دوست عزیزنقل قول:
روی ed-INA تنظیم کنید در صورت نداشتن این آیتم مجموع آیتم های موجود در لوکالست را برایم بنویسید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
روی ed-INA تنظیم کنید در صورت نداشتن این آیتم مجموع آیتم های موجود در لوکالست را برایم بنویسید.
سلام از اول این گزینه هارو داره.none/eu-all/eu-italy/eu-africa/eu-israel/nordig/ad-au/cis/cis-ua/eu-onlyتلتکسش فارسی شده ولی زبان رو نتونستم تغییر بدمممنون میشم از لطفتون
سلام از اول این گزینه هارو داره.none/eu-all/eu-italy/eu-africa/eu-israel/nordig/ad-au/cis/cis-ua/eu-onlyتلتکسش فارسی شده ولی زبان رو نتونستم تغییر بدمممنون میشم از لطفتون
مگه ed به معنای دیجیتال نیست هیچ آیتمی که با ed شروع بشه نیست همه با ea شروع میشن .ممکنه با کنترول مخصوص آیتم ed هم اضافه بشه یا فقط گزینه های خاموش رو این کنترول فعال میکنه ...هر آیتمی مگه میشه آیتم ea انتخاب بشه و دیجیتالش فعال بشهنقل قول:
آیتم های موجود در لوکال ست EA_M_ASIA .....EA_E_ASIA.....EA_PHI.........EA_VIET......EA_ THAI.....EA_INA....EA_INDIA...
آیتمهای موجود در قسمت تیونر SI_ATC2......SECCustom......ALPS.....Xugang
آیتمهای موجود در چانال تیپ SUWON.....SESK....SEH.....TTSEC....SEIN....SDMA... .TSED.....SAVINA.....SIEL_C.....SIEL_N.....TSE.... NONE
دوست عزیزنقل قول:
با این حساب تلویزیون در لوکالست همه را آنالوگ نشان می دهد و آیا suboption می توانید Region را ببینید که چه آیتمهای را دارد ؟ به شما پیشنهاد میدهم لوکالست را .EA_INAو تیونر را SI_ATC2 و چانال تیپ را NONE قرار دهید
با تشکر از جوابتون
در منوی suboption آیتم region وجود نداشت . تنظیمات گفته شده رو هم انجام دادم ولی فقط به صورت آنالوگ کانال یابی میکنه مدل ال سی دی من la32e420e2r میباشد ولی در منوی مخفی type رو 32a6afod نوشته اگر این گزینه رو تغییر بدم مشکلی واسه دستگاه بوجود نمیاد
دوست عزیزنقل قول:
به آیتم type دست نزنید این تیپ دستگاه است 32a6afodو این مدل دستگاه la32e420e2r و هر کدام اطلاعات خود را نشان می دهند برای یاد گیری بیشتر به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا آپدیتی نیست که توی لوکال ست آیتم های دیجیتال رو هم بیاره من فایل آپدیتی که برا این مدل موجود بود رو دانلود کردم یه فایل بین بود ولی مدلهای دیگه فایل بین نداره و چندین فایل متفاوته چرا اینجوریه . و بالاخره چجور من این ال سی دی رو دیجیتالش رو فعال کنمنقل قول:
سلام دوستان من یه مدل 40C7770 دارم از روش های بالا منوی گیرنده دیجیتال رو فعال کردم ولی کانل سرچ نمی کنه
خواستم ببینم دوستانی که اطلاع دارند اصلا سخت افزارشو تلویزیون من داره یا میشه روش نصب کرد
کسی تاحالا با این مدل گرفته دیجیتال؟
در ضمن دستگاه دیجیتال هم دارم و براحتی همه کانل ها رو میگیره و مشکل آنتن ندارم