسی که با سالا پیش خیلی فرق داشت نه مشتق مرکب داده بودن نه ترکیب وصفی.
ریاضیش سخت بود ،فیزیک متوسط ، شیمی آسون
دیگه باید منتظر رتبه باشیم
من که جوابا رو نگاه نمیکنم چون اصلا اعصابش رو ندارم
نقل قول:
شیمیش آسون بود به خاطر اینکه ما اولین دوره ای بودیم که کتاب شیمی عوض شده بود.
در هر صورت برای همتون آرزوی موفقیات میکنم.
انشا الله جشن قبولی دکترا تون رو بگیرید:10:
جدا غافلگیر شدم ، الان شوکه شدم در حد تیم ملی .
یه تجربه واسه خارجی ها و تجربی ها و انسانی ها ، اگه تونستین 2-3 تا شوکولات اسنیکرز با خودتون ببرید جدا خوبه . آدم تا می خوره می ترکه از انرژی . ضمنا اصلا توجه نکنید به چرت و پرتای سازمان سنجش که 7 در ها بسته میشه ، نباید چیزی با خودتون ببرید ( آب و خوراکی ) و ... .
ساعت بیست دقیقه به هشت بود هنوز ما تو حیاط بودیم یه عده هم هنوز داشتن میومدن یه عده ساعت 5 دقیقه به هشت بسته شون رو باز کردن و دفترچه رو درآوردن ، کسی هم گیر نداد چرا آب آوردی چرا شکلات آوردی . کلا واقعا بی بند و بار بود . آزمون هم 12:10 تموم نشد یه چند دقیقه بیشتر طول کشید .
البته پیشنهاد نمی کنم ریسک کنید ولی خواستم بگم مث من نشید که یه هو دیدین ساعت 6:20 شده و ماشین گیر نمیاد و تاکسی تلفنی نیست و هیچ کس علاقه ای به دربست نداره ، خودتونو گم کنید .
برای بقیه کنکوری ها که تا شنبه کار دارن آرزوی موفقیت می کنم . امیدوارم خوب برگزار شه برای شما .
یه تجربه ی دیگه اینکه اگه سوالا واقعا در حد گودزیلا هم بود اصلا غافلگیر نشید با یه نفس عمیق بیفتید رو سوالا تا هر جا می تونید حل کنید . چون اگه واقعا سخت باشه همه اشکشون در میاد .
موفق باشید
شمارش واج هم نبود درسته؟نقل قول:
این ادبیاتش عجب کوفتی بود رسیدم حدود سوال 11 دیدم شده 8:13
از اون طرف از قواعدای عربی زدم تا درک مطلبشو جواب بدم
من که همیشه کلوز تست برام سخت بوده ولی ریدینگ زیاد سخت نبود
از بس تو این کتاب شهاب اناری ریدینگ گرم شدن زمین زدم سر جلسه دیگه حالم بهم خورد تا دیدم تو همون موضوعه
اول کلوز تست گفتم خدایا این چی نوشته فهمیدم نوشته ارسطو
از ارسطو شروع شده بود و تا هیتلر ادامه داشت اون یکی ریدینگ هم موضوعش مسخره بود
خب يهو بكيد در حد تيم ملي سخت بوده ديكه؟؟
سلام دوستان
ریاضی واقعا سخت بود.
من جمعا 80 سوال جواب دادم(60 تا عمومی 20 تا اختصاصی)
روزانه قبول میشم؟؟؟؟ منطقه 3
پ.ن: هنوز تو شوک کنکور هستم...بدترین آزمون دوران تحصیلم بود.
بدین وسیله به اطلاع داوطلبان شرکت کننده گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، علوم تجربی ، علوم انسانی ، زبان های خارجی و هنر در آزمون سراسری سال 1389 می رساند ، سوالات آزمون تمام گروههای آزمایشی 30 دقیقه بعد از آزمون و کلید سوالات نیز 2 ساعت پس از برگزاری آزمون بر روی پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت .روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
شما خیلی گیر دادی به سخت و آسون بودن:31:نقل قول:
باید اینو قبول کنید هر کس با توجه به توان و تلاشش توی یه آزمون نتیجه میگیره حالا چه سخت باشه چه آسون
نباید فرقی به حال یه کنکوری کنه سخت باشه برای همه سخته آسون هم باشه برای همه آسونه
تازه سخت باشه بهتره که کسایی که بیشتر زحمت کشیدند بهتر خودشونو نشون میدند:46: