در ضمن یادم رفت بگم من از شرکت پیشگامان تو اصفهان شنیدم که وایرلس داره اما نه همه مناطق احتمالا شمارشو گیر میارم تماس می گیرم.:10:نقل قول:
Printable View
در ضمن یادم رفت بگم من از شرکت پیشگامان تو اصفهان شنیدم که وایرلس داره اما نه همه مناطق احتمالا شمارشو گیر میارم تماس می گیرم.:10:نقل قول:
سلام.نقل قول:
جواب سوال دوم رو نمیدونم چون در تهران نیستم.
تفاوت ADSL و +ADSL2 در دو مورد اساسی هست.
1- ADSL حداکثر مسافتی که ساپورت میکنه، 5 کیلومتر و +ADSL2 حداکر تا 7 کیلومتر رو ساپورت مسکنه.
2- حداکثر سرعت ADSL ، (پهنا) 8 مگابیت برثانیه، و حداکثر سرعت +ADSL2 تا 24 مگابیت برثانیه هست.(که ما از هر دوتای این سرعت محرومیم:13:)
ولی در چیزهای جزئی هم باهم فرق دارند.
مثلا در اولی مودم در طول 10 ثانیه آپ میشه. ولی در دومی (+2) مودم در 3 ثانیه آپ میشه.
موفق باشید :11:
بنظرتون 5 گیگ محدودیت برای کسی که زیاد اهل دانلود فیلم و ... نسیت , کافیه ؟
بیشترین استفادش هم وب گردی و دانلود موزیک و برنامه هست !؟
من الان 128 شهراد دارم ! می خوام 256 با محدودیت 5 گیگ بگیرم !
---
راستی چرا شهراد تو نظر سنجی نیست !؟
سلامنقل قول:
آره بابا ، چه خبره ، 5 گیگ به نظر من که بسه ...
بهترین راه ، اینه که یه 2*2 تا 4 تا بکن ، ببین روزی چقدر دان داری ، با روزی چقدر وب گردی ، بعد مصرفت دستت بیاد ( برنامه هم که نصب نکنی ها ، با اون کانکشن خود وین هم می تونی حدودی متوجه بشی ) اما به نظر من کافیه :10: :11: :46:
مرسی
سلام دوست عزیز توی اصفهان هنوز سیستم اینترنت وایرلس راه اندازی نشده.نقل قول:
شرکت پیشگامان هم من توی نمایشگاه کامپیوتر ) 2-3 هفته پیش) از این شرکت راجب به سرویس ها سوال کردم و لیست قیمت ها را گرفتم که خبری از سرویس وایرلس نبود.
میتونی به سایت این شرکت هم سر بزنی
آدرس شرکتکد:http://www.pnj.ir/persian/
اصفهان-چارباغ عباسی-مجتمع تجاری سیتی سنتر-طبقه 4 -واحد 25
تلفن: 2241510
تلفکس: 2209877
نقل قول:من خودم فقط از وب استفاده میکنم.نقل قول:
10 گیگ زور زورکی برای سه ماهم کافی میشه.
موفق باشید :11:
من قبلا داشتم مشکلی نداره فقط یک کم گرونهنقل قول:
مرسی از راهنمایی/در مرکز مخابراتی که من هستم (مالک اشتر)فقط لایزر و عصر تلکام پورت خالی دارند/به نظر شما سرعت دانلود 128 لایزر چند است؟ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
من درست متوجه نشدمنقل قول:
من خودم فقط از وب استفاده میکنم.
موفق باشید
مگه ميشه 3ماهه هم بگيري؟!
ببينم بره من يه سوال پيش اومد ميشه با اين سرويس دهنده ها يه جور تا كنيم كه مثلآ اينترنت256 با محدوديت 5 گيگ بدن اونم بره سه ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟!!!!اگه بشه كه خيلي عاليه(=_=)
و يه سوال ديگه يكي از دوستام ميگفت از يه شركتي سرويس گرفته كه 3 تومن ميده واسه شارژ يعني هر گيگ 3 تومن اونم بدون محدوديت زمان يعني هر وقت كه اون يه گيگش تموم بشه.
اين چه جوريه؟!
شما اسم شركتشو ميدونين ؟ (اون خودش اسم شركت اصليشو نميدونست آخه از يكي از نمايندگيهاش گرفته بود)
من درست متوجه نشدمنقل قول:
من خودم فقط از وب استفاده میکنم.
موفق باشید
مگه ميشه 3ماهه هم بگيري؟!
ببينم بره من يه سوال پيش اومد ميشه با اين سرويس دهنده ها يه جور تا كنيم كه مثلآ اينترنت256 با محدوديت 5 گيگ بدن اونم بره سه ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟!!!!اگه بشه كه خيلي عاليه(=_=)
و يه سوال ديگه يكي از دوستام ميگفت از يه شركتي سرويس گرفته كه 3 تومن ميده واسه شارژ يعني هر گيگ 3 تومن اونم بدون محدوديت زمان يعني هر وقت كه اون يه گيگش تموم بشه.
اين چه جوريه؟!
شما اسم شركتشو ميدونين ؟ (اون خودش اسم شركت اصليشو نميدونست آخه از يكي از نمايندگيهاش گرفته بود)