جناب پشتیبان مخابرات، نیازی به بیان این موارد نیست!!!نقل قول:
شما بهتره به سوالهایی که در طول این چند صفحه اخیر از شما پرسیده شده، پاسخ بدین.
سوالهایی که همش در مورد کیفیت پایین مخابرات و خدمات اون بوده.
Printable View
جناب پشتیبان مخابرات، نیازی به بیان این موارد نیست!!!نقل قول:
شما بهتره به سوالهایی که در طول این چند صفحه اخیر از شما پرسیده شده، پاسخ بدین.
سوالهایی که همش در مورد کیفیت پایین مخابرات و خدمات اون بوده.
اینجور که معلومه نمایندگی جدید خیلی ذهن پشتیبان رو مشغول کرده!!!
اين بنده خدا چون زياد دروغ ميگه به دروغ گفتن عادت كرده و چون اين جا نميتونه دروغ بگه و ميدونه دوستان محترم دهان مباركشون رو تو تاپيك سرويس ميكنن زياد صحبت نميكنه......:27:
دوست عزیز شما نگران اون نباش هر کسی بخواد چنین کاری کنه فکر همه این موارد رو می کنهنقل قول:
حالا که شما اینجایی در مورد این پشتیبانی مخابرات جواب بده بهمون که هر وقت زنگ می زنی آدم گ... خورش میشه بس که درست راهنمایی میکنن.هر دفعه یه چیز جدید هم باید یادشون بدی...
اگر چیزی پرسیده باشن
به پست های قبل توجه کنین !!!!!!
بیشتر اظهار لطف کردن دوستان تا سوال!!!
خب، اصلا حق با شما! کسی چیزی نپرسیده!!!نقل قول:
حالا من میپرسم(برای بار چندم!!!):
کیفیت مخابرات چه زمانی مثل قبل(مثل8ماه پیش!) میشه؟؟؟
دانلود شبانه کی به سرعت مناسب نزدیک میشه؟؟؟
آیا سرعتهای 512هم دانلود شبانه دارن؟؟؟
چرا قیمتهای پکیجهای جدید اینقدر گرون شده؟؟؟[نا سلامتی اینترنت قرار بود ارزونتر به مردم ارائه بشه!!!].
امیدوارم جواب قانع کننده ای بررای مشکلاتی که چندین ماهه عین بختک افتاده روی سرویسهای اینترنتی مخابرات، داشته باشی.
چون گوش دوستان این تاپیک و خود من از حرفهای تکراری و مسائل مربوط به پهنای باند و پر شدن پورت و..... کاملا پر هست!!!
کیفیت با 8 ماه پیش تفاوتی نکرده چون همون تجهیزات هست
دانلود شبانه (به دلیل رایگان بودن)دقیقا مطابق سرویس خریداری شده شماست
دانلود شبانه برای سرویس های زیر 256 هست
در خصوص قیمت تصمیم گیرنده شرکت مخابرات ایران است
در نهایت افت کیفیت و سرعت در برخی اوقات اکثرا مربوط به ارائه کننده کلی(شرکت زبر ساخت) می باشد
شما برای تست در هنگام کندی می توانید با مراجعه به سنتر های ایرانی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , .. با نرم افزار های مدیریت دانلود و دانلود فایل متوجه بحث ایراد خروجهی های بین الملل بشوید (شرکت مخابرات استان نقش توزیع کننده را داراست)
شرکت مخابران استان در حال حاضر هیج محدودیتی در خصوص پهنای باند ندارد
در ضمن بحث ها در این انجمن دوستانه بوده و صرفا جهت اطلاع رسانی و رفع مشکل و شنیدن نظرات دوستان هست
یعنی شرکت مخابرات ایران تصمیم میگیره که هر شهر با چه قیمتی سرویس هارو ارائه بده؟نقل قول:
در خصوص قیمت تصمیم گیرنده شرکت مخابرات ایران است
چرا سرویس های بالای 512 نباید دانلود رایگان داشته باشن؟؟
چرا در همدان مثه شهرهای دیگه سرویس ها به صورت نامحدود ارائه نمیشه؟؟
بابا اين جز دروغ گفتن چيزي بلد نيست من وقتي كه از مخابرات داشتم آخر ماه يه حجمي هم برام ميموند اونوقت برام مازاد ميزد وقتي كه خواستم قطع كنم پول كفن و دفن باباشون هم از من كندن ببينين چقدر قشنگ دروغ ميگن من براي 11 بهمن ازشون قطع كردم بعد چند روز بعد كه قبض اومد نوشته بود اينترنت 24 تومان 54 تومان بدهي قبلي در صورتي كه من دوره قبل پول تلفنم 30 تومان بود اونوقت بعد تا خود ارديبهشت من پول اينترنت مخابرات ميدادم اين ها فقط بلدن به هم ديگه پاس بدن يكي هست توي مخابرات بعثت موقعي كه ميخواستم از شاتل بگيرم وصل نميكرد ميگفت برگه شما نيومده حالا برگ من جلوي چشمش بود يه بار ديگه هم كه قبض بردم پيشش ميگه اين پرفراژ نداره آخه چشماش رو يه خورده بيشتر باز نميكنه خلاصه اگه پام بخوره اونجا براش دارم
تازه اين هم پشتيبان مخابرات نيست محلش نذاريد چون هيچي سر در نمياره
یعنی چی ؟؟؟ مگه پولش هربار رو قبض نمیاد و شما پرداخت نمیکنی ؟؟ چطوری موقع قطع کردن پول میخوان ؟؟؟