یه وقت سرویست رو عوض نکنیاااااا !!!!نقل قول:
داتک سرویس های حجمیش با نامحدودش هیچ فرقی نداره.(سرعت دانلود جفتش یکیه)
اگه سرعت دانلود میخوای باید بری سراغ یه isp دیگه:46:
Printable View
یه وقت سرویست رو عوض نکنیاااااا !!!!نقل قول:
داتک سرویس های حجمیش با نامحدودش هیچ فرقی نداره.(سرعت دانلود جفتش یکیه)
اگه سرعت دانلود میخوای باید بری سراغ یه isp دیگه:46:
سلام
داتک تنها جایی هست که زده به 2610(جماران منطقه 1) سرویس adsl میده.زنگ زدم مخابرات گفتن خط شما فیبره adsl نمیشه.زنگ زدم داتک زنه میگه خوب حتما نمیشه دیگه!
کسی از بچه ها اینجا 2610 هست؟
حالا بر فرض این که نشه من میخوام وایمکس یا ipw بگیرم.خونمون هم تو مجتمع هست.مودم ایندور جواب میده؟کیفیت وایمکس داتک چه طوره؟بالای 128 رو با نامه از دانشگاه یا کارت دانشجویی میدن؟ipw چهطور؟
پیشنهاد خودتون چیه؟
لطفا کمک کنید.بعد از 5 سال adsl حالا جونم با اینترنت ذغالی داره بالا میاد:2:
فقط میشه گفت مشتری های جدیدشون رو می پرونن با این رفتار.نقل قول:
باسه بی سیم ها زنگ بزن بپرس تو محدوده هست یا نه اگر بود احتمالا باسه ipw می ری تو نوبت تا مودم گیر بیاد ( قدیم اینطور بود الان با این همه سرویس فکر نمی کنم دیگر).نقل قول:
وقتی گرفتی یکم به مکان مودم ور بری می تونی جاهایی که سیگنال زیاده رو بگیری
کیفیت ipw اش باسه من خوبه ولی پینگش بالاست و باسه بازی انلاین مناسب نیست.
وایمکس رو نمی دونم.
اون مورد رو نمی دونم ولی بپرسی می گن.:46:
الان دیگر انتخاب های بی سیممون زیادتر از قبل شده و بهتر میشه بر اساس نیاز انتخاب کرد.:46:
اول مهر که رقته بودم مودم ipw رو پس بدم, دیدم پشت سر مسئول تحویل مودم یک تپه مودم روی هم چیدن! پشت سر من هم 3 نفر مودم بدست اومدن که اونام مودمشون رو پس بدن. با سرویسهای وایمکسی که راه افتاده کمتر کسی میره سراغ ipw. :31:
ای کاش یک عکس از ان وضعیت می گرفتی:31:نقل قول:
عجب..... پس دیگر کسی تو نوبت نمی مونه....البته اگر کسی وجود داشته باشه:27:
حالا چی شد شما پس دادین؟
الان سرویس دیگر شما گرفتین؟
ipw همین ای دی اس ال سیمی ها هست؟!
چی ریختی میشه
کماکان منطقه ما که پورت خالی نداره!
من از مبین نت وایمکس یک مگ گرفتم. 5 سال ipw 512kb داشتم که هزینه ماهیانش معادل یک مگ مبین نت میشه. حالا بماند که کیفیت این دو سرویس اصلا با هم قابل مقایسه نیست. هر چند مبین نت هم بعضی وقتها اشک آدم رو در میاره. شرط میبندم بیشتر اونایی هم که پس دادن از ایرانسل یا مبین نت وایمکس گرفته بودند.نقل قول:
بنده خدا گیر داده بود که واسه چی میخوای پس بدی, منم گفتم ازتون adsl گرفتم دیگه اینو لازم ندارم. :31:
ipw هم یک سرویس وایرلس هست که بر اساس استاندارد 3G کار میکنه که قبل از وایمکس فراگیر شده بود. الان تو کشور های دیگه ipw منسوخ شده.نقل قول:
فکر کنم اخرش مجبور میشن باسه رقابت هزینه اجاره مودم رو حذف کنن یا اینکه کیفیت سرویس هاشون رو بالاتر ببرن که همچنان در میدون رقابت ipw باقی بمونه.نقل قول:
داریوش یکم اطلاعات بیشتر اگر خواستی (گرچه فسیل شده از بس وقت نکردم اپدیت کنم):31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخیرا مشکلاتی از قبیل قطع و وصل شدن زیاد و به وجود اومدن Packet Loss در بازه های زمانی چند دقیقه ای و عدم امکان دانلود (همون مشکل سراسری چند هفته پیش) دارم.چند روزی هم هست که خط من مشخصات عجیب و غریبی پیدا کرده. به خصوص در Downstream. این مساله برای دیگران هم رخ داده. الان DownStream و بقیه مشخصات خط من اینه:
نقل قول:
Statistics -- ADSL
Mode: ADSL2+
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 6.2 7.0
Attenuation (dB): 37.5 20.6
Output Power (dBm): 0.0 12.4
Attainable Rate (Kbps): 14712 1000
Rate (Kbps): 14710 967
MSGc (number of bytes in overhead channel message): 110 66
B (number of bytes in Mux Data Frame): 254 30
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1
T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 1
R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 0
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.5525 0.9920
L (number of bits in PMD Data Frame): 3692 250
D (interleaver depth): 1 1
Delay (msec): 0 0
Super Frames: 53159 53157
Super Frame Errors: 276 1
RS Words: 0 0
RS Correctable Errors: 0 620756992
RS Uncorrectable Errors: 0 N/A
HEC Errors: 231 0
OCD Errors: 2 0
LCD Errors: 0 0
Total Cells: 29567000 1936729
Data Cells: 41184 8178
Bit Errors: 0 0
Total ES: 171 1
Total SES: 10 0
Total UAS: 13 25
همونطور که بهش اشاره کردید خط شما رو تا جایی که کشش داشته سرعتش رو بردند بالا و به 14 مگ رسوندن همینطور سرعت آپلودتون هم بردن بالا این کار باعث پایین اومدن snr میشه که مشکلاتی که گفتید به احتمال زیاد ناشی از همون هست.نقل قول: