-
گراوسن: نمي گذارم نفس بكشند
-------------
توماس گراوسن هافبك دانماركي رئال مادريد كه هواداران مادريد او را با لقب تراكتور صدا مي زنند در آستانه ال كلاسيكو دربي گفت: اجازه نميدهم و نمي گذارم، بارسلونايي ها نفس بكشند.
گراوسن ضمن ضعيف توصيف كردن تك تك ستارگان بارسلونا گفت: من مدتها است كه از روي نيمكت بازي ها را تماشا مي كنم و مربيان هم خيلي خوب مي دانند كه من مصدوم نيستم اما دلخوري من از رئال مادريدي ها ربطي به ال كلاسيكو دربي ندارد.
در اين ديدار اميدوار هستم وارد ميدان شوم. در آن صورت به لوكزامبورگو ثابت خواهم كرد كه چه ستاره اي را روي نيمكت نگه داشته است.
وي افزود: در ال دربي خواهم درخشيد و نمي گذارم نفس بكشند. هافبك ها و مهاجمين بارسلونا ثانيه اي خوش و راحت را تجربه نخواهند كرد.
-
باپتيستا: رونالدو بهتر از اتوئو است
----------------------------------------
خوليو باپتيستا ستاره برزيلي رئال مادريد گفت: به نظر من رونالدو به مراتب بهتر از ساموئل اتوئو است.
باتپيستا كه از ناحيه زانوي چپ به شدت آسيب ديده است، ادعا مي كند هيچ مشكلي ندارد و مصدوميت او به طور كامل برطرف شده است.
خوليو كه از كمند مصدوميت رهايي پيدا كرده است در آستانه ال كلاسيكو دربي بزرگ اسپانيا گفت: رونالدو به مراتب بهتر از اتوئو است و خيلي بيشتر از او احترام و هوادار دارد.
اتوئو فقط بلد است جنجال خلق كند و مردم او را به رقص ميمونش مي شناسند. اما رونالدو گل هاي خودش را به خداوند تقديم مي كند.
-
الگه را: اتوئو هيچ است
--------------------------
ايوان الگه را مدافع سرشناس و متعصب رئال مادريد گفت: اتوئو هيچ است. او چيزي از فوتبال حرفه اي نمي داند و اگر خيال كرده كه مي تواند در ال كلاسيكو دربي گل بزند، برايش متاسفم.
الگه را گفت: من از چندين باشگاه انگليسي و ايتاليايي پيشنهاد رسمي دريافت كرده ام اما ال دربي چيز ديگري است و دلخوري هاي خود را به اين بازي بزرگ ربط نخواهم داد.
من در ال داربي با همه وجود بازي خواهم كرد و برايم مهم نيست مقامات رئال مادريد در مورد آينده ام چه نقشه اي كشيده اند.
به اتوئو اجازه هيچ نفوذي نخواهم داد و نشان مي دهم يك مدافع كامل يعني چه؟
-
رابسون: رابينسون بهتر از بريج است
------------------------------------------------
برايان رابسون، سرمربي تيم وست بروم ويچ معتقد است كه اريكسون نبايد به راحتي پول رابينسون را ناديده بگيرد.
مدافع 26 ساله وست بروم عليرغم شروع فصل كه عملكرد ضعفيفي داشته، اكنون به بهترين شكل بازي مي كند.
رابسون با ابراز رضايت از بازي خوب رابينسون اظهار داشت: با اطمينان مي گويم كه رابينسون از خيلي جهات بهتر از وين بريدج، بازيكن تيم چلسي است.
وي افزود: "بريج هنوز به بهبودي كامل دست نيافته و شايد در تيم ملي مشكل ساز شود. من نيز زماني كه تازه به اين باشگاه آمدم، پائول را نمي شناختمن و در مورد او چيز زيادي نمي دانستم اما امسال او را كاملا توانمند و مناسب ديدم. بطوري كه مي توانم بگويم ادامه دهنده راه اشلي كول است زيرا از نظر شجاعت، تحمل وبنيه و احساس مسووليت نسبت به بازي خود بسيار شبيه به كول مي باشد و تنها تفاوت آنها در اين است كه كول در خط حمله و در عوض رابينسون در خط دفاع بهتر بازي مي كنند."
رابسون در پايان خاطرنشان ساخت: "نمي خواهم بگويم كه اريكسون حتما بايد او در تركيب تيم ملي قرار دهد، اما پيشنهاد مي كنم كه در مورد رابينسون بيشتر تحقيق كند چون مطمئن هستم بزودي به همان نتيجه اي مي رسد كه من رسيده ام."
-
ندود: در رم به شکست فكر نمي كنيم
-------------------------------------------
پاول ندود هافبك طلايي يوونتوس تاكيد كرد آنها در بازي شنبه شب مقابل آ.اس.رم براي پيروزي به ميدان خواهند رفت.
پس از صعود تيم ملي چك به جام جهاني 2006 آلمان كه با برتري مقابل تيم ملي نروژ بدست آمد و اين جشن مصادف بود با بازگشت ندود به تيم ملي پاول ندود اذعان داشت ديدار با رم براي او هميشه مثل دربي بوده است.
وي كه در مدت 5 سال بازي در لاتزيو بارها در مقابل رم حضور داشته مي گويد: بعد از 2 بازي براي تيم ملي براي ديدار مقابل رم از هر نظر آماده ام.
دوست دارم در المپيكو پيروز شويم و هرگز مايل نيستم به شكست فكر كنم چون غيرممكن است براي من اين ديدار هميشه همانند دربي بوده است و ترديد ندارم در آن با پيروزي زمين را ترك خواهيم كرد.
-
فدراسيون فوتبال تركيه:
اين جريمه ها شايسته ما نيست
------------------------------------------
یكي از مقامات بلندپايه اتحاديه فوتبال تركيه سخنان سپ بلاتر را پس از عدم صعود تركيه به مرحله فينال جام جهاني ناشايست خواند.
در پي شكست چهارشنبه شب تركيه برابر سوئيس و عدم راهيابي ترك ها به مرحله فينال جام جهاني بازيكنان اين تيم رفتار خشونت آميز و ناهنجاري را پس از بازي با سوئيسي ها داشتند كه منجر به مجروح شدن چندتن از اعضاي تيم صعود يافته شد و فيفا فدراسيون تركيه را به پرداخت جريمه نقدي محكوم كرد. احتمال دارد كه ترك ها از حضور در جام جهاني 2010 نيز محروم شوند.
سكيپ موستوروگلو، نايب رئيس فدراسيون فوتبال تركيه در گفت و گويي با شبكه اين كشور گفت: اين سخنان ابدا شايسته تركيه نيست و به نظر من از دهان يكي از هواداران سرسخت فوتبال سوئيس بيرون آمده نه يك مقام عالي رتبه فيفا. فراموش نكنيم كه همه چيز از همان ديدار رفت و در سوئيس آغاز شد. ما نيز شكاياتي را عليه حريف تنظيم كرده ايم و آنها را تحويل فيفا مي دهيم.
-
ليپي: بازي با برزيل در فينال يك روياست
-----------------------------------------
مارچلوليپي سرمربي تيم ملي ايتاليا يك روياي بزرگ در سر دارد و آن هم ديدار با برزيل در فينال جام جهاني 2006 آلمان است.
ايتاليا با تساوي يك بر يك مقابل تيم ملي ساحل عاج به سيزدهمين بازي بدون شكست خود دست يافت و اين آخرين ديدار آتزوريها در سال 2005 بود. ماچلوليپي در يك مصاحبه مطبوعاتي در مورد ايتاليا و جام جهاني گفت: ما مي خواهيم بهترين تيم باشيم اما در حال حاضر برزيل از نظر تركيب بازيكنان در جهان خيلي قويتر است و بعد از آنها آرژانتين قراردارد. در بيتن تيم هاي اروپايي ايتاليا يكي از بهترين هاست. براي من يك روياست كه در فينال جام جهاني 2006 آلمان برزيل حريف مقابل ما باشد. وي در مورد كاسانو اذعان داشت، عدم دعوت از او كاملا عادي است چون در تيم باشگاهي اش بازي نمي كند.
-
بالاك در دو راهي ماندن يا نماندن
-----------------------------------------
ميشائيل بالاك كاپيتان تيمملي آلمان و باشگاه بايرن مونيخ قهرمان ليگ فوتبال اين كشور اعلام كرد: احتمالاً مذاكرات خود را با ديگر باشگاههاي اروپايي از نوامبر آينده آغاز خواهم كرد.
ميشائيل بالاك ضمن حضور در يك مصاحبه مطبوعاتي د خصوص رفتنش از تيم بايرن اظهار داشت: نمي خواهم با گرفت نيك تصميم عجولانه خودم را در تنگنا قراردهم همچنين نمي دانم تا ژانويه تيمهاي ديگري به من پيشنهاد خواهند داد يا خير به همين علت زمان دقيقي را براي انتخاب تيم جديدم اعلام نخواهم كرد.
بالاك در ادامه افزود: بازي كردن در باشگاه هاي غير آلمان يكي از آرزوهاي من است اما حتمال ماندنم هم در تيم بايرن وجود دارد.
اين در حاليست كه مسوولين بايرن نيز تلاش ميكنند با دادن پيشنهادهاي بزرگ قرارداد اين بازيكن را تا سال 2010 ميلادي تمديد كنند. از سوي ديگر تمايل شديد چندباشگاه صاحب نام اروپايي مثل منچستريونايتد انگليس و رئال مادريد اسپانيا شرايط تصميم گيري را براي ميشائيل بالاك دشوار ساخته است.
-
شيوو اجازه حضور در بازي با يوونتوس را ندارد
-------------------------------------------------
به دستور كميسيون انظباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا كريستين شيوو مدافع رومانيايي آ.اس رم اجازه ندارد در بازي مقابل يوونتوس به ميدان برود.
قاضي ورزشي ليگ ايتاليا اعلام كرد درخواست رم براي محروميت كريستين شيوو پذيرفته نشده است و اين چپ پاي جالوروسي كه بعد از بازي رم با آسكولي در 30 اكتبر قبل 2 جلسه محروم شده بود، در ديدار شنبه شب مقابل يوونتوس بايد خارج از ميدان مسابقه نظاره گر ديدار تيم محبوبش باشد. در همين حال مدير باشگاه رم اذعان داشت: شيوو بعد از بازي تيم ملي روماني مقابل نيجريه دچار كشيدگي عضله پا شده و مي بايست استراحت كند و بدين ترتيب برايشان مهم نيست حكم قاضي ورزشي چه خواهد بود.
-
گالياني: ميلان بالاك را نمي خواهد
----------------------------------------
آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان هرگونه علاقمندي باشگاهش را به خريد ميشائيل بالاك تكذيب كرد.
اين روزها هافبك مهاجم ملي پوش بايرن مونيخ سوژه داغ فصل نقل و انتقالات فوتبال اروپا محسوب مي شود و جدال رئال مادريد ، منچستريونايتد و ميلان بر سرآلكس فرگوسن خريد اين بازيكن، اما گالياني كه حرف اول را در بازار نقل و انتقالات تيم روسونري مي زند رسما اعلام كرد ميلان علاقه اي به خريد بالاك ندارد.
او گفت: ميشائيل يك بازيكن بزرگ است اما ميلان او را نمي خواهد چون در پست اختصاصي بالاك ما هم اكنون كاكا و روي كاستا را داريم كه خيلي عالي كار كرده اند و مورد اعتماد باشگاه هستند. بنابراين وقت خود را بابت خريد بالاك هدر نخواهيم داد.