نقل قول:
بابا آخه دیگه بازیکنایی مثل مسی و رونالدو که باید بتونن 4 تا دریبل بدن ... تو فوتبال واقعی هم مسی تو یه بازی کلی بازیکن دریبل می زنه .
تو بازی میشه دریبل زد که به مهارت شما بستگی داره نه ایراد بازی
نقل قول:
خوب میتونستن سرعت پر شدن رو بیشتر کنن یا اون اندازه کلشو کم کنن .
خوب اونوقت تو حالت دستی این حساسیت اینقدر مشکل زا میشه که نگو و اصلا نمیشه پاس آروم به بازیکنی که نزدیکت هست داد
نقل قول:
بازیکنی مثل گیبسون توی منچستر یونایتد تو یه بازی (یادم نیست جلوی کی بود) 4 تا شوت پشت محوطه زد 2 تاش رفت تو گل و یدونش خورد به تیر .
حالا شما تو فیفا با گیبسون 100 تا شوت پشت محوطه بزن اگه یکیش رفت تو دروازه ...
آره علی دایی هم تو یه بازی دو تا گل هد زد پس تو فیفا هم باید حتما تو هر بازی یدونه بزنه دیگه اگه نزنه یه وقتی مشکل از مهارت شما تو شوت زنی نیست بلکه ایراد از بازیه
نقل قول:
فکر نمی کنم اینایی که نوشتم ایرادهای کوچیکی باشه
مشکل اینجاست که اینا ایراد نیست شما کمبود مهارتت رو داری گردن مشکلات بازی میدازی ;)
نقل قول:
امروز داشتم بازی می کردم ، با رونی رفتم گوشه محوطه سانتر کنم ، وقتی سانتر کرد لیز خورد رو زمین یه بازیکن حریف اومد خورد بهش داور خطا گرفت ( اینم یه ایراد دیگه )
توی بازیهای واقعی این سر خوردن های اتفاقی رو هم خطا میگیرن... شما بزنی زیر پای حریف چه عمد و غیر عمد و چه اتفاقی و غیر اتفاقی خطا هست....
نقل قول:
ولی با تمام این حرفا من که اصلا از این بازی لذت نبردم ولی امیدوارم شما لذت ببری . دوستان لذت ببرن انگار که ما لذت بردیم .
مشکل اینجاست که این بازی خیلی واقعی تر از قبل شده و گل زدن و شوت زدن و دریبل زدن سخت تر شده که به مهارت شما بستگی داره و نه ایراد بازی... همه از شبیه ساز خوششون نمیاد
+
نقل قول:
رفقا چنت ها چی هستن؟
دوست من چنت همون سرود های تماشاگران هست که تو بازی می خونن