سلام دوستان
من الان ای دی اس ال دارم
حالا اگه اینجا( منطقه ما) رو فیبر بزنن میشه کاری کرد که سیم مسی زد؟
یا اصلا فیبر نزنن؟
توروخدا جواب بدین
Printable View
سلام دوستان
من الان ای دی اس ال دارم
حالا اگه اینجا( منطقه ما) رو فیبر بزنن میشه کاری کرد که سیم مسی زد؟
یا اصلا فیبر نزنن؟
توروخدا جواب بدین
فکر کنم قبلا راجع به این موضوع صحبت شد، متاسفانه جواب خیر هست.نقل قول:
برادرا خواهرا من از هر چیزی که طی هفته های گذشته اینجا پشت سر صبانت دری وری گفتم توبه میکنم.... حالا میفهمم که چه شرکت باحالیه...
همون بهتر که نیومدم شاتل خودمو بدبخت و ذلیل نکردم...! مرتیکه ها میخوان یه سرویس 512 بدن سه ماه فقط 5 گیگ تا مدارک جد و آباد آدمو میخوان... رفتم صبانت 128 م رو کردم 1024 سه ماه 6 گیگ سگش می ارزه به اون شاتل 512 با سرعت آپلود 256 ش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با توجه به اینکه این SpeedTest یه ذره مغزش معیوبه، مقادیر رو تصحیح میکنم:
Ping 136ms from 4.2.2.4 | Upload 0.50Mb/s
اینهمه گفتیم نظر بدید همون بهتر هیچکی نظر نداد همینجا که هستم موندم...
این که فایده نداردنقل قول:
بگو ببینم مرد و مردونه تو 4 ساعت دانلود شبانه چقد دانلود داری؟
برا محض اطلاع بگم که یکی از دوستان سرویس 1 مگ از پیشگامان گرفته بود خونه پرش 800 مگ دانلود رایگان داشت اونوقت شاتل سرویس eco512 حدود 1200 مگ دانلود رایگان دارد
موفق باشید
نقل قول:دوست منم 128 صبانت داره شبانه با سرعت 3-5 دانلود ميكنه!!! يك ماه و نيمه گرفته يه فيلم بيشتر نتونسته شبا بگيره!نقل قول:
من 512 eco دارم وضعیتم اینجورییه. اساتید عزیز نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من به یه مشکل بسیار عجیب برخوردم که خودم هیچ.پشتیبانیم توش مونده و اون اینه که چراغ استاتوسم چند شبه فقط و فقط شبا دایم خاموش و روشن میشد حلا موندم چرا شب چرا روز همچین نمیشد ؟
تا حلا شماها همچین مشکلی داشنتید؟
موفق باشید
وای نگو........................نقل قول:
این قدر ناامید نباش. من فقط سه روز تو نوبت بودم! البته تازه پورتاشون پر شده بود.نقل قول:
پشتیبانی که هنوز نمیدونه خاموش شدن چراغ status بخاطر مخابرات منطقه هم میتونه باشه بدرد گوسفند چرونی هم نمیخوره !:13: دوست عزیز این مشکل برای چندتا از دوستان دیگر از جمله خودم بوده و کماکان همچنان هم هست و بخاطر منطقه مخابراتیتون هست. البته اگه به پشتیبان گیر بدی آخرش کم میارن میگن مودمت خراب شده !!!!!!!نقل قول:
این حاصل تجربه من بود دیگه خود دانید :27:
مودم من هم به همین درد مبتلا شده. ولی از بد روزگار حرفشون درست از آب در اومد. از یکی مودم گرفتم تست کردم دیدم مودم خودم خراب شده.نقل قول:
حالا میخوام یک مودم بگیرم.
مودم قبلیم ASUS AM602 بود الان میخوام یک مودم بگیرم یکی راهنمایی کنه چی بگیریم.
نقل قول:اخه مسیله اینجاست که رو پریزای دیگه خونمون ثابته و من فقط شبا چراغم قطع و وصل میشد پس بعید میدونم مشکل از مخابرات و مودم باشد چون اگه بود باید در طول روزم همین اتفاق بیفتد من فکر کنم که باید از سیم تلفن بجای سیم برق برا سیم کشی استفاده کنمنقل قول:
امروز سیم تلفن میخرم وصلش میکنم ببینم درست میشد یا نه
موفق باشید
من که اصلا تو نوبت نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قدر وقت بود اين مودمو داشتي ؟؟؟چه جوريا استفاده ميكردي كه سوخت ؟؟نقل قول:
آخه ميخوام بدونم كه من اون كارو نكنم --زياد روشن خاموش ميكردي ؟؟؟ چند ساعت در 24 ساعت روشن بود؟
آخه چرا ؟/ تا حالا واسه كسيم اتفاق افتاده ؟؟نقل قول:
يعني ميگند تو چرا رفتي فلان چيزو دانلود كردي ؟؟
آخه آپلود كه نكردم فقط دانلود كردم--اگه هم بخواند كسيو بگيرند برند اونو بگيرند كه اينو گذاشته نه من كه فقط گرفتم
شما مطمئني ؟؟؟
هر روز براتون میزارم تا از کثافت کاری شرکت با خبر شوید.
F:\Documents and Settings\Hiv>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [69.147.114.224] with 32 bytes of data:
Reply from 69.147.114.224: bytes=32 time=2014ms TTL=46
Reply from 69.147.114.224: bytes=32 time=1905ms TTL=46
Reply from 69.147.114.224: bytes=32 time=1327ms TTL=46
Reply from 69.147.114.224: bytes=32 time=1296ms TTL=46
Ping statistics for 69.147.114.224:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1296ms, Maximum = 2014ms, Average = 1635ms
F:\Documents and Settings\Hiv>ping google.com
Pinging google.com [74.125.127.100] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.127.100: bytes=32 time=1773ms TTL=46
Reply from 74.125.127.100: bytes=32 time=1215ms TTL=46
Reply from 74.125.127.100: bytes=32 time=1374ms TTL=46
Reply from 74.125.127.100: bytes=32 time=1684ms TTL=46
Ping statistics for 74.125.127.100:
Minimum = 1215ms, Maximum = 1773ms, Average = 1511ms
دقیقا دو هفته هست پشتیبانی میگه مشکل سرعت داریم.
و رفع ش میکنیم
اگر کسی میتونه با این سرعت کار کنه به من هم بگه
F:\Documents and Settings\Hiv>ping google.com
Pinging google.com [74.125.127.100] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.127.100: bytes=32 time=1773ms TTL=46
Reply from 74.125.127.100: bytes=32 time=1215ms TTL=46
Reply from 74.125.127.100: bytes=32 time=1374ms TTL=46
Reply from 74.125.127.100: bytes=32 time=1684ms TTL=46
Ping statistics for 74.125.127.100:
Minimum = 1215ms, Maximum = 1773ms, Average = 1511ms
من چند صفحه قبل رو خوندم گفتم هم يه توضيحاتي بدم هم چند تا سوال
اول اينكه من 1 ماهم نيست adsl گرفتم 512 گرفتم اما خيلي راحت يه گواهي تحصيلي دادم پرسيدم مشكلي نداره گواهي رو كه ديد حال كرد در حد تيم ملي گفت نه عالييه
بعد در مورده مودم من ديدم خيلي داره مودم هاشو گرون ميده منم رفتم يه وايرلس مودم گرفتم الفكس--ازم پرسيدن مودم برات بياريم گفتم نه خريدم از بازار گفت بلدي وصلش كني ؟ گفتم نه بيايد نصب كنيد گفت باشه 12 تا 2 بعد از ظهر منتظر باش شره ساعته 2 اومد نيم ساعتم يارو سره وايرلسش گير بود
حالا 2 تا سوال
1- v p n چيه ؟؟نرم افزاره يا همون پ ر و ك س ي ؟چه جوري ميشه ازش استفاده كرد ؟
2-من برد وايرلسم 50 متره --كم نيست ؟
اول اينكه من 1 ماهم نيست adsl گرفتم 512 گرفتم اما خيلي راحت يه گواهي تحصيلي دادم پرسيدم مشكلي نداره گواهي رو كه ديد حال كرد در حد تيم ملي گفت نه عالييه
بعد در مورده مودم من ديدم خيلي داره مودم هاشو گرون ميده منم رفتم يه وايرلس مودم گرفتم الفكس--ازم پرسيدن مودم برات بياريم گفتم نه خريدم از بازار گفت بلدي وصلش كني ؟ گفتم نه بيايد نصب كنيد گفت باشه 12 تا 2 بعد از ظهر منتظر باش شره ساعته 2 اومد نيم ساعتم يارو سره وايرلسش گير بود
حالا 2 تا سوال
حالا 2 تا سوال
من هم فکر نکنم مشکل شما از مودم یا مخابرات باشه.نقل قول:
من که این مشکل رو دارم شبانه روزیه. سیم مخابرات هم مستقیم اومده پشت مودم اون هم با سیم برق نه تلفن.
دو سال میشه که دارمش. زیاد روشن و خاموش نمیشد چون اکثرا بیچاره روشن بود.نقل قول:
اما از اینا نیست من یک مدتی مشکل نویز داشتم، یعنی از همون اول، تا جایی که رفتم یک تیکه سیم برق گرفتم از پریز مخابرات مستقیم زدم پشت مودم باز هم حل نشد. یک ماه پیش مشکل خیلی آزار دهنده شده بود رفتم تقسیم مخابرات رو که تو کوچه از زمین در میاد باز کردم دیدم سیمی که از زمین اومده تو تقسیم رو درست و حسابی محکم نکردن یعنی پیچی که اون سیم رو میبست 20 دور پیچید تا سفت شد.
تو این دو سال سره همین نویز پدر این مودم در اومد از بس ریست شد. الانم باید یک عیبی به همین خاطر کرد باشه دیگه.
من تا یه ماه و نیم پیش هر شب حداقل یک و نیم گیگ دانلود میکردم (البته اگه میزاشتم دانلود کنه)... الان یه ماه و نیمه که پهنای باند صبانت توی تهران کم اومده (فقط تهران) و اینجور که این یارو میگفت به زودی اگه سنگ اندازیای مخابرات توی دادن پهنای باند تموم بشه پهنای باند رو زیاد میکنیم... توی خود شرکتشونم این مشکل رو دارن و گفت توی کل تهران این مشکل هست... تازه الانم که مثلا کلی مشکله شبا، من با سرعت 40-60 کیلوبایت بر ثانیه از تورنت دانلود میکنم لینک مستقیمم همینقدر... تا ساعت 6:30 و از اون به بعد که یه ذره پهنای باند آزادتر میشه سرعت میره بالای 90 (هم تورنت و هم لینک مستقیم)... الان من هر شب حداقل 700-800 مگ میتونم دانلود کنم (اونم از تورنت)...نقل قول:
تازه این تهرانه که وضعش از همه جای کشور الان توی صبانت بدتره...
توی ساعات شبانه به دلیل افزایش بیش از حد ترافیک شبکه، سرعت باز شدن سایتا به دلیل اینکه پینگ میره بالای 2000 میشه حدود 5 کیلوبایت بر ثانیه... ولی سرعت دانلود چون ارتباط زیادی به پینگ نداره حداقل 40 کیلوبایت بر ثانیه رو داره... دانلود از لینک مستقیم و تورنت... ولی دانلود از رپیدشیر به دلیل همون پینگ خیلی سخته...نقل قول:
ولی به زودی این مشکل حل میشه... بازم سگش می ارزه به اون شاتل... حداقل مشکل نداره... قطعی نداره... سرعتشم کم و زیاد نمیشه... این مشکل رو هم حل کنن دیگه عمرا بتونید ایرادی از صبا بگیرید... :8:
البته میل خودتون هرکاری خواستید بکنید فقط یه سوال ! جای پریز مودمتون در صبح با شب فرق داره ؟ اگه اینطوره اون کاری رو که میگید انجام بدید وگرنه که شب خود به خود این اتفاق نمی افته :46:نقل قول:
نه جاش ثابتهنقل قول:
فکر کنم شب بخاطر اینکه برق بیشتری نسبت به روز دارد مصرف میشد نویز به همراه دارد ولی ساعت 12 شب چراغ ثابت میشد
موفق باشید
مبارک باشه دوست عزيز،نقل قول:
شما کدوم شهر هستين که با گواهي اشتغال به تحصيل بهتون 512 دادن؟
در مورد 2 تا سؤالتون من چيزي نميدونم.
آقا این آی پی استاتیک به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟
بلاخره یه لینک سالم از فیلم ترمیناتور پیدا کردم دانلود شد:31:
ظاهراً در مورد صبانت قبلاً بحث شده و فکر کنم بحث کردن راجبش ممنوعه! (مطمئن نيستم!)نقل قول:
من 8 ماهه شاتل دارم و تو ساعتهاي مختلف تو اينترنت ميچرخم ، چه شب چه روز هيچ مشکلي نداشتم . به جز زماني که مشکل کلي بوده.نقل قول:
شاتل هم قطعي نداره ... سرعتش هميشه ثابته و بيشتر از قرارداده ...نقل قول:
-- اينو دقيق نميدونم ولي فکر کنم صبا نت شبانش هر ساعت قطع ميشه که اين واسه من مشکل ايجاد ميکنه.
-- نکته ديگه اينکه با اون پينگ بالا و سرعت پايين اگه يکي مثل من بعضي وقتا بخواد شب تو اينترنت بگرده بايد چيکارکنه؟
-- در مورد دانلود شبانه، من خودم ديشب 1359 مگ دانلود داشتم.
هدف من طرفداري از شاتل نبود و البته هيچ تجربهاي با صبا نت ندارم ولي تجربهي ديگران رو شنيدم.
من فقط تجربهي خودم با شاتل رو نوشتم.
:11:
کیفیت فیلم ترمیناتور چطور بود؟نقل قول:
موفق باشید
امروز از ساعت 7 صبح نمیتونستم به اینترنت وصل بشم!!!!!
دوستان صبای من اینترنتش کند شده امروز یکی از دوستانم هم از شاتل داشت میگفت که سرعتش کم شده
البته نه کم ولی صفحات خلی دیر لود میشه و خیلی نیمه لود میشه و میمونه الان هم با وی پ.ی ان اومدم
شما هم این مشکل رو دارید ؟
در ضمن چراغ usp من هی روشن خاموش میشه در حال استفاده !!!
سلام
اینجا آیا کسی هست که بصورت دو کاربره از شاتل استفاده کنه؟
من میخوام سرویس 128 art رو برای این منظور استفاده کنم ولی نوشته هزینه ی جداگانه برای بیش از یک کامپیوتر اخذ میشه.
میخواستم بدونم این هزینه ی اضافی چی هست و وقت استفاده ی همزمان وضعیت سرعت به چه صورته؟
و همون مودم 59 هزار تومانی که به نظر گرون هم میاد برای این منظور کافیه؟
ممنون میشم اطلاعاتی در این زمینه بهم بدید.
سلام.
تو بازی های Letancy من خیلی بالاست ..... نمیدونید چه جوری میشه بهترش کرد ؟؟؟؟
نقل قول:
من اصفهان هستم
كسي جواب پست ها صفحه قبل منو نميده ؟
اولا که مبارک باشه:11:نقل قول:
دوما اره نمایندگی اصفهان زیاد گیر نمیدن و با همون گواهی اشتغال به تحصیل 512 را میدن:8:
1- v p n یا همون Virtual private network ء 1چیزیه که میتونی به صورت ناشناس بری تو نت بچرخی و قیلتر هم در کار نیست و تو هر سایتی میشه رفت:21: ضمنا باید بابتش پول بدی و بخری 1 یوزر و پس هم بهت میدن برای استفاده در ضمن غیر قانونی هم هست!
اطلاعاتم در همین حد بود
2- فکر کنم 50 متر خوب باشه ولی خب بستگی به خودت و مکانی که استفاده میکنی داره
256 شاتل کسی داره ؟ میدونه سرعت دانلودش چنده ؟
امروز واسم اس ام اس اومد صورت حسابتون آماده شده این صورت حساب مال چیه ؟ من یه فته بیشتر نیست از شاتل شتراک گرفتم
یه چیز دیگه اینکه توی تنظیمات مودم سرعت سند رو 128 زده ولی سرعت دانلود رو 189 زده ! من سرویس Art 1 رو گرفتم که سند و رسیوش باید 128 باشه واسه همه اینجوره یا واسه من فقط اینجوره ؟
حالا كسي جوابه منو نداد كه اگه بصورته غير مخفي بريم توي اينترنت
و فايل ها و سايت هايي رو كه نبايد باز كنيم باز كرديم و فايل دانلود كرديم امكاش هست شر بشه ؟؟؟تا حالا شده ؟؟
و اينكه استفاده از ------ هم آدمو مخفي ميكنه درسته ؟
ممکنه شر بشه بابا ولش کن واسه این کارا برو کافی نت!نقل قول: