با سلام من ميخوام سريعآ يه لپ تاپ اچ پي واسه بازي بگيرم حداكثر تا 1200000 تومن...
با سلام من ميخوام سريعآ يه لپ تاپ اچ پي واسه بازي بگيرم حداكثر تا 1200000 تومن...
آقا شرمنده.نمیدونستم شما هم گرفتید>>>مبارکه<<<:10:نقل قول:
.شما هم 1500 گرفتید؟؟؟
من فکر کردم 1650 هست.انصافا قیمتش خیلی مناسبه.
با این وجود دل و اچ پی باید قیمتاشونو بیارن پایین در غیر این صورت این سونی همه رو کنار میزنه.
سلام
کسی می دونه قیمت Sony Vaio VGN-FZ230E چنده ... خیلی عجله دارم .. فقط قیمت و ارزششو می خوام
مشخصانش اینجا هست
..................................................کد:http://www.kb.sony.com/selfservice/microsites/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=VGNFZ230EBmksppdf&sliceId=pdfPage_1&docTypeID=DT_SPECIFICATIONS_1_1&dialogID=47230142&stateId=1%200%2047228609
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7250 2GHz 800MHz 2MB L2
2GB (1GBx2_RAM
Hard 200G
Screen Size: 15.4
سلام دوستان منم می خوام یکی از همین سونی ها رو بخرم....از نمایندگی اصفهان!گفته 10 روز دیگه میاره،فقط چنتا سوال داشتم:
اول اینکه همراه نوت بوک باید کیف هم بهم بدن یا نه؟(یعنی خود ایران رهجو این نوت بوکا را با کیف میده یا بستگی به فروشندش داره؟)
بعدشم در مورد کیفیت صفحه نمایش بیشتر بگین...مخصوصا کنتراست تصویر و برایتنس صفحه نمایش در سطح بالایی هست یا متوسطه؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین... با تشکر فراوان
.....................نقل قول:
هیچ کس اینجا نیست بتونه بهم کمک کنه....؟
نقل قول:
سری fz که دیگه تولید نمیشه
میدونم تولید نمیشه ... واسه همین هم هست که نمیتونم قیمتش رو بدست بیارم ....
من دارم از یه شرکت میخرم .. لپ تاپش نو ... ولی نمیدونم قیمت واقعی اش چنده ... ببینم اصلا ارزش داره بخرم یا نه .......
حالا تا دوستان میان جواب می دن من یه لیست قیمت دارم برای تاریخ سیزدهم خرداد برای گارانتی پلازو که یه مدل fz هست توش
fz 348 با کش 2 و رم 4 و هارد 250 و cpu 2 که قیمتشو زده 990 هزار تومان
لزومی وجود نداره که روی لپ تاپ کیف بدن. تازه معمولاً اون کیف هایی که می دن حداکثر 20 30 تومان بیشتر نمی ارزه و 3 4 ماه بیشتر کار نمی کنه (البته دندون اسب پیش کشی رو نمی شمرن!:31:). خودت بری یه کیف محکم و قشنگ بخری خیلی بهتره. در مورد صفحه نمایش هم که کلاً خیالت راحت باشه سونی بهترین صفحه نمایش ها رو توی لپ تاپ ها داره.نقل قول:
ممنون از رجیسترد یوزر همکار خوب و عزیز
حالا با قیمت 1.5 بهترین لب تاب چی هست بگیرم و هم اینکه کوچیک باشه و کارت شبکه هم داشته باشه راستی
قیمت سونی VGN-TT130N/B رو نگفتین
به نظرم این براتون خوب باشه:نقل قول:
Dell Vostro 1320
CPU: Intel Core 2 Duo Processor 2.66 GHz 6 M Cache
RAM: 4GB
HDD: 320GB++
LCD: 13.3 WXGA
VGA: GeForce 9300 256 MB Dedicated
Price: 1,250,000 Tomans
hp dv6 1125eeنقل قول:
hp dv6 1127ee
تو رنج 1200 اینا برای بازی بهترین هستن
1125 رو خودم دارم . بیشتر از اون چیزی که انتظار داشتمه . واقعا به قیمتش میارزه
تست صفحه نمایش fw46gj تموم شد تو یک کلام!
واقعا عالیه:20:
نقل قول:
گارانتی ايران رهجو با اين مدل سونی يه کيف هم حتماً ميده.من که فکر ميکنم 20 30 تومان بيشتر باشه.
آقا دانیال شما نگفتی خریدی . تبریییییییک تبرییییکنقل قول:
کی خریدی ؟ مگه هستش ؟
اگه خدا بخواد منم میگیرم . باید ببینیم کی میارن دوباره :5:
شما 1500 یا 1550 ؟
یعنی چی سه چهار ماه بیشتر کار نمیکنه حالا شاید مقاومت کیف های مطرحی مثل تارگوس رو نداشته باشه ولی فکر نکنم انقدر هم که شما می گین عمرش کوتاه باشه :5:نقل قول:
بابا 1550!نقل قول:
اون 1500 که من خریدم جریان داشت!:31:
کیفش خوبه ولی چون لپ تاپ با وسایل اضافی که من دنبالمه هر روز سنگین میشه باید کوله بگیرم:20:
راستی یه موس g9 logitech امروز خریدم با گارانتی اواژنگ 107 تومن واقعا توپه:18:
مرسی:11:نقل قول:
فک کنم اونی که من خریدم آخری آخریش بود !
گفتم شاید حال دادن ارزون کردن :31:نقل قول:
جدیییییییییییی ؟ 107 هزار تومنننننننننننننن واسه موس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! :18:
بابا مایه داریها. من همین 1550 رو بزور جور کنم :31:
دعا کن به منم برسه :41:
107 تومن پول ماوس دادی! منم میخوام یدونه 5 تومنیشو بخرم :31:نقل قول:
سلام.يك سوال كلي داشتم!
به نطر شما hp dv6 1199 بهتر بگيرم يا sony fw 490 ddb ?موندم بين كيفيت سوني و يا كانفينگ نسبتا بهتره اچ پي؟
ضمنا پردازش گرافيكي هيچ كدوم فرقي نداره؟
من بيشتر براي كاراي etabs و safe مشخواهم؟
خواهشا سريع يكي جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
دوستان منم هفته ی اینده میخام لپ تاپ بیگرم لطفن کمک کنید.
یه لپ تاپ سونی میخام که در محدوده قیمت حدودن 1میلیونو 300 هزار تومان باشه حالا یکم بالا پایین اشکالی نداره.
من از لپ تاپ استفاده های زیادی میکنم که مهترین ان ها عبارتند از:بازی کردن و تماشای فیلم همچنین داشتن هارد بالا برای ذخیره کردن چون اهنگ زیاد گوش میدم و همچنین صدای خوبی هم داشته باشه و دارای سرعت قابل قبولی هم باشه.اینترنتم زیاد استفاده میکنم.
دوستان اینا انتظاراتی بود که الان یادم بود ولی در کل میخام یکی از بهترین لپ تاپ ها را بگیرم که برای کار های گوناگون مناسب باشه و خصوصن سرعت خوبی داشته باشه و برای اجرای بازی هنگ نکنه.
ممنون.
دوستان نظره خودم روی Sony VAIO FW-490JAB میباشد.
اما از ان جا که در مورد لپ تاپ اطلاعاتی ندارم نمیدونم که خوبه یا بد.
اگه میشه لطفن قیمت و نوع استفاده ای که میشه از این لپ تاپ کرد را بگین.
همچنین یکی از فامیلامون دل 1520 گرفته و ازش راضیه حالا این لپ تاپ نسبت به دل 1520 چه طوره؟
دوستان خواهشن جوابمو زود بدین اخه فرصتی ندارم و همچنین اطلاعاتی هم ندارم.
ممنون.
نقل قول:من از قيمت ها زياد خبر ندارم.اما با توجه به کاربرد شما حتماً وايو انتخاب بهتريه، مخصوصاً برای بازی که کاملا از 1520 سرتره.lcd sony هم به مراتب از 1520 بهتره واسه فيلم ديدن و هر کار ديگه اي.
اما سرعت پردازش 1520 از وایو بهتره ، چون 1520 6 مگ کشه ، اما وایو ای که شما انتخاب کردین 3 مگ کش.البته بستگی به 1520 داره که میخوای بگیری ، چون 1520 با کانفیگ های مختلف تو بازار هست.
اره!نقل قول:
موس گیمه!
اینم عکسش
کد:http://www.winboard.org/forum/attachments/erfahrungsberichte-hardware/20851d1190979034-logitech-g9-laser-dscf0004.jpg
سلام دوستان
میدونم جاش اینجا نیست ولی خوب توی بخشش اصلا جوابی نگرفتم
من 2 هفته هست hpdv3 2025ee دارم و طراحی و کیفیت ساختش حرف نداره(البته این نظر شخصی منه)
مشکل داغ کردن هم نداره ولی فنش به طور مرتب(نه با سرعت بالا, فقط با سرعت کم کار میکنه):41:حتی وقتی وب گردی میکنمو روزای اول اینطوری نبود,بعد از update ویندوز و چند تا application از hp اینجوری شد. میتونین راهنماییم کنین؟
این که سیم داره!!! حیف!نقل قول:
یه ماوس 50 60 تومنی خوب از logitech گیر میاد؟
سلام.يك سوال كلي داشتم!
به نطر شما hp dv6 1199 بهتره بگيرم يا sony fw 490 ddb ?موندم بين كيفيت سوني و يا كانفيگ نسبتا بهتره اچ پي؟
ضمنا پردازش گرافيكي هيچ كدوم باهم فرقي نداره؟
من بيشتر براي كاراي etabs و safe مشخواهم؟
خواهشا سريع يكي جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهشا يكي جواب بده!!من دارم ميرم فردا بخرم!!سريعا!!!!!
عزیز دل موس گیم سیم داره یه موس وایرلس داره لاجیتیک که اونم خیلی خوش دسته مثل اینه اونم حدود 110 تومنهنقل قول:
این 8 وزنه مختلف داره که میتونی وزن موست رو تنظیم کنی و همین جور دو تا کاور داره یکیش معمولیه یکی دیگشم یخورده ضبره که از دستت سر نخوره 3200dpi هست که هر جوری که دوست داری با نرم افزارش میتونی براش بچینی که سرعتش تغییر کنی :20:
در کل تو کل موسهای گیم حال حاضر دنیا خداست!فکر نکنم برندی داشته باشیم از این سر تر باشه!
اون موس وایرلسشم خیلی توپه ولی برای گیم من توصیه نمیکنم:46:
سلام دوستان لطفا چند تا از مدلهای معروف و خوب اپل رو معرفی کنید با قیمت و اینکه macbook air چیه
ممنون
سلام دوستان!!!ميخواستم بگم لپ تاپ fw 46gj/b شركت سوني براي كشور هاي اسيايي ميزنه!!من اونو كنار fw 490 dfb ديدم!!!!
خداييش كشفيت fw 490 dfb يك سرو گردن بالاتر از اين يكي ديگه بود!!!!
سلم .... واااااي دارم ديوونه ميشم ... يكي كمك كنه .....
رفته بودم سوني بگيرم مدل fw490 dfb بگيرم ، بعد چند نفر بهم گفتن اچ پي يه مدل تازه چهار هسته اي وارد كرده : dv7 2040 . واقعا نميدونم چه كينم . بين سه مدل زير واقعا گير كردم .
مشخصات dv7 2040 :
q9000 .
8m cash 4gb ram 16.9"hd ... 500gb+ ATI 4650 Agb ddr3
price : 1800
مدل دوم : dell 1640
مدل سوم : sony fw490 dfb
كسي از اين مدل جديد اچ پي خبر داره ؟ معايبش چيه ؟
یه سوال لطفا راهنمایی کنین میخوام آخرین مشورتو بکنم:31::31:
من بعد از کلی گشتن تو نت اینور و اونور بالاخره بین این دو مدل 2دلم Dell-Studio XPS 1640 و VAIO VGN_FW46GJ
از نظر فنی دومی قویتره اما از نظر ظاهر اولی xps زیباتره !
به نظرتون به طور کلی کدوم بهتره؟
درضمن مبارکه مهرشاد جون:10::10:
یه سوال دیگه fw46gj ویستا اورجینال روش داره؟ یعنی DVDی ویندوزش همراه پکش هست؟
ممنون میشم جوابه منو بدید:46:
ممنون عزیزنقل قول:
به نظر من جفتشون قشنگه
رم 1640 قوی تره ولی سیپیو و گرافیک 46 بهتره
کلی از دید من سونی بهتره البته اگه عجله نداری و میتونی حدود 2 میلیون هزینه کنی 1640 قراره با گرافیک 4670 بیاد بهترم هست
دلیل نمیشه ویندوز دنبالش باشه بهش بگن اورژینال!
ویندوزش ریکاوری هست لیبل ویندوز هم زیرشه پس ویندوز برای خودته فقط ویستا 64 بیته برای 1640 32 بیته به نظر من 32 بیت بهتره البته در کل ویستا اشغاله!:2:
دوستان نظرتون نسبت به fw 490 dfb به قيمت 1,640 خوبه؟
:41:اي بابا چرا كسي به من جواب نميده!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفن بیشتر راهنمایی کنید.
من یه لپ تاپ میخام برای کار های مختلف به خوصوص بازی و تماشای فیلم و گوش دادن به موزیک و داشتن سرعتی قابل قبول همچنین از اینترنتم زیاد استفاده میکنم در کل یه لپ تاپی که کم نیاره.......
دوستان من خودم زیاد سر در نمیارم و یکی بم گفته که این دو تا لپ تاپ با نیازم هم خونی دارن البته میخام لپ تاپ مورد نظر از برند سونی باشه.
Sony VAIO FW-490JAB
Sony VAIO FW-270JB
نظرتون در مورد 2 لپ تاپ بالا چیه؟
ایا خوبن؟
اگه پیشنهاد بهتری دارین بگین چون من خودم چیزی از لپ تاپ نمیدونم لطفن قیمتم بدین.
میخام که قیمت در محدوده ی یک میلیونو 300 هزار تومان باشه حالا یک بالا پایین هم اشکالی نداره.
لطفن جوابمو بدین.زیاد وقت ندارم.
ممنون
شما که این لپتاپ و موس 107 تومنی گرفتی تاپیک تست بازی رو بساز دیگه:31:نقل قول:
منظورم از اورژینال اینه که میشه آپدیت کردش و قانونی هست؟نقل قول:
درضمن ریکاوری یعنی چی؟ یه توضیح بدی ممنونت میشم:46:؟
شما fw46gj بخر بهتره 3 سال گارانتی ایران رهجو تعویض قطعات بلوری و فول اچ دی و..... قیمت 1550:20:نقل قول: