عجب ... آخه اینجا که واسه من مشکلی نداره ...نقل قول:
Printable View
عجب ... آخه اینجا که واسه من مشکلی نداره ...نقل قول:
نقل قول:
مهندس این Error دقیقا چیزی که نشون می ده نیست، یعنی اینکه نمی تونید پرینت بگیرید به خاطر RPC سرور نیست . من خودم همچین مشکلی داشتم خیلی وقت پیش ولی دقیقا یادم نیست چه کارش کردم
ممکنه یکی از دو طرف ویروسی باشن ممکن هم هست درایور پرینتر روی کلاینت موجود نباشه
کلاینت و سرور (منظرور سیستمی که بهش پرینتر وصل هستن) سیستم عامل هاشون چیه؟
سلامنقل قول:
انتي ويروس نود 32 روي همه سيستم ها هست و اپديت و اسكن هم ميشه..اصلا يه سري ب رداشتم هارد سيستم ها رو فرمت كردم و ويندوز ار نو ريختم بازم مشكل سر جاش بود.يعني در طول روز چندين بار ارتباط قطع ميشه و براي پرينت گرفتن بايد سيستم پرينت سرور رو ري استارت كرد.
همه سيستم ها ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 هستند .
سلام.
چند وقتی هستش که به یک مشکل برخوردم!
یکی از کامپیوتر ها از شبکه قطع میشه و به این صورت میشه که کانکت میشه و سرعت یک لحظه میشه 10مگ و بعد 100 مگ و بعدش قطع میشه! (خاموش و روشن و ... هم اثر نمیگذاره!) یک روز بعد درست میشه!
در هنگام انجام بازی شبکه ایی مثلا کانتر بازی هر چندین دقیقه (20 دقیقه) یک بار گیر می کنه و فریم فریم میشه و بعدش راه میفته!
می خواستم بدونم که آیا مشکل از هاب هستش؟!
بر اثر حرارت امکان داره هاب به مشکلات اینطوری بر بخوره!
می خوا
فن CPU اون کلاینت رو دقیقا چک ککن ، اگر که وسط کار خاموش هم می شه که صد درصد می تونم بگم به خاطر داغ شدنش CPU هستنقل قول:
نقل قول:
پس دو مورد می مونه :
1.چک کنید و مطمئن شید که پرینتر روی سرور توی دسترس هست
2.چک کنید که سیستم firewall ی که دارید جلوی دسترسی رو نگرفته باشه
غیر از این دو مورد فکر نمی کنم چیز دیگه این مشکل رو به وجود بیاره
تو رو خدا یکی مشکل من رو حل کنه.
بچه ها چجوری میشه اجازه نداد که 2 تا یوزر همزمان وارد ویندوز نشن؟(ویندوز 2003)
یعنی تو Routing and remote access فقط مثلا از یوزر "Arash" 1 مورد دیده بشه.
واقعا ممنونم.:11:
سلام دوستان
من مشکلی دارم که لازمه توضیح بدم این مشکل پس از قطع برق و خاموش شدن سرور اتفاق افتاده.
پس از روشن کردن سرور متوجه شدم که Remote بسته شده و در واقع میشه گفت Terminal Service از کار افتاده. البته ربطی به لایسنس نداره.از هیچ کدام از کلاینتهای موجود در شبکه نمیتوان به سرور Remote کرد.ویندوز 2003 سرور هست.آنتی ویروس را هم پاک کردم ولی مشکلی حل نشد.ظاهرا" پورت 3389 Listen نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام به همگی خسته نباشید
من میخواستم واسه پروژه پایان نامم روی شبکه کار کنم، ممنون میشم اگه چند تا موضوع بهم بگین
من سال آخر مهندسی نرم افزار هستم.
پروتکل که کم نیست . یکی انتخاب کن روش کار کن .نقل قول:
شبکه های وایرلس ، mesh ، hybrid یا مسیر یابی شبکه های سیار . اینا هم جدیده هم مطلب در موردش زیاده . هم دهن پر کن :دی