قبلا 2 تا 6 بود هنوز سایتشون رو آپدیت نکردن -الان قرار بوده 2 تا 6 بوده باشه اما هنوز 1 تا 7 هستنقل قول:
توی سایتمیری از صفحه اول جلوی Current Credit نوشته چه قدر دیگه داریدکد:www.pnj.ir
Printable View
قبلا 2 تا 6 بود هنوز سایتشون رو آپدیت نکردن -الان قرار بوده 2 تا 6 بوده باشه اما هنوز 1 تا 7 هستنقل قول:
توی سایتمیری از صفحه اول جلوی Current Credit نوشته چه قدر دیگه داریدکد:www.pnj.ir
دوستان پیشگامانی یه سر به سایت بزنید.تعرفه ها عوض شده!
برای من که خوب شد.
pnj.ir
اینم جدول تعرفه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشگامانی ها شما شبا تا صبح دانلود میکنید ؟دیشب 7-8 بار قطعی نداشتید ؟؟؟
ممنون میشم ریزکارکردتون رو مخصوصا 3 تا 7 صبح رو یه نگاهی بکنید چون به ازای هر 50 مگ یه بار قطع شده واسه من
من الان یک ساعته که روی رسانه اصفهان نت هستم تاحالاش عالیهههه اما وقتی روی این شهراد مزخرف میفتم اول بدبختیمه میخواد روز باشه میخواد شب
سلام من دیشب ساعت 1 حدود 400 مگابایت زدم به دانلود صبح ساعت 10 دیدم نصفه هم نشدهنقل قول:
عجیب بود چون قبلا 1 گیگ میگرفتم
اون ماجرای شهراد و ... چیه؟
برو تو سایتنقل قول:و یا هر سایت دیگه که ip رو میگه -همچنین از شرکتی که داری adsl میگیری رو میگهکد:http://www.ip-adress.com/
پیشگامان بعضی وقتا خودش سرویس میگیره اما مثله اینکه بعضی وقتا کم میاره یا حالا به هر دلیله دیگه ایرانگیت(رسانه اصفهان نت) و شهراد که یه adsl فوق العاده آشغاله توی تهرانه به کمکش میاند و به مشترکین پیشگامان سرویس میدند
من اینو هزاران بار تجربه کردم که وقتی ip از شهراد باشه شدید قطعی دارم و نمونه بارزش دیروز بود (امروز تا الان خوب بوده با اینکه الان دوباره رو شهراد افتادم) وقتی از پیشگامان باشه قابل تحمل و بهتر از شهراد و وقتی رو ایرانگیت میفتم یعنی رسانه اصفهان نت سرعت فوق العاده و بدون قطعی هست
دیشب و دیروز بدترین و فاجعه ترین روزه پیشگاامان بود علکی هم کامپیوتر بدبخت تا صبح روشن بودو صداش نذاشت بخوابیم
من دیشب مشکل نداشتم!
اینم ریز کارکردم:
احتمالا مشکل از مرکز مخابراتی شماست!
NAT را تمام ISP ها استفاده میکنن؟ چطوری میشه چک کرد فعاله یا نه؟
من پیشگامان دارم 256 ولی سرعت دانلودش از 12kb بیشتر نمیشه!!!ویروس هم ندارم
اگر کسی میدونه باید چه کار کنم لطفا بگه ممنون میشم
هر چقدر هم زنگ میزنم درست جواب نمیدن:41::41:
:44::44::
37::37::
چی چی هست ؟نقل قول:
دوست عزیز با زنگ فایده ندارهنقل قول:
من هم یه بار این مشکل برام پیش اومد
پاشو حضوری برو خیابون طیب بهشون مشکل رو بگو همونجا با پنل تو جلوت میزنه به دانلود اگه سرعتت کم باشه درستش میکنن