سلام
ببخشید من تازه اومدم تو باغ:31: این مولتی تاچ با آپدیت اضافه شد؟ یا پچ خاصی رو نصب کردید؟
Printable View
سلام
ببخشید من تازه اومدم تو باغ:31: این مولتی تاچ با آپدیت اضافه شد؟ یا پچ خاصی رو نصب کردید؟
با اپدیت که اضافه میشه،ولی اگه رام داری،میتونی فایلش رو از صفحات قبل بگیری و بریزی...
آقا من حسابي كلافه شدم چرا اين سوني اريكسون قابليت سينك با كامپيوتر رو نداره؟؟؟ من ميخوام كانتكت هامو كه توي اوت لوك كامپيوتر هست سينك كنم بريزم روي گوشي هيچ امكاني نداره. مجبورم از Android PC Suite استفاده كنم كه يكم مسخره به نظر ميرسه يه همچين گوشي غولي چرا نبايد اين برنامه از طرف سازنده براي اين كار باشه! همه چيز وابسته به اينترنته يه نمونه اش همين تقويم كه ميخواد با گوگل سينك كنه آخه بابا من يه Reminder ساده ميخوام بذارم همه جا كه Wifi قابل دسترس نيست اين اينترنت ايرانسل هم ... به نظرم خنده داره كه هيچ آپشني براي اين كارا به صورت آفلاين نداره حسابي كلافه ام كرده اگر از دوستان كسي راه حلي داره بگه ممنون ميشم
شما که تازه اومدی تو باغ تو تاپیک ان ۸ بیخودی جو نده وقتی ادم حرف حساب میزنه!نه دادا اینجا مثل سیمبین پچ نداره!اپدیت اونم با هزار دنگ و فنگ!نقل قول:
پچ داره! من گوشی و فلش کردم و یک پچ 2.5 مگابایتی را با فلش تولز به گوشی اضافه کردم. بعد با تغییر یک فایل سیستمی و همینطور کپی کردن یک فایل 800 بایتی در سیستم گوشیک امل مولتی تاچ یا همون دوال تاچ شد.نقل قول:
اندرویید 2.1 اصلی هم دارم.
امتحان نکردم ولی ببین اینطوری میشه:نقل قول:
آقا من حسابي كلافه شدم چرا اين سوني اريكسون قابليت سينك با كامپيوتر رو نداره؟؟؟ من ميخوام كانتكت هامو كه توي اوت لوك كامپيوتر هست سينك كنم بريزم روي گوشي هيچ امكاني نداره. مجبورم از Android PC Suite استفاده كنم كه يكم مسخره به نظر ميرسه يه همچين گوشي غولي چرا نبايد اين برنامه از طرف سازنده براي اين كار باشه! همه چيز وابسته به اينترنته يه نمونه اش همين تقويم كه ميخواد با گوگل سينك كنه آخه بابا من يه Reminder ساده ميخوام بذارم همه جا كه Wifi قابل دسترس نيست اين اينترنت ايرانسل هم ... به نظرم خنده داره كه هيچ آپشني براي اين كارا به صورت آفلاين نداره حسابي كلافه ام كرده اگر از دوستان كسي راه حلي داره بگه ممنون ميشم
اطلاعاتت رو با سایت سونی اریکسون سینک کن بعد از طریق سایت شاید بشه.
باز اگه نشد با برنامه های جانبی شاید بشه.
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
اینجور گوشی ها رو واسه ما نمیسازن که به اینترنت خانگی هم به زور دسترسی داریم.اونا برای خودشون میسازن و به این فکرن که همه دسترسی دارن.
قیمت روز شیراز امرور XPERIA X10 مشکی 400 هزار تومان
زیر 400 امدم فرهوده خودم میکشمت:دی
نقل قول:
زیر 400 برسه خودم میخرمش
راستی شنیدم خط تولیدش متوقف شده
Stop ایست قف
خلاص
اقا من اپدیت کردم چجوری بفهمم دوال تاچ شده؟راستی بهترین برنامه برای بهینه کردن مصرف باتری چیه؟