سلام
دوستان این بانک صادرات دیگه مانده حساب اینترنتی نمیده؟؟ تلفن بانکش هم خرابه.
خدا از رو زمین محو کنه این بانک رو
Printable View
سلام
دوستان این بانک صادرات دیگه مانده حساب اینترنتی نمیده؟؟ تلفن بانکش هم خرابه.
خدا از رو زمین محو کنه این بانک رو
بیشترین سود سپرده کدوم موسسه میده؟
این موسسه نور سود سپرده هاش چقدره ؟
علیک سلامنقل قول:
مگه قبلا میداد از سایتش؟! من یادم نیست ولی فکر کنم باید اینترنت بانکش رو فعالی میکردی؟
با کد #733* راحت میتونی مانده حساب رو بگیری. :n06:
من برای مانده و صورتحساب از این سایتش استفاده می کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا شما می تونید با نرم افزار موبایل بانکش هم موجودی و صورتحساب بگیرید البته مسخرست موبایل بانکش 25 تومن کم می کنه. خسیسهای ندار بدبخت!@!
سلام,
من قراره مبلغ 6 میلیون تومان به کسی بدم که در ازاش برام کاری رو انجام بده, طرف هم قراره به عنوان ضمانت
سفته به مبلغ شش میلیون تومان به من بده. حالا چندتا سوال با توجه به اینکه اولین بارم با سفته میخوام کار کنم دارم:
1- اعتبار سفته بیشتره یا چک؟
2-چطور به سفته میشه اعتماد کرد؟ چون خوب هر کسی میتونه سفته بخره و امضا کنه و بده دست مردم, یا به عبارتی جعل کنه.
3- اصولا مراحل دریافت سفته چطوره؟ منظورم اینه که راه درست گرفتن سفته از کسی چطوره؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید
واللا من از این جا مانده میگرفتم خیلی هم به کارم میومد ولی چند روزیه دیگه نمیده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موبایل بانک هم باید بری بانک فعال کنی و دردسر داره. گوشی من هم ویندوز موبایل هست برنامه اش روش درست اجرا نمیشه :n15:
ویرایش: آقا دستت درد نکنه من اصلا از این *733# خبر نداشتم خیلی چیز جالبیه. از حساب هم کم نمیکنه مثل اینکه نه؟؟
سلام
من یه خرید اینترنتی میخواستم انجام بدم بعد پول رو کارت به کارت برای طرف فرستادم
الان توی قسمت پر کردن اطلاعات شماره ی فیش میخواد و من فقط یه رسید از خود پرداز دارم که شماره ی فیش توش نوشته نمیشه ( فیش فقط مخصوص واریز دستی هست)
اون قسمت رو من با چی پر کنم؟
اینم اضافه کنم که گوشه ی سایت نوشته ثبت فیش بانکی و وقتی روش کلیک میکنم یه سری اطلاعات میخواد که کد پیگیری هم شامل میشه ( همون کدی که از خودپرداز گرفتم)
درودنقل قول:
1-سفته
2-دقیقا مثل چک . اعتبار خاصی نداره :n29:
3-معمولا از مبلغی که شما پرداخت میکنید به ایشون باید بیشتر سفته بگیرید .
بازم از بانک کلی سوال کنید برای ضمانت بهتر راهنماییتون میکنن . این اطلاعاتی بود که من داشتم.
نه کم نمیکنه. بزن تو رگ :n02: #712* بانک ملت :n06:نقل قول:
برای انتقال وجه به بانکهای دیگه باید اینترنت بانک رو فعال کرد نه؟:n13:
واقعا اینجور کدا تو گوشی حال میده نه؟! :n09: نامرد فقط انتقال وجه نداره :دی
........................................
میگم میشه پرینت حساب رو در آورد مثل کی چند ریخته این حرفا؟! :n02: این کی ریختش مهمه . هر بانکی باشه.
من حدود 40 میلیون تومان وام می خواهم که بهرهاش زیاد نباشد از کدام بانک یا موسسه اعتباری می توانم در کوتاه مدت بگیرم؟