با سلام به دوستان عزیز:
بهترین دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 250
ترجیحا از مارک کنون.
با تشکر.
هادی
با سلام به دوستان عزیز:
بهترین دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 250
ترجیحا از مارک کنون.
با تشکر.
هادی
با اجازه ی اساتید :نقل قول:
Canon PowerShot SX130
که خودمم تو روزهای آینده میگیرمش و فعلا دنبال یه فروشگاه مطمئن با قیمت مناسب میگردم. جهت اطلاعت متاسفانه یه مقدار گرون تر شده.
ظاهرا یه 20 30 تومنی باید بذاری رو پولت
یعنی پاناسونیک ZS8 از sx130 و sx210 و حتی sx230 هم بهتره؟؟نقل قول:
یکی بگه کیفیت این فرمت Motion Jpeg چطوره . خوب هست؟
سلام بر همه دوستان و اساتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد خرید یه دوربین عکاسی داشتم ، چیز زیادی از دوربین نمیدونم ولی میخوام که دوربین از نوع ساده پیشرفته باشه و قیمتشم حدود 400 هزار تومن.
نظر خودم روی Canon PowerShot SX220 HS و Sony Cyber-shot DSC-HX7V هستش حالا اگر اساتید بیشتر راهنمایی کنند خیلی خیلی ممنون میشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جواب دوستان هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شک SX220 دوربین خوبیه فقط قیمتش کمی بالاتر از 400 هستنقل قول:
سلام خدمت دوستان
امروز یه دوربین Fujifilm Finepix F70EXR خریدم
لطفا دوستان نظراتشونو در مورد این دوربین بگن
نگه دارم یا ردش کنم؟
فقط سریع
ممنونم
سلامنقل قول:
دوست عزیز
شما که تازه خریدی چرا میخوای ردش کنی؟! لااقل چند تا عکس بگیرید تا قدر کانن رو بدونید :-)
چقدر خریدید؟ با توجه به قیمت باید بررسی کرد می ارزه یا نه.
موفق باشید
تا 450 تومن هم بشه مشکلی نداره، راستی من منظورم Canon PowerShot SX220 HS و Sony Cyber-shot DSC-HX9V بود لطفا در موردم HX9V هم توضیح بدین. راستی من میتونم تا یک ماه دیگه هم صبر کنم تا قیمتها ثابت بشه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون
هنوز باز نشده
جمله دوم شما باعث شد پس بدم
160
بنظر شما Canon PowerShot SX130 IS چند درصد از این بالاتره
کلا س ایکس 130 چطور دوربینیه
من عاشق عکاسی در حالت ماکرو هستم:20:
در مورد ماکرو من با شما کاملا احساس مشترک دارم. من خودم با SX 200 IS تصاویر ماکرو قابل قبولی گرفتم ولی با Sx 130 عکس نگرفتم.نقل قول:
این دو تا مدل که گفتید قابل مقایسه نستند. کانن 12 مگاپیکسلی با فوجی 10 مگاپیکسلی.
کانن با فیلمبرداری HD و غوجی با DV
تنها خوبی فوجی باطری لیتیومش هست که کانن تو این مدل برای پایین نگه داشتن قیمت از باطری شارژی استفاده کرده.
ولی حتما کانن بگیرید البته این مدل حدود 100 تومن گرونتز افوجی هست.
موفق باشید
کدامیک از این دو دوربین بهتر هستند؟ چرا؟
Canon PowerShot SX210 IS
Sony Cyber-Shot DSC-HX5
مرسینقل قول:
خوشبختم که هم احساسیم:11:
sx200 is یعنی از sx130 بهتره؟
سلامنقل قول:
چی از دوربین میخواهید ؟؟؟
:31::10:نقل قول:
گارانتی مهم نیست جون گارانتی اصلی نداریم :13: بیمه فکر کنم با ارزش تر باشه
هر کدوم ارزون تر بود بگیر :46:
SX130 کنن که شاید کمی گرون تر باشه اما ارزش داره :46:نقل قول:
از sx130 که بهتره ، همین طور sx210 اما sx230 روی کاغذ که ZS8 بهتر هست (الیته اختلاف کم هست) من کلا پانا رو قبول دارم :8:نقل قول:
Motion Jpeg با پسوند MOV. و با encoding جدید H.264 بهترین و با کیفیت ترین استانداردی هست که الان روی همه دوربین ها هست +AVCHD
سلامنقل قول:
چقدر شد؟؟؟
SX210 نویز کم تر ،شارپ تر بودن ، طبیعی تر بودن عکس ها و فیلم ها ، قیمت بهتر و ...:5:نقل قول:
بله بهتره اما sx200 توی فیلم زوم ندارهنقل قول:
درود ، Elsin جون اینقدر منو ننداز تو شک !
تازه داشتم تو sx130 غرق میشدم که توی یکی مونده به آخرین پستت گفتی پاناسونیک هم میپسندی !
بابا من خودم از پاناسونیک خوشم میاد منتظر یه جرقم !!! نزن ایم جرقه رو عزیز من نزن :-)
حالا اگه اگه اگه... بجای sx130 بخوام پاناسونیک بگیرم که هیچچی از این کمتر نداشته باشه چی بگیرم ؟ :-)
کیفیت عکسهاش خوب هست. میخواستم نمونه عکسهاش رو ایجنا بگذارم ولی فکر کنم خودتون برید ببینید بهتر باشه. این یکی فقط برای نمونه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تمایل داشتید میتونید اینجا نمونه های بیشتری رو ببیند. هم ماکرو و هم غیره..
کد:http://forum.3dquest.ir/showthread.php?tid=155
کد:http://forum.3dquest.ir/showthread.php?tid=295
کد:http://forum.3dquest.ir/showthread.php?tid=381
موفق باشیدکد:http://forum.3dquest.ir/showthread.php?tid=339
پانا توی ایران گرونه و کم تر ارزش خرید داره بخصوص مدل های که کم تر معروف شدن
تا اون جا که یادمه F55 یا یه همچین اسمی درست یادم نیست :31:
بهتره به فکر همون SX130 باشی :46:
با سلام
دو ،سه سال پیش یک دوربین با مشورت دوستان همین فروم خریدم و اوقات بیکاری و سفر مقداری عکاسی کار کردم ، بیشتر عکس خانوادگی وبا چند تا پرده و پرژکتور و چراغ مقداری پرتره در منزل وعکس های مسافرت کنار مناظر و.. گرفتم .
اون موقع روی MP که بالا باشه وفاصله کانونی و واید بودن و زوم اوپتیک و ایزو و ببخشید خرکاری دوربین حساس بودم و با توجه به رنج قیمتی توسط دوستان که بین 300 تا 400 می خواستم باشه یک نیکون P80 با گارانتی و رم 8 گیگ و.. انتخاب کرده و380 گرفتم
کم کم با توجه به آپارتمان 80 متری و عکسهای مسافرتی که کنار آبشار و مانند آن گرفتم دیدم زوم بالاتر دوربینم که 17X اوپتیک بود کار برد زیادی برای من نداشته و امتیاز آن چنانی نبود و تعداد انگشت شماری عکس را با زوم بالای 4X فقط گرفتم و عموم عکس ها را در موقعیت و فاصله حدود 3 یا 4 متری سوژه گرفتم
در مورد MP هم شنیدم که مثلا دوربین 8MP نیمه حرفه ای وSLR از 8MP کمپک وغیر SLR بالاتر و دقت وبیشتری دارد! و معیار واقعی اندازه سنسور و نوع آن است
در مورد واید بودن البته کاربرد خوبی بود و دیگر احتیاجی نبود در عکسهای دسته جمعی همه رو بگم جمع شوند و بهم بچسبند.
در مورد فاصله هم که فکر کنم 22mm ~450mm بود بویژه برای عکس ماکرو خوب بود.
متاسفانه در حین ضبط و فیلم برداری زوم بسیار کمی دارد و در تاریکی فیلم و عکس دلچسبی ارائه نمی دهد حتی با داشتن iso 6400
عموما نیز از مود دستی استفاده می کنم و بجز در مسافرت بیشتر در منزل اونم بعد از کار یعنی غروب و در زیر نور لامپ عکس می گیرم مثل تولد و...
می خواستم یکم حرفه ای تر کار کنم البته کار من عکاسی نیست صرفا جهت علاقه و ثبت بهتر خاطرات و عکس های با کیفیت تری بویژه در نور کم در فضای آزاد ودر منزل بگیرم مطالعات و مقالات آموزشی و......هم می خوانم که در کنار آنها اگه بشه یک دوربین بهتر از p80 هم بگیرم
لطفا نظرتون در مورد این فکر خرید یک دوربین تا 700 یا 800 بدهید و کمک کنید تاپیک های قبلی اساتید رو هم خواندم و چند مدل ذیل رو آشنا شدم
1- رنج 500 تا 600 هزار تومان G12 , SX30
2- رده 700 تا 800 هزار تومان EOS 500D KISS X3 کانن و D5100 و D3100 نیکون
وخواهشمندام در مورد تفاوت این دو رده از نظر کارایی برای بنده و اینکه رده دوم خودش یک لنز 55-18 دارن نیز توضیح دهید آیا همین لنز کفایت می کندوبا همین لنز کارایی گروه اول را دارند و اگر کفایت نمی کند مثلا برای چه عکس های باید وحتما لنز دیگری گرفت یعنی نمی خواهم هنگام مسافرت دو سه تا لنز بام اینورو اونور بکشم
در مورد عکاسی در نور کم و ارتباط آن با نوع سنسور که سیموس باشه بهتر یا CCD نیز راهنمایی بفرمائید
با تشکر
Mjpeg کیفیتش از موبایل nokia n8 بهتر هست؟ فیلمبرداری ان 8 رو که دیدم خیلی خوب بودنقل قول:
---------------------------
سنسور دوربین nokia n8 از sx230 و sx220 و zs10 هم بزرگتره :دی
1/1.83" در مقابل 1/2.33
حتما سایز این دوربین ها رو دیدید: G12 یک دوربین نیمه حرفه ای فوق العاده است. هر چند ظاهرش مثل SX30 نیست و اونقدر هم زوم نداره. ولی خودتون فرمودید که زوم براتون مهم نیست.نقل قول:
رده یک نیمه حرفه ای هستند و لنز نمیشه روشون نصب کرد، رده DSLR به اصطلاح Entry Level هستند و خاصیت نصب لنز رو دارند.
البته فکر کنم سری G رو میشه لنز واید روشون سوار کرد. من یه G3 داشتم که میشد.
اگر عکاسی تو نور کم براتون مهم هست دربین DSLR بگیرید (رده 2)، این دوربین ها با لنز بزرگتری که دارند نور بیشتری رو جذب می کنند و تصاویر کم نویز تر در نور کم رو تولید می کنند.
با توجه به اینکه یک کامپکت دارید و از طرفی عکاسی در محیط های کم نور براتون مهم هست و از طرفی زوم بالا براتون مهم نیست پیشنها من من نیکون D3100 هست. چون D5100 که تازه وارد بازار شده و بعید می دونم در حال حاضر تو ایران باشه. این مدل جدید تر از کانن 500 هست.
الان اکثر دوربین های DSLR سنسور CMOS دارند، این سنسور انرژی کمتری مصرف می کنه و این یعنی طول عمر بیشتر برای باطری. در ابتدا CCD ها کیفیت بالاتر داشتند ولی الان CMOS هم کیفیت خوبی پیدا کرده.
ولی من مطالبی که تا به حال خوندم در مورد ارتباطش با نور کم با زیاد چیزی ندیدم. دیگر دوستان می تونند راهنمایی کنند ما هم استفاده کنیم.
البته این دوربین از دوربین P80 شما کمی بزرگتر و البته سنگین تر هست. ولی عکس های شفاف و زیبایی می تونید حتی در نور کم بگیرید.
موفق باشید
سلام دوستان... ببخشید کسی قیمت رم های xd رو نمیدونه؟ میشه توی olympus با خشاب رم دیگه ای گذاشت؟
سلامنقل قول:
زوم برای شما مهم نیست
G12 , SX30 غیر حرفه ای هستند و کم بیش مشکل دوربین قبلیه شما رو دارند و زیاد توصیه نمیشند البته G12 و LX5 و S95 هم هستند که کیفیت بسیار خوبی به نسبت بقیه کامپکت ها دارند اما بازم کامپکت هستند
SX30 هم که یه سوپر زومه :31:
اما 500D یا 550D یا D3100 من فکر کنم بهتره یه حرفه ای بخرید اما علاقه و پشت کار رو نباید فراموش کنید که بسیار مهم هست
تفاوت این دو سری مثل تفاوت ماشین اثباب بازی و ماشین واقعیه :27::31:
بله 55-18 کفایت میکنه اگر بیشتر از 4 یا 5x زوم بیشتر نخواهید + برای عکس دست جمعی هم خوبه :5:
اگر بتونید یه 550D یا D3100 بخرید خوبه اگر هم پول کم اومد 500D
من نمی دونم رزولیشن فریو در ثانیه کودینگ و ... n8 چندهنقل قول:
بله بزرگ تره اما مجموعه دوربین هم مهمه مثل لنز ، پردازنده ، تنضیمات و ... که بدون شک n8 هیج هرفی برای گفتن نداره
شما بین خرید دوربین و موبایل موندید ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
مدل دوربین چیه ؟؟؟؟
دوربین مال من نیست و پیشمم نیست.اما فقط xd میخوره.اگه میشه قیمت مموری xd رو بدین؟نقل قول:
نقل قول:
مرسی مرسی
داداش چند تا نمونه هم از sx130 میدی؟
نه فقط یکی از دوستا بین انتخاب هندی کم و n8 مونده بود آخرش هم n8 گرفت ... به خاطر راحتی استفاده (حمل کردن تو مهمونی و مسافرت و ...) و چند کاره بودن و ...نقل قول:
شما بین خرید دوربین و موبایل موندید ؟؟؟؟
منم میخواستم بدونم کیفیت فیلم دوربین دیجیتال عکسبرداری بهتره یا nokia n8 ... آخه کیفیت فیلمبرداری n8 به نظرم خیلی خولب اومد
اینو از فیلمی که تو یه روز بارونی با n8 ضبط شده گرفتم. (فقط کراپ شده)
اینم مشخصات فیلمنقل قول:
من نمی دونم رزولیشن فریو در ثانیه کودینگ و ... n8 چنده
General
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media / Version 2
Codec ID : mp42
File size : 112 MiB
Duration : 1mn 17s
Overall bit rate : 12.1 Mbps
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L3.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 12.0 Mbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 24.783 fps
Minimum frame rate : 6.519 fps
Maximum frame rate : 25.021 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.525
Stream size : 111 MiB (99%)
Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.18 MiB (1%)
سنسور که 1/1.83 اینچ بود... لنز هم کارل سایزنقل قول:
پردارنده اگه سی پی یو گوشی منظورتونه : 772MHz Downclocked to 680 MHz ARM11 processor
پردازنده گرافیکی هم Broadcom BCM2727
مقایسه عکس دوربین دیجیتال Sony DSC-HX5v Cyber-shot (با c مشخص شده) با nokia n8 (با a مشخص شده)
لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n8_vs_samsung_pixon12_vs_sony_dsc_hx5v-review-519.php
(اینو قبلاً تو انجمن موبایل هم زده بودن)
شرمنده من امار ندارم :13:نقل قول:
بنظر من n8 بهتره اون دو هست (بیشتر عکس دوم)نقل قول:
دوربین من Bit rate : 17.0 Mbps داره + 30 فریم در ثانیه
توی Audio هم Bit rate : 512 Kbps و Sampling rate : 48.0 KHz که Bit rate بسیار بسیار بالایی داره
پس به نظر شما اینطور شد
اول 550d
دوم 3100d
سوم 500d
وچیزی دیگه تو این رنج نیست که بهتر باشه
نقل قول:
اون عکسهای رو یه آشنای نزدیک گرفته بود. ولی اینها رو قریب آشنا!
موفق باشیدکد:http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sx130is/user-images
نقل قول:خودتون هم گفتین از Sony DSC-HX5v بهترهنقل قول:
بله بزرگ تره اما مجموعه دوربین هم مهمه مثل لنز ، پردازنده ، تنضیمات و ... که بدون شک n8 هیج حـرفی برای گفتن نداره
دوربین شما چیه و اون خصوصیات که نوشتم واسه یه گوشی موبایل (نه یه دوربین دیجیتال) چطوره؟نقل قول:
دوربین من Bit rate : 17.0 Mbps داره + 30 فریم در ثانیه
توی Audio هم Bit rate : 512 Kbps و Sampling rate : 48.0 KHz که Bit rate بسیار بسیار بالایی داره
دوستان كسي قيمت روز ( حد اقل بعد عيد ) sx130 & sx210 رو نداره؟؟
اگه واسه هر كدوم اينا بخوام لوازم جانبي بگيرم چقدر هزينه اين لوازم به طور نورمال ميشه؟؟
[QUOTE=vvc;5994848]سونی HX5v
سلام جناب vvc
چک کردم اما به قول خودمون از این جیبی ها نیاز دارم تا اینهایی که یه کوچولو حمل و نقلشون سخته . البته کاملا اتوماتیک نمی خواهم.
ممنون از کمک و راهنماییتون
:20:
دوستان من بالاخره sx130 رو خریدم
اگر ممکنه برای خرید لوازم جانبی سریع راهنماییم کنید
الان 2 تا باتری روش هست با مارک C.F.L. Digital حالا نمیدونم قابل شارژ هست یا نه
کیف خریدم
فقط دنبال مموری و باتری و شارژر هستم(قیمت بالانباشه)
خواهشن سریع راهنماییم کنید
ممنونم
باطری که سونی خوب هست ولی اگر Duracell یا Energizzer آمریکایی بگیرید بهتر هست. یه مارک آلمانی بنام Varta هم هست که نمی دونم تو بازار الان گیر میاد یا نه.نقل قول:
مموری هم هر چقدر پول بدید همونقدر حافظه میگیرید. من خودم چهارگیگ درم و مشکلی ندارم. البته البته--> اگر می خواهید فیلم با کیفیت بالا به مدت زیاد بگیرید حتما باید مموری بالاتر بگیرید به شرطی که دوربین ساپورت کنه.
مارکهای مختلف هست دیگه تو بازار. راستی یه محافظ UV هم برای صفحه نمایش دوربین بگیر. بده خوده فروشنده نصب کنه که بهتره.
باطری و شارژر حدود 30 میشه. مموری 4 گیگ 15 و محافظ هم فکر کنم 3 تومن.
موفق باشید
با سلام. من می خواستم sx210 بخرم ولی قیمتش خیلی بالا رفته(370 تومان). امکانش هست که قیمت ها بیاد پایین؟
نظرتون در باره ی این دوتا دوربین چیه؟
----------------------------------------------
Canon IXUS 115 HS (PowerShot ELPH 100 HS
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین ساده پیشرفته - وزن با باتری و کارت حافظه 140 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 121 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 12.8 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 24 فریم بر ثانیه
لنز: 28-112 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 4 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/1500 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC / SDXC Memory Card, Eye-Fi, MultiMediaCard, MMCplus Card, HC MMCplus Card - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
----------------------------------------------------------------------------------------------
Canon PowerShot A3300 IS
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین فشرده و کوچک - وزن 149 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 16.4 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 28-140 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1 به 1600 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و در حالت نور کم تا 6400 - فلاش داخلی با برد 4 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل yes
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC/SDXC/MMC/MMCplus/HD MMCplus - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
-----------------------------------------------------------------------------------------------
کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟ تو رنج 300 آیا بهترین انتخاب هستند؟ آیا کیفیت عکسشون به پای sx210 می رسن؟ البته زوم و تنظیمات دستی زیاد برام مهم نیست. استفاده ام از دوربین گرفتن عکس یادگاری و گرفتن عکس از طبیعت هست. تو رنج 300 شما چی پیشنهاد می کنید؟ دوربین های سونی چطور هستند؟
خب منم Fuji HS10 رو گرفتم :دی
405 تومن :دی که با وسائل جانبیش شد 520 :دی
سلام
یک دوربین خوب در حدود 250-300 چی پیشنهاد میدید؟
تنظیمات دستی نمیخوام .
اگه بخواید یک دوربین که فیلمبرداریش هم مورد قبول باشه ، چی پیشنهاد میدید؟
قیمتش چند میشه؟
ضمنا بیمه دوربین چیه و به چه دردی میخوره؟
خواهشا جواب بدین. از دو دوربین بالا کدوم رو صلاح می دونین؟نقل قول:
دوستان و اساتید اگر ممکنه راهنمایی کنید
از این دو باتری کدوم بهتر و پر قدرتتره
و اینکه قیمتشون چیده
ممنون