ویندوزم 8.1 هست و آپدیت هست، هیچ نرم افزار عجیب و غریبی رو سیستمم نصب نیست و تعداد کمی نرم افزار رو سیستم نصبه و ویندوز رو هم جدیدا نصب کردم.
کسپر، نود 32، بیت دفندر و بیش از ده آنتی ویروس دیگه و همچنین سوفوس و کسپر و بیت دفندر و نود و ترن میکرو و مکافی و بیش از ده آنتی روت کیت دیگه و مکافی استینگر و بیش از ده نرم افزار از بین برنده نرم افزار های مخرب و دیسک نجات کسپر و دیسک نجات اوست و.... رو روی سیستم نصب کردم، همشون آخرین نسخه و همشون آپدیت و هیچ کدوم حتی یک ویروس یا نرم افزار مخرب روی کامپیوتر پیدا نکردن
اوست رو نصب کردم، اوست هم چه در حالت اسکن در هنگام بوت چه با دیسک نجات چه اسکن کند و با حد اکثر دقت هیچ ویروسی پیدا نمیکنه، ولی فقط و فقط اوست در حالت اسکن روت کیت ها، در درایوی که ویندوز نصب هست، حدود 500 تا از فایل های سیستمی ویندوز رو به عنوان روت کیت با درجه خطر بسیار بالا میشناسه، و متاسفانه چون فایل های سیستمی هستن نمیتونه اونها رو تعمیر، حذف، قرنطینه یا... کنه، و میگه برای درست کردن فایلها باید سیستم ریست بشه، سیستم رو ریست میکنم، در حالت اسکن قبل از بوت سیستم رو اسکن میکنه ولی چون در این حالت روت کیت ها رو اسکن نمیکنه هیچی پیدا نمیکنه و دوباره سیستم میاد بالا و دوباره اون 500 تا روت کیت سرجاشون هستن، دیسک نجاتش هم اسکن روت کیت نداره
حالا کی میدونه به جز نصب مجدد ویندوز برای از بین بردن این 500 تا روت کیت چیکار میشه کرد؟ ( دفعه پیش یه ویندوز 7 رو 7 سال داشتم و بعد از اون این ویندوز رو نصب کردم)
از انواع نرم افزار های محبوب و معروف تعمیر و پاک کردن رجیستری و هارد و... هم استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشت