دوستان بین ایسوس k42 و ایسر 4741 کدوم یکی بهتر اگر میشه مشخصات دو تا رو هم برام بزارید همراه با قیمت و دلیل انکه کدوم یکی بهتر هست؟ با تشکر
دوستان بین ایسوس k42 و ایسر 4741 کدوم یکی بهتر اگر میشه مشخصات دو تا رو هم برام بزارید همراه با قیمت و دلیل انکه کدوم یکی بهتر هست؟ با تشکر
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
میخواستم یه لپ تاپ با مشخصات زیر بگریم . لطفا منو راهنمایی کنید.
1. برندش Sony یا Dell باشه بهتره .
>- بودجه : 700 الی 1 >-
2. میخوام سیستم فقط مخصوص بازی باشه (یعنی گرافیک و CPU و رم و هارد نسبتا بالایی داشته باشه.)
3. رنگش مشکی قرمز باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نقل قول:
سلام...
این مدل برای شما مناسب بنظر میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخام لپتاپ بگیرم برای یه نفر که زیاد وارد نیست و فقط میخاد با اینترنت کار کنه و کارایی تایپی
حدود 600 و خورده ای
بهم اینو پیشنهاد کردن
Dell Inspiron 1564-B حدود 690
به نظرتون مناسبه ؟ چیزه بهتری نیست برای من ؟
کارت گرافیک کدوم لپتاپ تو سونی و دل به درد بازی میخوره...!! 1 گیگ باشه شیر بشه تا 4 گیگ...
قیمت 1 میلیون
با سلام.
من مدت زیادی هست که دنبال یک لپ تاب م یگردم و بعد از بررسی های زیاد به این نتیجه رسیدم که تقریبا رم و VGA اکثر لپ تاب ها در یک حد هستند.اما Cpu ها تا حد زیادی با هم تفاوت دارند.ظاهرا سری استودیوی دل مدل های خوب با سی پی یوهای خوبی داره.
می خواستم توی چند پست چند تا سوال بپرسم.همون طور که می دونید برای نصب خیلی از بازی ها و برنامه ها cpu ی قوی ای نیازمند هست و تا اون رو قبول نکنه برنامه یا بازی رو نصب نمی کنه.
اولیش این که بین دو سی پی یوی corei7 QM720 (که حد اکثر توانش 2.8 گیگاهرتز هست و 4 هسته ای هستش)
و سی پی یوی core i7 m620 (که دو هسته ای هستش و حداکثر توانش 3.3 گیگاهرتز هستش)کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122
چه تفاوتی وجود داره.آیا پیشرفته تر بودن سی پی یوی اول با این که قدرت پردازش عددی کمتری داره به قدرت عددی پردازش سی پی یوی دوم که فناوری اش کمی ضعیف تر از اولی هستش می چربه یا نه؟کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43560
ممنون
میخام اینو بخرم..Dell Inspiron 5010-A
کارت گرافیک نوشته 1 گیگ که تا 4 گیگ شیر میشه...
واسه بازی مهمه قیمت هم نوشته 815.. بخرم یا نه..؟
این مودم داخلی نداره چیکار میشه کرد؟؟؟
سلام
دوستان من دنبال لپ تاپ با برند سوني هستم ميخام
كانفيگ بالا داشته باشه مخصوصا cpu و رم برام خيلي
مهمه و مناسب براي كاربا فتوشاپ تو رنج قيمت
بين700تا1ميليون..بعضي از مدلها رو شنيدم داغ ميكنه يا
هنگ ميكنه ويا صداي فن بالاست..كه اين موارد اهميت داره برام.
غير از سوني تو اين رنج قيمت چه مدلهاي رو با اين
ويژگي ها معرفي ميكنيد در ضمن كدوم مدلها قابليت
نصب ويندوزxp رو دارند؟
و سوال آخرم:
چون تجربه اي توخريد لپ تاپ ندارم،زمان خريد لپ تاپ
به طور كل به چه ويژگي هاي بايد توجه شه تا از
اوريجينال بودن ويندوز و دست دوم نبودن لپ تاپ
اطمينان پيدا كرد
ممنون
سلام دوستان یه لب تاپ میخواستم یا سونی یا اچ پی که cpu: core i5 باشه, ram حداقل 2, گرافیک 512, واسه ابن میخوام که اگر جایی بودم که دسترسی به سیستم خونه نداشتم کارای گرافیکیمو راه بندازه.. بودجه هم حداکثر 1.100