دیروز رفتم آموزش پرورش کارمو ردیف کنم. همون میو فته واسه بهمن.چون کد بهم ندادن , فقط یه چیزی مثله تائیدیه دادن.شما ام زودتر برو بگیر تا 10 ام بیشتر وقت نیست ..نقل قول:
Printable View
دیروز رفتم آموزش پرورش کارمو ردیف کنم. همون میو فته واسه بهمن.چون کد بهم ندادن , فقط یه چیزی مثله تائیدیه دادن.شما ام زودتر برو بگیر تا 10 ام بیشتر وقت نیست ..نقل قول:
چون که فکر کنم ویرایش کرده کارنامشو برداشته منم دیگه نمیتونم ببینمنقل قول:
این برنامت هیچ موقع اجرا نمیشه چون واقع بینانه نیست ! بهتره یه کتاب مشاوره ای بخونی تا دستت بیاد چطور برنامه بریزی !نقل قول:
:18::18::18::18:نقل قول:
دوست عزیز این برنامه هستش؟
با این برنامه من خودم 2 روزه کم میارم و گیراییم و بازدهیم افتضاح میاد پایین
شما میخواید روزی نزدیک 17 ساعت درس بخونید؟!!!!!!!!!!!!
اصلا امکان نداره
شما باید تنوع درسیتونو در روز محدود کنید و به 5 تا در روز برسونید نه 10 تا درس!!!!!!!!!!!
همچنین باید ساعتو بیارید مهم چون ان چیزی که بیشتر از ساعت مهم هست کیفیت هستش با این ساعت ها من میتونم بگم که از ساعت 2 بعد از ظهر گیراییتون خیلی بد میاد پایین در ضمن شما اصلا استراحت برای خودتون نذاشتین که این امکان نداره:46:
برنامه ی خوبی هستشنقل قول:
به شرطی که ساعت هات با توجه به نیازت باشه
یعنی اگه برای دیف 20 ساعت وقت گذاشتی واقعا 20 ساعت نیاز داشته باشه
منم یه مدت این جوری برنامه ریزی می کردم که به دلیل در نظر نگرفتن چند مورد خوب جواب نمی داد
یه موردش انتخاب زمانه
توی این مورد اگر دقت کنی واقعا برنامه ی خوبی هستش و قابل اجرا
(البته اگه این برنامه ی 2 هفته باشه نه یه هفته :46:)
دوست عزیز جدا شما این برنامه را قبول داریدنقل قول:
16_17 ساعت در روز؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بله دوست عزیز:31:نقل قول:
مرد و حرفش:31:
اگر برنامه ی 2 هفته باشه به جز روز جمعه که آزمون داره می شه روزی 10.5 ساعت:5:
اقا فکر کنم اشتباه متوجه شدید این برنامه واسه 2هفته هستا کتابا رو باز کردم نوشتم مثلا"فیزیک 3 خیلی سبز فصل مغناطیس 150تا تست داره بعد گذاشتم 3 تا 50 تایی 3ساعته بعد فیزیک پیش (اندیشه سازان)حرکت نوسانی اموزشیش 147 تست اموزش موج1 هم 47 تست واسه اینا هم گرفتم 5 واحد 3 ساعته روی هم فیز شد 8واحد 3ساعته اینا طبق برنامه قلم چی ریختم اگه کسی برنامه قلمچی ریاضی رو داره بگه کدومارو زیاد گرفتم ولی واقع بینانه نوشتم یعنی همه کتابارو نگاه کردم بعد . حدسی نبوده اگه میشه نظر بدید دوباره میگم واسه 2هفته هست نه1هفته
واسه دینی درس 5 پیش با 12 13 14 سوم من گرفتم 4واحد 1.5 ساعته برای خوندنش 2 واحدم تست ازرو همگاماناینا میشه 8 ساعت هفته ای 4ساعت واسه دینی زیاده.....
عربی درس 1و2 سوم خوب منم گرفتم درس 1و2 از رو ایاد فیلی 3(2تا 1.5) ساعت 20 صفحه هست 1واحد 1.5 هم کتاب 1واح 1.5 هم تست...
بازم نمیدونم ...
اینجوری که نوشتی تو فقط واسه تستا وقت گذاشتی .وقتی واسه جزوه خوندن و مرور نمیبینم منم قبلا اینکارو میکردم ولی من بازم میگم سعی کن تستای کلی بزنی اون 150 تست شاید خیلیش تکراری باشه و فقط اعدادش فرق کنه و الکی وقتتو بگیرهنقل قول: