350 گیگ می خوام دانلود داشته باشم در ساعات رایگان در طی یک ماه همچین سرویسی هست؟ چه قدره؟نقل قول:
Printable View
350 گیگ می خوام دانلود داشته باشم در ساعات رایگان در طی یک ماه همچین سرویسی هست؟ چه قدره؟نقل قول:
شما اگه میخای مطمئن این همه دانلود کنی باید از ماکس نت سرویس vip بگیری گرونه حدود 30 تومن در ماهنقل قول:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
شبانه 4-10 بدرد من نمیخوره ! اقا این طرح حریر بهاری هم با سرعت 4 مگ خوبه ظاهرا ، در یکسال حجم 10 گیگ و ساعت رایگان 1-6 با 80 درصد تخفیف در دانلود ( یعنی 5 گیگ دانلود کنی 1 گیگ برات حساب میشه ) ،، به قیمت 26 هزار تومن ،
چون من دانلود شبانه آنچنانی ندارم ( اغلب فیلم آنلاین میبینم ) این سرویس برام خوبه بشرط اینکه کیفیتش عالی باشه یعنی در ساعت رایگان هم همون سرعت روزانه 4 مگابیت ارائه بشه .
یه سوال ؟
الان سایت مکس نت و سرویس VIP رو که سرعتش رو 4 مگابیت زده دیدم . حالا این 4 مگ سرعت بصورت ثابت هست یا اینکه تا 10 مگابیت هم افزایش داره و حداقل سرعت 4 هست؟؟ 6 گیگ دانلود شبانه زده و کنارش عکس ماه گذاشته ، این 6 گیگ برای کل مثلا 3 ماه هست یا اینکه روزانه ؟! چون برای سرویس ها و سرعت های پایین هم 6 گیگ شبانه زده !
میشه معنی این جملات رو بگید : " حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود. "
" در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه
و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود. "
البته در جمله دوم اشاره شده 2 گیگ در ماه !! با این اوصاف شما مطمئن هستید مثلا 350 گیگی که دوستمون اشاره کردن نیاز دارن با این سرویس vip میشه بصورت رایگان دانلود کرد ؟! محدودیت و مصرف منصفانه و .... ایجاد نمکینن ؟
حریر مریر بخای مهلتش همین فردا تموم میشه :n02::n05:نقل قول:
اونا یه حجمی رو نوشتن که احیانا به مشکلی چیزی برخودن تا اونجایی که میتونن سرعتو بیارن پایین ولی تا الآن مشاهده نشده که سرعتو محدود کنن یا طرح مرح منصفانه بزارن.نقل قول:
طبق اطلاعات جمع آوری شده اگه اسیاتک محدودیتی برای شبانه زاره وضعیت اینه:
128 محدودیت نداره به جز نامحدود
256 " "
512 " "
با 2 مگ سرعتت روی 120 کیلوبایت هست
یک مگ حداکثر 90 کیلوبایت
4 مگ 160
10 مگ 250
خیلی بدم میادم از شرکت هایی که این طوری با جملات بازی میکنن تا مشتری رو گیج بکنن!نقل قول:
خط منم قبلا 12مگ آپ میشد الان بین 6-5 مگ در نوسان هستنقل قول:
دقیقا منم همین مشکلو دارمنقل قول:
2 شب پشت سر هم تست کردم وقتی از ساعت 1 که میگذره اگه نت رو DC کنم دیگه کانکت نمیشه
مودمو خاموش کردم 1ساعت بعد روشن کردم بازم کانکت نشد ولی بریج رو تست نکردم تا حالا
اسپلیتر وصل هست؟ تلفن و همه چیزو قطع کنین دوباره تست کنین یا مودمو ببرین دم در مستقیم به سیم وصل کنین. مال من وقتی تلفن وصل میشه 3-4 هزار تا میاره پایین در حالت نرمال 12000 هست.نقل قول:
بجز من چندنفر دیگم همین وضعیتو دارننقل قول:
هرچی که هست از طرف مخابرات ِ
تو این حالت با بریج راحت میشه کانکت شد . دو شبه که به این صورت سپری میکنم ، حالت بریج روی سرعت هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
بعد از کلی بحث و تبادل نظر بین ISP ها بالاخره کسی تونست مخابرات رو تخلیه کنه و سرویس جدید از شرکتی بگیره تا بفهمیم چطوریاست ؟! من تازه سرویس 10 مگم رو شارژ کردم و هنوز 10 گیگ از شارژم باقی مونده و پرسیدم که اگر تخلیه کنم مبلغی رو عودت نخواهند کرد پس مجبورم تا تموم شدن این مقدار نهایت تا شنبه صبر کنم و بعد اقدام کنم . از دوستان کسی آی اس پی شو عوض کرد حتما کیفیت سرویس دهی و دانلود رایگان شبانش رو بگه . مرسی
من دیروز از ترکانت گرفتم.(البته تخلیه نکردم و روی یه خط دیگه گرفتم)نقل قول:
ایشالا امروز وصل میشه و نتایج رو اعلام میکنم
از دوستان کسی تو شهرک شهریار ارومیه هست ؟؟؟
یکی از فامیلا میخواد از شرکت های دیگه بگیره
شماره شونو هر جا میزنم میگه غیر قابل ارائه هست !!!!
اونجا هم فیبره ؟؟ :n02:
اونجا فکر کنم بیشتر pcm هست تا فیبر ;) !نقل قول:
ولی بله شهریار اکثر فیبرن و فقط از مخابرات میشه نت گرفت
دوستان قابل ذکر است که وقتی تو سایت مینویسین قابل ارایه دلیل بر این نیست که خط شما کابل مسیه.:n01:
سلام
ADSL من از ترکانت وصل شد
نتایج دقیق تر رو بعدا میزارم
اما تو سرویس 2مگ:
پینگ 8.8.8.8 بین 240 تا 290 هست.
سرعت دانلود از قوی ترین سرور ها حدود 400 هست
اما مهم سرعت شبانه است...
اونم امشب معلوم میشه
آسیــاتــک - سرویس 4Mbps
مولتی کانکشن - سرور تهران (سرعت دانلود اینتــر ا نــت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولتی کانکشن - سرور آلمان (سرعت دانلود اینتــرنــت) :
تک کانکشن - سرور انگلیس (سرعت واقعی اینترنت) :
محتوای مخفی: مودم
این هم تو زرد از آب در اومد . . . :n35:
گزینه بعدیم شاتل هست به احتمال زیاد . . . :n01:
عجب... اینا که دیگه خیلی وضعشون خرابه. 4mbps!!!???نقل قول:
وضعیت آپلود خیلی ناجوره، زنگ بزنید زیادش کنن چون با این آپلود پایین عملا سرویستون به درد نمیخورهنقل قول:
بله بعد کلی صحبت قبول کردن آپلود رو بزارن رو 512 ولی فعلا که خبری نشده . . .نقل قول:
های وب که داشتم آپلودم رو 1024 بسته شده بود و رایگان هم بود :
کسی 10 مگ آسیاتک رو نداره؟؟ هر چند که 4 مگش تعطیله 100 رحمت به مخابرات:n01:
4 مگ آسیـاتـک - دانلود شبانه - 80 درصد رایگان
دانلود از سرور ایران :
دانلود از 1 بامداد تا 6 صبح با 80 درصد تخفیف محاسبه میشه و قیمت تمام شده هر گیگ دانلود میشه حدود 800 تومن . . .
برای کسایی که دانلود خیلی زیاد نداشته باشن مناسب هستش :n16:
سرعت دانلود شبانه ترکانت:
بین 20 تا 30 کیلو متغیره.:n21::n21:
یعنی شبی عملا بیشتر از 800-900 مگ نمیشه دانلود کرد.
ماهی در بیشترین حالت 30 گیگ....
پارس ترافیک شبانه اش یک سوم هست ، اگه 512 بگیرم(که روی 9 مگ میبنده) با ترافیک بالا (10 گیگش هم میزارم واسه 30گیگ شبانه) خیلی به صرفه تر و با کیفیت تر از ترکانته.....
مشکل دیگه ترکانت هم قطعی هاشه.
از دیروز تا حالا فک کنم 2-3 بار قطع شده.....
دقیقا مشکل بزرگ من با آسیـاتـک همینه !!!نقل قول:
تو این چند روز به اندازه مجموع قطعیهای کل چندین سالی که از شرکتهای مختلف ADSL داشتم، خط آسیاتکم قطعی داشته !!! فقط تو همین چند روز !!!
واقعا اعصاب خوردکننده است . . . یه جوری شده مودم رو کشیدم آوردم جلوی چشم هر چند دقیقه یک بار چشمم میره سمت چراغ ADSL که مبادا خاموش نشه . . . :n34:
دیشب 1گیگ فایل گذاشتم دانلود بشه الان چک کردم 750 مگ از حجمم کم کرده
طبق گفته خودشون که 50% رایگان هست باید نهایتا 550مگ از حجم کم میکرد (حتی اگه آپلود رایگان نباشه)
الان که حساب می کنم خیلی بیشتر از اونی که باید کنتور انداخته برای همین فکرمیکنم اون 50% رایگانی که مخابرات اعلام کرده بنظر 30 - 25 درصد رایگان هست و مخابرات این رو هم به مردم دروغ گفته
چون بخواد اضافی هم کنتور بندازه دیگه انقدرم نمیشه 550مگ رو بیاد بزنه 750مگ!!! 200مگ بیشتر
کسی هست که اخیرا شب دانلود کرده باشه و درست 50% از حجمش کم شده باشه؟؟؟
سرعت سرویس شما چه قدره؟ من تا چند ماه قبل 512 که داشتم سرعتش میانگین 40 بود فکر کنم. قبلش با 1 مگ 60 بود (شب ها). یعنی از اون هم خراب تر شده؟ همیشه میدونستم بالاخره این اینترنت شبانه رو ازمون میگیرن. یعنی وقتش رسیده؟نقل قول:
من 2مگ گرفتم و به این افتضاحیه:n04:نقل قول:
وای به اون یکی سرویس هاش.....
این آسیاتک دیگه واقعا شورش رو درآورده . . . صبح تا حالا ۲۰ بار قطع و وصل شده . . .
پشتیبانی هم از دیروز همین جمله رو میگه : "مشکل از مرکز مخابراتی هست، باید صبر کنید . . ."
و این که تا کی باید صبر کنیم هم معلوم نیست . . . :n09:
یکی نیست بگه تو که مشکل داری و نمیتونی حلش کنی برای چی مشترک جدید میگیری ؟ :n34:
دوستانی که تجربه دارن برای ثبت شکایت باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟
من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم که دانلودرایگان شبانه ترکانت صرفا جنبه تبلیغاتی دارهنقل قول:
اصلا تعجب کردم اونروز پست زدید که از ترکانت برای اونیکی خط نت گرفتید
اگه زیاد و هرشب دانلود ندارید فکرکنم شاتل خوب باشه
اما اگه دانلود زیاد دارید و هرشب میخواید داشته باشید باتوجه به اینکه دیگه هیچ شرکتی شبانه رایگان نمیده بده هم گرون هست شما باید حساب کتاب بکنید از یه شرکتی مثل های وب که حجم رو به قیمت خوبی میده حجم بخرید و شبها استفاده کنید
بنظر من باید گزینه "عدم تضمین کیفیت سرویس ارایه شده" رو انتخاب کنیدنقل قول:
فکر کنم تبلیغ خلاف واقع و تحویل سرعت کمتر از قرارداد خوب باشه. البته بعید میدونم از این کار شخصا نتیجه ای بگیرین ولی انجام دادنش خالی از لطف نیست.نقل قول:
این پست انتقاد ترکانت رو ندیده بودم:n03:نقل قول:
مکس نت هم هنوز شبانه میده.
اونو باید تست کنم.....
اقا منم اسیاتک هستم اولاش خیلی مشکل داشت ولی با تعویض پورت مشکلم حل شد
الان 1 ماه سرویس 10 مگ دارم تا الان فقط 1بار قطعی داشته اونم به مدت 15 دقیقه
بسیار راضیم ازش
برای دانلود بهترین سرویس دهنده تو ایرانه
شبی راحت 20 گیگ از سرور داخلی دانلود میکنم
سرعت دانلود در ساعات رایگان از سرور داخلی 1.2 مگ و سرور خارجی kb 300 است
برای تست سرعت از سایت تاینی مووی دانلود کنید
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
پشتیبانیشون چطوره؟ ممکنه دقیقا سرویسی رو که ازشون خریدین توضیح بدین؟ سرعت و ترافیک قیمتش. شبانش کاملا رایگانه؟ من از سایتشون اصلا سر در نمیارم. ممکنه آدرسش رو بگین واسه مراجعه حضوری؟نقل قول:
شما کدوم منطقه ای؟نقل قول:
و اینکه تا اونجا که من حساب کردم سرویس هایی که شبانه رایگان دارن قیمتاشون یکم بالاست احیانا سرویس ارزون که نداره؟! ( مخابرات یه زمانی سرویس 10 مگو با 5 گیگ میداد 28 تومن شبی هم 23-24 گیگ از سرور خارجی میشد دانلود کرد)
مرکز مخابراتی شهید قندی
محل سکونت دانشکده ابتدای خیابان برق
من سرویس 10 مگ 20 گیگ در ماه گرفتم که 2 تا 8 رایگانه
پشتیبانیشم خوبه انصافا هر وقت تماس گرفتم خیلی خوب برخورد کردند
اگه احیانا خط تلفونتون ضعیه درخواست تعویض پورت بدین درست میشه
من اوایل خطم تا 6 مگ بیشتر کشش نداشت ولی با تعویض پورت رفت رو 14 مگ
تعرفه ها که تو سایت اسیاتک هست می تونی ببینی
اره سرویسای رایگانش یکم گرونه البته بستگی به نوع سرویس داره سرویس من ماهی 67 تومن میشه
اینم ادرس
نام آذران آراز رایانه غرب تلفن 4432221177 تلفن 2 4432246093 فکس 4432249028 آدرس ارومیه - خ مدنی 2 - جنب بانک سینا - ساختمان 124 - طبقه اول - واحد 7 و 13
جالب شد چون من هم مرکز قندی هستم و خط تلفنم هم مشکلی نداره سابق بر این از هایوب سرویس 8Mbps داشتم که با فعال کردن نیترو میرفت رو ۱۲ مگ و مشکلی هم نداشتم . . .نقل قول:
MaxRate خطم هم روی ۲۰ مگ بود . . .
تا این که از آسیاتک سرویس گرفتم و الان دائم مشکل قطع و وصلی ADSL دارم . . .
جالب تر این که تو این چند روزی که با پشتیبانی تماس گرفتم تنها یک جواب شنیدم و اون این که مشکل از خط من نیست بلکه کل مرکز مخابراتی با این مشکل رویرو هستش !!!
حالا اگر برای شما مشکلی تو این چند روز پیش نیومده معنیش این هست که پشتیبانی داره منو میپیچونه ؟!! :n13: