حامد پروتا كه به من فروختي !!نقل قول:
Printable View
حامد پروتا كه به من فروختي !!نقل قول:
معذرت عزیز اشتباهی نوشتمنقل قول:
وحید این همه تو پیشنهاد عجیب دادی یه بار هم من.الان زیاد وقت نداریم.
چک+تری+دکو+15 ==== والدز+میلیتو+اینیستا+بویان
نظرت چیه؟زیاد تغییرش نده.بیا همینو یه جورایی کنار بیایم.
لوسیو رو میخوام.شما چه بازیکنی میخوای که به دردت بخوره.فقط فوق ستاره هام رو نگو.میلیتو هم اگه بخوای با قیمت خوب میخرم.نقل قول:
دوستان من اين بازيكنان رو با قيمت مقطوع ميفروشم
Riera
Benayoun
Babel
Lucas
Skkrtel
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
اسم مسابقات رو بزاريم
ليگ قهرمانان اروپا
يا ليگ برتر اروپا
حامد جان من اجازه ندارم از طرف علی بازیکنی بفروشم من فقط باید یک بازیکن با خصوصیاتی شبیه پیرلو براش بخرم که شبیه این بازیکن فقط 15 نفر هستن که 11 نفرشون توی تیمهای بچه ها قرار دارن از جمله تیم خودت .نقل قول:
حالا اگه قیمتشو تعیین کن اگه تونستم براش بخرم وگرنه برم از بقیه تیمها یکیو بگیرم .
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
محمد جان سلام
اینم اون چیزی که میخواستی :
نقل قول:نقل قول:
دوستان كسي تركيب خوب براي ليورپول پيشنهاد نميده ؟
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
عادل تو يك تركيب بگو
محمد اگه همه بچه ها الان بگن توی این معامله من سود می کنم انجامش میدم. خودت از این خندت نمی گیره؟ مثل اینکه چک 90 هستش و بهترین دروازه بان الان توی این فوتبال هستش تری هم از میلیتو خیلی بهتره تازه دکو هم اگه نگاه کنی از اینیستا بهتره.نقل قول:
وحید این همه تو پیشنهاد عجیب دادی یه بار هم من.الان زیاد وقت نداریم.
چک+تری+دکو+15 ==== والدز+میلیتو+اینیستا+بویان
نظرت چیه؟زیاد تغییرش نده.بیا همینو یه جورایی کنار بیایم.
راستی حسین موتو رو به تیم من اضافه کن
حسين آپشن فايل ها رو با نقل و انتقالات كي ميزاري ؟
من فقط چشمم به فوق ستارهات هست . بقیه که به دردم نمیخورن . اگه پایه ای با آنری چنجش میکنم.نقل قول:
اضافه کردم . وحید چرا همش اینقدر درشت مینویسی ؟نقل قول:
آخرین وضعیت بازار نقل و انتقالات
محتوای مخفی:
بچه ها هر جا اشتباه کردم بگید تصحیح کنم .