ورژن 7 ESET Smart Securityنقل قول:
Printable View
ورژن 7 ESET Smart Securityنقل قول:
این مشکل از تیک های HIPS هست که باید از داخل nod 32 با زدن کلید F5 وارد تنظیمات advanced setting بشید و تیک های گزینه hips رو بردارید و restart کنید بعد به شما اجازه ویرایش key در رجیستری nod رو میده.
در یک سیستم اسمارت سکیورتی نصب کردم دیگه نمیتونم در شبکه ببینمش و شبکه ی خونگیمون مختل شده مشکل از کجاست؟
البته اون آلرت اول هم allow sharing زذم ولی افاقه نکرد
سلام" البته موقع ورود ب محیط safe mode یک پیغام میده ک اگر اونو yes بدند بهتره تا تغییراتش بهتر ذخیره بشه. درست نیست؟؟:n01:نقل قول:
سلام خدمت دوست داران Eset:
با مراجعه به لینک زیر و وارد کردن اطلاعات خواسته شده یک عدد Activation Code مخصوص Eset Smart Security دریافت می کنید:
http://www.heise.de/ct/special/13/06/dvd_download/
البته بعد از گرفتن سریال باید در سایت Eset لیسانس رو رجیستر کنید
این هم لینک برای رجیستر کردن سریال:
http://www.eset.com/us/register/
خوش بگذره:n12::n12::n12:
سلام دوستان
آنتی ویروس من چند روزه که این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که میزنم دیلیتش کنه این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایله چیه؟ چرا دیلیت نمیشه؟
و اینکه توی کنترل پنل بعضی قسمتاش کار نمیکنه یعنی وقتی کلیک میکنم روشون باز نمیشن مثل Unistall a program.
و با کلیک روی قسمت های مختلف کنترل پنل دوباره آنتی ویروس همین ارور (عکس اول) رو میده:n03:
لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم.
ممنون:n12:
سلام
اینترنت سکوریتی ESET 70.302.26 رو سیستمم نصبه
دوتا مشکل دارم
1-بصورت 30روزه است (تریال) می خوام دایمی کنم
2-یک سری از سایت های معمولی مثل آسان دانلود را بلاک میکنه و تا انتی ویروس رو دیزیبل نکنم نمی تونم وارد اون سایتها شوم چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
نقل قول:
1.در مورد سوال اول میتونید این نرم افزار رو بخرید تا دیگه 30 روزه نباشه وگرنه معمولا هفته به هفته باید user و pass جدید پیدا کنید.
2.در مورد سوال دوم معمولا ESET سایت هایی رو که اپدیت و یا user و pass انتی ویروسش را میزارند بلاک میکنه و شما میتونید با این روش اون سایت رو از بلاک خارج کنید:
ممنوننقل قول:
حالا اگه بخوام بصورت همین تریال 30روزه استفاده کنم چگونه پس از پایان 30روز می شود دوباره ریست کرد؟
سلام اینی که فرمودید انجام دادم ولی هنوز نارنجیه smartsecurity 5