سسک: «وقتی مسی را داریم، هیچ حرفی برای گفتن باقی نخواهد ماند».
فابرگاس در دفاع از لئو مسی، بر این باور است که او به طور معمول به رکورد گلزنی خود بازمی گردد: «او بسیار متواضع است، همیشه همه چیز را برای تیم می خواهد و باشگاه را دوست دارد. چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد».
مسی در سه بازی اخیر گلی به ثمر نرسانده است. ویکتوریا پلزن، سویا و گرانادا که بدون گلی از مسی سپری شد، این استدلال را ایجاد کرد که مسی از فرم خود دور شده است. برای سسک شکی وجود ندارد: «من هیچ دلیلی برای شک کردن به او ندارم. او هم سن من است، اگر کارهایی که او انجام می دهد را ببینید، فکر نمی کنم دوباره شاهد چنین پدیده ای باشیم. او در همه رقابت ها به جز جام جهانی موفق بوده است. او در هر بازی گلی به ثمر رسانده، موقعیت ایجاد کرده و همیشه در بازی حضور داشته است. او بازیکنی افسانه ای از نظر جسمی و ذهنی است. اگر شکی در مورد او وجود داشته باشد، من نمی دانم بقیه در مورد ما چه فکری خواهند کرد. من هرگز با بازیکنی مانند او جوان و در سطح حرفه ای بازی نکرده ام. او بازیکنی فروتن، بدون حاشیه، و همیشه در اختیار تیم است و باشگاه را دوست دارد». او همچنان اضافه کرد: «چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد».
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس دیگری برای گرفتن توپ طلای مسی
در همان لحظه، هنگامی که از او درباره توپ طلای مسی پرسیده شد او گفت: «50 نفر از ما برای این جایزه نامزد شده اند. هیچ کس پنجمین نفر از پنجاه نفر را به یاد نمی آورد». او همچنین معتقد است: «من مطمئن هستم که مسی برنده خواهد شد. این برای او معنی خاصی دارد و با این حال می خواهد در بازی روز بعد رکورد گلزنی خود را افزایش دهد و این بسیار مهم است». فابرگاس با توجه به حضور خود در این فهرست و عدم وجود پدرو، والدز، یا بوسکتس، گفت: «این لیست بسیار عجیب است؛ من چگونه می توانم در آن برنده باشم، در حالی که من عملا تمام فصل گذشته را بازی نکردم؟».
انتقاد از خود پس از مسابقه در گرانادا
با توجه به بازی گرانادا (پیروزی 1-0) که او پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت به میداتن آمده بود، درحالی بود که آن بازی بهترین بازی بارسا نبود، گفت: «حرکت توپ خیلی آهسته بود، ما جهت بازی را به اندازه کافی تغییر ندادیم؛ ما بازیکان زیادی در سمت راست داشتیم ولی توپ را به طور معمول در اختیار نداشتیم؛ بازی تحت کنترل ما بود». او همچنین بر فرم دفاعی بارسا تاکید داشت.او معتقد است که در بهترین وضعیت جسمی قرار دارد و احساس راحتی بیشتری در بازی تهاجمی دارد: «من در هر دو پست می توانم بازی کنم اما هافبک موقعیت بیشتری فراهم می کند». او گفت: «من از نظر تاکتیکی بسیار خوب عمل می کنم».
در پایان بحث درباره کانوته
یکی از موضوعاتی که در کنفرانس مطبوعاتی بیشتر مورد توجه بود در گیری با فردریک کانوته در پایان بازی مقابل سویا بود، که با اخراج کانوته به پایان رسید. او گفت: «من درباره آن موضوع آرام هستم. من می دانم به او چه گفتم. استفاده از توهین نژاد پرستانه برای طولانی کردن داستان بود که در سراسر جهان منتشر شد. من با کانوته صحبت کردم و چیزی که باید گفته می شد گفته شد. من آدم مقدسی نیستم و مانند بقیه بازیکنان فوتبال هستم، من هیچ چیز نژاد پرستانه ای نگفتم و هیچ کس آن را انکار نمی کند؛ همه ما می دانیم فوتبال چگونه است».
مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir
مالک اودینزه: الکسیس برای پیوستن به بارسا، به سیتی «نه» گفت
سایت گل- جیامپائولو پوتزو، مالک باشگاه اودینزه در صحبتهایی اعلام کرد که الکسیس سانچس برای پیوستن به بارسلونا، پیشنهاد منچسترسیتی را رد کردستاره شیلیایی باامضای قراردادی 5 ساله و با مبلغی در حدود 26 میلیون یورو به نوکمپ منتقل شد و در صورتی که بارسا با الکسیس در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد، مبلغ 11 میلیون یوروی دیگر به اودینزه پرداخت خواهد شد. این درحالی است که اگر الکسیس منچسترسیتی را انتخاب می کرد، مبلغ 45 میلیون یورو به حساب باشگاه ایتالیایی واریز می شد.دراین میان رئیس باشگاه اودینزه به اوندا اف ام گفت:« قیمت نهایی الکسیس سانچس برای انتقال به بارسا 26 میلیون یورو به علاوه مبلغ 11 میلیون یورو مبلغ متغیر است. او تنها می خواست به بارسلونا برود و به همین خاطر روند مذاکرات به آسانی پیش نمی رفت. او پیشنهاداتی از انگلیس و با دستمزدهای بالاتری داشت. مثلا سیتی با پیشنهادی 45 میلیون یوروی به دنبال او بود.»الکسیس سانچس در رقابتهای این فصل در 4 دیدار برای بارسا به میدان رفته و بعد از آن با مصدومیت از میادین ورزشی به دور مانده
میگل آنخل نادال : اگر روزی چابی را روی نیمکت مربیگری نوکمپ دیدید،تعجب نکنید
مدافع سابق تیم ملی اسپانیا و تیم بارسلونا ، سرمربیگری ژاوی در تیم بارسلونا را مسئله عجیبی نداست و این قضیه را بسیار محتمل دانست .
سایت گل-چابی ارناندس،هافبک تاثیرگذار تیم بارسلونا که سال ها است در این تیم به عنوان یک وزنه محسوب می شود در ژانویه سال 2012 ، 32 ساله می شود و به پایان دوران بازیگری خود نزدیک تر می شود .
دراین میان،میگل آنخل نادال، عموی رافا نادال ،تنیسور سرشناس اسپانیایی معتقد است که چابی بازهم می تواند در قامت بهترین بازی ساز دنیا برای بارسلونا بازی کند و انتظار ندارد که این ستاره به این زودی ها فوتبال را کنار بگذارد و کفش هایش را آویزان کند .
نادال در پاسخ به این سوال که آیا چابی بعد از بازنشستگی مسیر پپ گواردیولا را در عرصه مربیگری طی خواهد کرد یا نه ؟ گفت:« البته تعجبی ندارد که چابی سرمربی تیم بارسا شود اما بدیهی است که آینده را نمی توان پیش بینی کرد .»
او ادامه داد:« چابی عاشق فوتبال است و بطور حتم بعد از بازنشستگی فوتبال را ترک نخواهد کرد . اما او فلسفه خاص خود را برای مربیگری دارد . بنابراین آینده او بسته به اهدافی است که مد نظر اوست .»
قرارداد چابی تا سال 2014 تمدید شده است و او تا پایان این سال بطور حتم بازی ساز کاتالونیایی ها خواهد بود
گواردیولا در برابر کاپاروس شکست ناپذیر است.
اینگونه به نظر می رسد که گواردیولا با معیارهای سرمربی مایورکا، خواکین کاپاروس، آشنایی دارد. چون در زمان مربیگریش در باشگاه اتلتیک بیلبائو از 6 بازی انجام شده، بارسا 5 برد و یک تساوی به دست آورد.
به دنبال استعفای مایکل لادروپ از مایورکا، کاپاروس در اوایل این ماه هدایت این تیم را بر عهده گرفت و مایورکا آخر هفته به نیوکمپ می آید با این وجود که مربی اش در زمان حضور در اتلتیک بیلبائو در اینجا نتایج خوبی را کسب نکرده است.
کسب دو برد در فصل اول
در اولین فصل حضور گواردیولا بارسا در هر دو بازی، در خانه و خارج آن، با تک گل اتوئو در سن مامس و دوگل سرجیو بوسکتس و مسی در نیوکمپ پیروز میدان بود.
یک تساوی و یک برد قابل قبول
فصل بعدی تنها زمانی بود که بیلبائو توانست یک امتیاز از بارسا بگیرد. آلوز گل زودهنگامی را به ثمر رساند و توکوئرو در برابر هوادارانشان بازی را به تساوی کشاند. اما در بازی برگشت بارسا با نتیجه 4-1 آنها را در نیوکمپ درهم کوبید.
دو برد دیگر
فصل قبل کار بارسا در مقابله با تیم کاپاروس کمی دشوار بود. در سپتامبر 2010 و در شبی بارانی، عبور از دفاع باسکی ها برای بارسا مشکل بود اما با دوگل کیتا و ژاوی روند بازی بهتر شد و پیش از آنکه بوسکتس سومین گل را به ثمر برساند تمام حملات بارسا را دفع کردند. بازی برگشت هم با نتیجه 2-1 با گل دقایق پایانی به اتمام رسید، اما حقیقت این است که میهمان حداقل توانسته یک امتیاز را به دست آورد.
مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir
الکسیس سانچز تمرینات گروهی را آغاز کرد.
الکسیس که از 10 سپتامبر دچار مصدومیت شده است و از حالت بازی خارج شده است، تمرینات گروهی را از روز چهار شنبه تا حدی آغاز کرده است. پویول و پیکه هم که در بازی مقابل گرانادا حاضر نبودند تمرینات خود را انجام دادند.
بعد از اخبار ناگوار راجع به مصدومیت پدرو، روز چهارشنبه اخبار خوش آیندی راجع به سانچز به گوش رسید که تا حدی با تیم و بازیکنان دیگر تمرینات را آغاز کرد. این بازیکن شیلیایی در بازی مقابل آنوئتا (2-2) در روز 10 سپتامبر دچار مصدومیت شد و اکنون به همراه آفلای و پیکه جزو سه بازیکنی هستند که نمیتوانند به خاطر مصدومیت بازی کنند.
این سه بازیکن توانستند در روز چهار شنبه تمرینات خود را به همراه پویول آغاز کنند، به پویول برای احتیاط بیشتر استراحت داده شده است. بیشتر اعضای تیم با شدت معمول تمرینات خود را به انجام رساندند و همچنین آدریانو به خاطر فرا رسیدن روز تولدش، مورد استقبال هم تیمی ها و مربیان تیم قرار گرفت. همچنین بازیکنان جوانی نیز از بارسا ب در این جلسه ی تمرینی حضور داشتند و با بازیکنان اصلی باشگاه تمرینات خود را ادامه دادند.
مترجم: مجتبی علمی / FCBarcelona.ir