نقل قول:
آره.. دوباره اومدم تو شهر اول که آدمهای محله های مختلف رو بکشم...اینها مال بعد زمانی که با چتر پریدم رو سقف خونه و بهمراه دوستام اون خونه رو گرفتیم و اون یارو رو هم کشتم
Printable View
نقل قول:
آره.. دوباره اومدم تو شهر اول که آدمهای محله های مختلف رو بکشم...اینها مال بعد زمانی که با چتر پریدم رو سقف خونه و بهمراه دوستام اون خونه رو گرفتیم و اون یارو رو هم کشتم
همانی که داخل شهر اخری باهاش دوست می شی ماشین صورتی داره دیگه به این واضه هی:46:نقل قول:
ببین برای کشتن Millie یک راه هست اونم اینه که یک ماشین رو به Bomb Workshop(توی لاس ونچرز یکدونه زیر باشگاه هست) ببری. بعد با همون ماشین میلی رو سوار کنی. ببرش یک جای خلوت و صندلی اون رو کنار دیوار قرار بده. بمب رو اکتیو کن و پیاده شو و فرار کن. به راحتی میمیره.
اصلا چرا بخوای بکشیش ؟نقل قول:
ببین برای کشتن Millie یک راه هست اونم اینه که یک ماشین رو به Bomb Workshop(توی لاس ونچرز یکدونه زیر باشگاه هست) ببری. بعد با همون ماشین میلی رو سوار کنی. ببرش یک جای خلوت و صندلی اون رو کنار دیوار قرار بده. بمب رو اکتیو کن و پیاده شو و فرار کن. به راحتی میمیره.
هیچ سودی نداره.نقل قول:
اصلا چرا بخوای بکشیش ؟
Dating شم سخته. هربار باید بری Gimp Suit بپوشی و برای از لوس سنتوس و سن فیررو Diddlo پیدا کنی.
اقا اپلود كنمنقل قول:
وقتی با تیر زدمش برام یه ماموریت اومد. اون ماموریت رو هم رد کرد. دیگه ماموریتی نمونده؟ راستی من همون جا وسط خیابون کشتمش و هیچی هم نشد!:31:نقل قول:
منظورم اينه كه من رمز ضد پليس رو زدم وهيچ فرقي نداره با چي بكشمش خوب چيكار كنم:40:نقل قول:
آهان . نه یکمی رابطه شما باهاش بهتره بشه میتونی مثل بقیه دوست دختر ها ببریش بیرون .نقل قول:
هیچ سودی نداره.
Dating شم سخته. هربار باید بری Gimp Suit بپوشی و برای از لوس سنتوس و سن فیررو Diddlo پیدا کنی.
یک مرحله از s و یک مرحله از r رد کردم و کنار og سیو کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید