والا فعلا که 3تا شرکت مشغول ساخت همزمان MW III هستند !نقل قول:
Printable View
والا فعلا که 3تا شرکت مشغول ساخت همزمان MW III هستند !نقل قول:
سلام دوستان کسی نیست جواب منو بده؟
وقتی می خوام call of duty و اجرا کنم این خطا رو میده:
steam must be running to play this game
تاپیکم تا اونجایی که می تونستم گشتم ولی پیدا نکردم.223صفحه اس
چرا 3 تا شرکت همزمان!!!!!!؟نقل قول:
یعنی یکیشون انتخاب میشه!!!!؟
شرکت تازه تاسیس Sledgehammer به داد شرکت Infinity Ward میاد تا با هم بخش تک نفره رو بسازن. شرکت Raven هم زحمت بخش چند نفره رو میکشه.نقل قول:
سلام به دوستان عزيز اين بخش
آقا من يه مشكلي با اين بازي دارم كه تازه هم ريختمش :
توي مراحل من صدايي ندارم ! ( همه چيز رو هم چك كردم و آپشنها و ... توي منو و دموها صدا هست اما داخل بازي نه !! )
چه كنم؟
اينم بگم تمامي سري هاي قبلي COD رو بدون مشكل تمام و كمال اجرا و تموم كردم اما تو اين يكي اين مشكل واقعا واسم عجيب بود !!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی داخل خود DVD فایل DirectX و vcredist_x86 رو نصب کردم مشکلم حل شد شما هم یک تست بزن ببین چی میشهنقل قول:
دوستان عزیز من هم دقیقا این مشکل رو دارم :
باید چیکار کنم ؟ آپدیت 2و3 و آپدیت 4 رو هم نصب کردم ، مرحله رو هم از اول رفتم ، سیستم هم نسبتا جدید و قوی هست ولی همچنان صفحه مشکی نشون میده ، چیکار کنم؟:41:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5785448&postcount=2187
این بازی چندتا دی وی دیه؟
2 دی وی دی
سلام
یکی از اساتید لطف کنه و یه راهنمایی کنه.
من بازی رو تازه گرفتم و نصب کردم.افت فریم شدیدی داره جوری که میره رو اعصاب و نمیشه بازی کرد.کارت گرافیکم GTX 460 1g است و 4G هم رم دارم.تاپیک رو گشتم و دیدم که اکثرآ این مشکل رو دارند و توصیه همه آپدیت بازی است.من آپدیت 2و3 رو و هم 4 رو گرفتم.اما وقتی نصب میکنم این پیغام رو میده:steam must be running to play this game
لطفآ یکی نظر بده اشکال از کجاست؟