يه نكته خيلي مهم:
فردا كي گزارش ميكنه؟
يه نكته خيلي مهم:
فردا كي گزارش ميكنه؟
استاد بزرگ گزارشهای ورزشی: حضرت علیفر!!!!نقل قول:
مطمئني؟نقل قول:
فردوسي پور نيست؟
باز خدارو شكر خياباني نيست وگرنه ميرفت رو اعصاب
بازی به این مهمی رو میدن به علیفر ؟!
بازم بدون صدا باید تماشا کنیم ! : دی
احمد شترهارو دارم گرم می کنم !
نهنقل قول:
من مهرداد هستم يكي از قديميترين ها
البته چند باري مجبور شدم نام كاربري عوض كنم
قبلنا خيلي فعال بودم خيلي خيلي
اين احمد ميدونه
راستي احمد موتور شترا گرم شده زود باش بيا بريم مادريد :دي
اول باید با شترها یه سری به احمد بزنیم ! تنش می خاره دیگه !!! : دینقل قول:
اونلی رئال مادرید !وی ویل وین ال کلاسیکو !:21:
real 3 - 0 barcelona
ترکیب احتمالی گل
رئال مادرید
------- رائول------- هونتلار-------
هیگواین------------------ مارسلو
--------گاگو ---------- لاس ------
راموس -- کاناوارو---- متذلدر----تورس
--------------- ایکر ------------------
بارسا هم مهم نیست:31:
تازه به احتمال زیاد بارسا هانری رو هم نداره و با دو هافبک دفاعی بازی میکنه :5:
اگه راموس بتونه اینیستا رو تو راست اداره کنه اونور هم مسی با دوندگی فوق العاده لاس جمع میشه اون وقت بارسا نابود میشه:21:
real 3 _ 1 barca
پیش بسوی پیروزی:11:
تو اين تركيب جاي روبن كو ؟
به گزارش RmadridFC: هافبک هلندی رئال می تواند در بازی حساس امشب مقابل بارسا رئال را همراهی کند.
روبن توانست در تمرینات گروهی شرکت کند و به احتمال زیاد در بازی با بارسلونا به میدان خواهد رفت.
روبن که در بازی مقابل ختافه بعد از اینکه در نیمه ی دوم به بازی آمد بعد از 10 دقیقه بازی به علت مصدومیت از بازی خارج شد و پزشکان رئال گفته بودند که روبن به بازی مقابل بارسا نخواهد رسید ولی روبن با بازگشت زود هنگامش دل مربیان و طرفداران رئال را شاد کرد.
روبن که با پایی بانداژ شده تمرین می کرد نشان داد که مصدومیتش کاملا" برطرف شده است.
در خبری که در سایت رسمی باشگاه اعلام شد گفته شد که مصدومیت روبن کاملا برطرف شده و می تواند مقابل بارسا به میدان رود.
تنها بازیکنانی که در رئال به تمرین پرداختند ولی نمی توانند مقابل بارسا به میدان روند گوتی و وسلی اسنایدر هستند.
به گزارش RmadridFC: رونالد مهاجم اسبق رئال مادرید که بارها برای این تیم در ال کلاسیکو به میدان رفته است، در آستانه بازی دو تیم معتقد است رئال برنده بازی است...
اگر یک بازیکن باشد که به خوبی ال کلاسیکو را بشناسد و تجربه کرده باشد، او رونالدو است.این مهاجم برزیلی 8 بار در بزرگترین داربی جهان به میدان رفته است.2 بار با پیراهن بارسا و 6 بار با پیراهن رئال.او همچنین پنج بار در این داربی گلزنی کرده است (1 بار برای بارسا و چهار بار برای رئال).
رونالدو که در سال 2007 رئال را به مقصد میلان ترک کرد و اکنون هم در کورینتیانس توپ می زند جایی که موفق شده در 11 بازی 11 گل به ثمر برساند در آستانه داربی حساس رئال مقابل بارسا در گفتگو با روزنامه AS می گوید :"بارسا در این فصل تیم فوق العاده ای است که در چند جبهه برای کسب جام می جنگد.اما رئال همیشه روحیه پیروزی طلبی اش را دارد و من مطمئنم بارسا را تا آخرین لحظات برای کسب عنوان قهرمانی لالیگا تحت فشار قرار خواهد داد.من معتقدم رئال در بازی فردا پیروز خواهد شد چرا که آنها در سانتیگو برنابو بازی می کنند و هر تیمی در این ورزشگاه مقابل رئال فشار زیادی را تحمل می کند.این فشار وقتی تیم مقابل بارسا باشد حتی بیشتر هم خواهد شد."
رونالدو در ادامه بازی را نیز پیش بینی می کند و حتی نام گلزنان را هم می گوید."رئال با نتیجه دو بر صفر پیروز خواهد شد و رائول و سرجیو راموس نیز گلزنان بازی خواهند بود.من مطمئنا بازی را تلویزیون تماشا خواهم کرد و امیدوارم در پایان فصل رئال که در قلب من جا دارد قهرمانی لالیگا را کسب کند."
Real Madrid vs Barcelona
امشب ديدار حساس ال كلاسيكو بين پر افتخارترين تيم اسپانيا و جهان رئال مادريد كبير و بارسلونا برگذار مي شود. ورزشگاه سانتياگو برنابئو بهترين ورزشگاه جهان و معروف به اليزه فوتبال دنيا كه در آن تا كنون مادريدي ها 3 سال است رنگ باخت را در مقابل بارسلونا نديده اند ميزبان اين بازي مهيج است. 80000 طرفدار سرسخت مادريدي كه از روزها قبل بليط مسابقه را تهيه كرده اند و هزينه بالايي را براي ساختن غول موزاييكي متحمل شده اند تا نشان بدهند امشب از پرافتخارترين تيم دنيا، از شگفت انگيزترين تيم دنيا، از پراعتبارترين تيم دنيا، از آبرومدترين تيم دنيا فقط و فقط برد ميخواهند. شايد بسياري از مادريديسموها ميخواهند تيم محبوبشان امسال قهرمان نشود اما اين بازي را ببرد. بازي كه با اين برد بارسلونا كه به عقيده بسياري از كارشناسان بهترين تيم بارسلوناي تاريخ است بهانه اي نخواهد داشت و همچين نه انگيزه و نه روحيه اي كه در بازي حساس مقابل چلسي كاري بكند. اين يك بازي معمولي نيست. امشب بازي مرگ است، بارسلونا با اين باخت احتمالا هر دو جام و شايد هر سه جام را از بدهد كاتالونيايي ها خوب ميدانند روحيه تيمشان در اين شرايط چقدر پايين ميايد. بايد منتظر بود و ديد ...
پيش بيني بازي از سايت رسمي پيش بيني فوتبال : Real Madrid 3 - 1 Barcelona
نويسنده : Дttractive ζ
من برگشتم: دی
امیدوارم برگشتم خوش یمن باشد: دی
12 ساعت دیگه...
واییی چه بازی هست امشب قلبم داره میاد تو دهنم
الان اخبار گفت پرز گفته 100% کاکا جون فصل دیگه میاد : دی
من قلبم اومده تو دهنم ! داره میزنه بیرون !! :دي :دي
می بریم ! (امیدوارم)
انتخابات رییس رئال کی برگزار میشه؟
ما نمیتونیم رای بدیم؟ : دی
طرفداران رئال ميتونن راي بدن اما فكر كنم در اسپانيا ...
اگه اينترنتي ميشد :دي
کالدرون:رئال 3-1 می برد
رئیس سابق باشگاه مادریدی معتقد است که کهکشانی ها دیدار شنبه شب را با پیروزی به پایان خواهند رساند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: رامون کالدرون ، رئیس باشگاه مادریدی در صحبتهایی پیش گویی کرد که مادریدی ها شنبه شب با نتیجه 3بر یک از سد تیم کاتالان عبور خواهند نمود. او در گفت و گو با روزنامهAS با ابراز تاسف از اینکه برای تماشای این دیدار دعوت نشده است، گفت:«متاسفانه حتی صمیمی ترین دوستانم نیز تصمیم گرفته اند تا ازمن فاصله بگیرند و بنا به دلایلی که همه ما می دانیم، از من دعوت به عمل نیاورده اند.»
او در ادامه صحبتهایش با اشاره به این نکته تکراری که پرس در زمان حضورش در برنابئو، رائول را نمی خواسته، گفت:«رائول بازیکنی بود که پرس او رانمی خواست ولی تدریجا رائول توانایی هایش را به نمایش گذاشته و بازوبند کاپیتانی را مال خود کرد و توانست اهمیتش را به عنوان بازیکن تیم ثابت کند.» او در ادامه بار دیگر انتقاداتی را روانه شوستر،مربی سابق رئال نموده و گفت:« من به بهترین نحو ممکن او را مورد حمایت خود قرار می دادم و در نهایت با برخورد نامناسب او مواجه شدم که اصلا توقع آن را نداشتم و از این بابت واقعا متاسفم. زمانی که تصمیم به برکناری او گرفتیم، این بهترین راه حل برای او و تیم بود. در رئال اطمینان زیادی به خوان ده راموس وجود دارد و عملکرد او نیز موفقیت آمیز بوده است. به نظر من دوره حضورم در تیم مادریدی به سرآمده است و من اجازه ندارم مسائلی که سالهای اخیر گریبانگیر خانواده ام شده بود را مجددا برای آنهاتکرار کنم.اکنون فرد دیگری دررئال روی کار خواهد آمد و امیدوارم که با او، همان رفتاری که با من شد، نشود.»
سلامنقل قول:
اول که بابت متن بالا شرمنده حواصم نبودش ولی میدونید که منظور بدی نداشتم
منظورم این بودش که اخه این مرتیکه چشه نیومده رفت که؟
این بود در هر حال تورو خدا شترها رو روشن نکنید طرز کارشون رو که رو وحید انجام شد رو یادمه دی
خوب امشب ال کلاسیکو هستش
امیدوارم که بچها مث همه بازیهای گذشته جنگنده تا اخر باشن و بازی رو ببرن
اگه امسال قهرمان شیم خیییییییییلی قهرمانی شیرینی خواهد بودش
مث سال 2007 با مربی گری کاپلو
به امید برد
احمد يه لحظه مياد همه چيزو درست مي كنه ميره :دي
به گزارش RmadridFC:در حالی که به برگزاری ال کلاسیکو نزدیک می شویم، هاینتزه و روبن به آمادگی لازم برای حضور در این دیدار رسیده اند.
آرین روبن و گابریل هاینتزه، هر دو در لیست باشگاه مادریدی برای دیدار شنبه شب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو قرار دارند. این دو بازیکن در طول هفته اخیر تلاش زیادی را برای آنکه بتوانند به مرز آمادگی برسند انجام دادند و اکنون آماده اند تا در دیدار ال کلاسیکو به میدان بروند. روزنامه مارکا در گزارشی در این رابطه اعلام کرد که روبن که در جریان دیدار ختافه دچار مصدومیت شده بود، به روزهای اوجش بازگشته است.
البته برخی رسانه ها در این رابطه نوشته بودند که مصدومیت روبن، چندان هم جدی نبوده ولی اکنون می تواند با اطمینان خاطر برای تیم مادریدی به میدان برود. این طور به نظر می رسد که او و هاینتزه در دقایق پایانی به لیست تیم مادریدی رسیده اند. خبر بدی که در اردوی کهکشانی ها به گوش می رسد این است که گوتی در اوج آمادگی نیست و به این دلیل در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم مادریدی دراین دیدار قرار ندارد.علاوه بر گوتی، اسنایدر هم با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و په په هم که محروم است. در این میان خوردی کودینا و میشل سالگادو هم بنا به تصمیمات فنی از ترکیب تیم کنار گذاشته شده اند و خاویر ساویولا هم شانسی برای حضور در مقابل تیم سابقش نخواهد داشت. بازیکنان رئال روز جمعه تمریناتشان را در حضور بیسنته بولودا، رئیس باشگاه مادریدی انجام دادند و پیش از آغاز این تمرینات، او با بازیکنان صحبت کرد.
به گزارش RmadridFC: برند شوستر که در نیم فصل به خاطر کسب نتایج ضعیف برکنار شد و چای خود را به خوانده راموس داد گفت:"بارسا از رئال می ترسد"
مربی سابق رئال معتقد هست که در لالیگا تنها تیمی که می تواند بارسا را اذیت کند رئال مادرید است.
شوستر که در مورد بازی امشب رئال اظهار کرد که بارسا از رئال می ترسد ودر ادامه نیز اضافه کرد:"هر چقدر انسان ها از ویروس جدید آنفلوآنزای خوکی می ترسند بارسلونا نیز همان قدر از رئال می ترسد.خود بارسایی ها نیز می دانند که تنها تیمی که میتواند قهرمانل را از آنها بگیرد رئال مادرید است, اما رئالی ها ترسی از آنها ندارند"
لالیگا ( هفته سی و چهارم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنبه 12 ارديبهشت 1388
ساعت : 22:30
ورزشگاه : Santiago Bernabeu
اخبار گفت kaka فصل بعد 100 درصد میاد real :26::33:
ایـــــــــــــول ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا با چشم خودم نبينم باور نمي كنم ....
منم همین طور : دینقل قول:
استرس دارم شدید :19:
من اومدم !!!
میرم ساعت 12.20 میام که جشنو برپا کنیم دیگه.
حلههههههههههههههههههههههه ههههه !!!
GOooooooooooool
Higuinnnn
گلللللللللللللللللللللللل للللللللل
ایران با یه 30 ثانیه تاخیر پخش میکنه....
گل اول رو زدیم
یکی جلو من رو بگیره!!! فوحش میدماااااااا : دی : دی : دی
اووووووووف شانس اوردیم
نمی دونم چی بگم و به کی فحش بدم.اینم دومیش....
اینم سومی...................