28/500 تومن هست.
Printable View
28/500 تومن هست.
سلام
کسی یک هدفون in ear و ورزشی سراغ داره؟ اگه بلوتوث هم بود بهتر اگه نبود مشکلی نداره.
جدیدا یک IPOD خریدم با هدفونش مشکل دارم، راستش من نمیدونم سوراخ گوشام تنگه یا هدفون مشکل داره اصلا به هیچ وجه توی گوشم نمیره اگه هم بره بدون هیچ تکونی خودش میفته.
داداش مثل اينكه از نظر گوش همدرديم :31:نقل قول:
.akg يه مدل ورزشي داره كه حدود 50-60 بايد باشه.دور گوش قرار ميگيره و inear نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه مدل از كريتيو
مدل akg :k316
creative:
ep510
15t
قابل توجه دوستاني كه قصد خريد creative EP630 رو دارن
يا اگه خريدن ازش راضي نيستن
بد نيست يه نگاهي به اين لينك بندازن و مقايسه كنن
[HTML]http://fakeheadphones.com/fake-creative-ep630-review/01/2009[/HTML]
شرمنده اگه تكراريه
دوست عزیز یاد آوری به جایی بود ولی کلا EP-630 هدفون رده پایینی هست. و برای هر کسی و هر نیازی مناسب نیست.نقل قول:
درسته من هم موافقم و اين پست فقط يك پست جنرال بودنقل قول:
چون چند صفحه از اين تاپيك و تاپيك شعبه 2 رو كه خوندم ديدم همچنان معروفه ،ياد اين سايت كه چند ماه پيش ديده بودم افتادم
راستي اينم لينك مقايسه بين اصل و غير اصل در باره مدل sennheiser cx300
[HTML]http://fakeheadphones.com/pictures/sennheiser-cx300-fake-vs-genuine[/HTML]
ممنون داداش من فک کردم فقط گوش من اینجوریه :31:نقل قول:
حالا خودت از چه هدفونی استفاده میکنی؟
راستش من شهرستانم اینایی رو که معرفی کردی توی اینجا که من هستم فکر نکنم بشه پیدا کرد. اینترنتی جایی رو اگه سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی.
دوستان من یه دیکودر دیجیتال کریتیو دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=437&subcategory=438&product=11430&nav=-1&listby=
اون هدفونش HQ-1500 هست با این مشخصات:
- Driver Units: 40mm Mylar cone with Neodymium magnet
- Frequency Response: 20Hz ~ 20kHz
- Impedance: 32ohms
- Sensitivity: 107dB
- Cord Length: 2.7meters
- Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated minijack
با این مشخصات یه هدفون معمولی به نظر میاد.
من ازش برای فیلم دیدن استفاده میکنم دالبی ۵.۱ و Dts رو خوب ساپورت میکنه بعضی وقتا هم از هدفونش برا موزیک استفاده میکنم راضی کننده هست تفکیک خوبی داره بیسشم نرم و عمیق هست.
کلا 80% فیلم -- 20% موزیک
سوالم اینه که چه هدفونی رو جایگزین این هدفون کنم که کیفیت بهتری داشته باشه با توجه به اینکه میخوام با اون دیکودر استفاده کنم؟ خودم فکر میکنم چون سختافزار کار رمزگشأیی رو انجام میده هدفون لازم نیست سوراند یا دالبی باشه!!
مشخصات دیکودر:
- Hardware decoding for current standards including Dolby Digital, DTS, Pro Logic II, plus Dolby Headphone for multi-channel visualisation.
- Stereo up-mix for music and movies.
- High-quality headphone amplifier built-in.
- Dual headphone outputs - great for gaming.
- Decoder module requires just two AA batteries.
- High-quality 5.1 performance via premium headphones.
کارت صدام هم اینه : Sound Blaster X-Fi Surround اکسترنال
در 2-3 صفحه پيش من هدفون هايي كه استفاده كردم و نظرم رو در موردشون رو گفتمنقل قول:
فروشگاه اينترنتي هم نشد و نبود ميتوني تو پي ام بپرسي واست توضيح ميدم چكار كني و چطور گير بياري.
دوستان این کریتیو ep630i با گارانتی شاپ تقلبی که دیگه نداره یعنی با این گارانتی بگیرم خیال راحت باشه
راستی اخرین قیمتی که دارید چند هست
دوستان ارزون ترین هندفری که ریموت دار باشه برای آیفون بخوام و کیفیت صدا حداقل مثل 630i باشه چی هست
قیمت
راستی این هندفری high کپی ایفون ارزش خرید داره به نظر شما چون ریموت دار هست
بچه های بخش ایفون گفتن اینجا دویاره مطرح کنم سوالم رو