سلام
سرعتش عالیه،فقط سرعت دانلود شبانه اومده پایین(مرکز سلمان)
Printable View
سلام
سرعتش عالیه،فقط سرعت دانلود شبانه اومده پایین(مرکز سلمان)
اینجوری خوبه Stable :46: جناب آقای مــــــــــسنقل قول:
قبلش یک عکس از اون صفحه بگیر شما اصلا هر چی تلفن داری از روی خط بکش مودم رو خاموش روشن کن یکبار دیگه مقایسه کن.
بله اگر بخوای با اون یکی هم حبت کنی بدون نویز باید اسپلیتر داشته باشه.
نقل قول:
pls help me
جواب سوال بالایی رو بهم نمی دید واسه بازی می خوام پینگ چیه ؟کلا بگید دیگه من رو بذارید جای خودتون و راهنماییم کنید ممنون
ی مشکل جدید هم پیدا کردم جدیدا وقتی ی سایت سنگین رو باز می کنم نصفه نیمه باز میشه باید تو باره رفرش رو بزنم تا درست بشه این مشکل از چیه؟
مخابرات تهران که پینگش خوبه حالا اگر مخابرات شیراز هم سرویس حجمی میده ولی شبانه رایگان داره فکر کنم بد نباشه.نقل قول:
البته من فقط روی تلفن بیسیم اصلی که recorder داره گذاشتم ولی روی گوشی دوم نذاشتم.نقل قول:
و نویز هم روی هیچ کدوم نیست . فقط اگه از روی بیسیم اصلی اسپلستر رو بردارم دیگه همزمان
اینترنت و تلفن ندارم.
اره مخابرات خوبه. هم سرعتش هم پینگش.فعلا هم که خلوت هست خوبهنقل قول:
نقل قول:
بچه ها مطما هستید که همه چیش خوبه نگیرم دستم بره تو پوست گردو
چه سرعتیش رو بگیرم چه حجمی(واسه بازی می خوام) قیمتش چقدره راهنمایی می کنید
بعد دیگه که میشه انلاین بازی کنم چه جوری ان لاین(البته شاید جای بحث اینجا نبود) ولی اگه خبری از بازی ان لاین تو شیراز دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
خوب طبق گفته آقا میلاد همشهریتون مخابرات پینگش مناسبه. واسه بازی آنلاین پینگ با اون سرور که باری میکنید باید خوب باشه اگر ip رو بدی واست پینگ می کنند و نتیجش رو بچه ها میگذارند تو تاپیک.نقل قول:
صبرکن دوباره از بچه ها بپرسم واست 1پینگ بگیرن مطمئن بشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش بخیر یه زمانی با سرعت 200 دانلود میکردم پینگم از 100 بیشتر بالا نمیرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب تا صبح 4 گیگ دانلود میکردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی الان سرعتم شده 20 با پینگ 500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه هم کلا قطعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی میگه همینه که هست
دوستان پارس آنلاین نگیرید