دوستان انتخاب اول من شهر خودم بود آخرين نفر 140 بود من شدم 144 :n29:
انتخاب دوم سيرجان قبول شدم !
الان تكميل ظرفيت من ميتونم اصلا شركت كنم ؟!!!
چه جوريه؟ چه اقدامي بايد انجام بدم/؟:n27:
Printable View
دوستان انتخاب اول من شهر خودم بود آخرين نفر 140 بود من شدم 144 :n29:
انتخاب دوم سيرجان قبول شدم !
الان تكميل ظرفيت من ميتونم اصلا شركت كنم ؟!!!
چه جوريه؟ چه اقدامي بايد انجام بدم/؟:n27:
داوطلب گرامي،در صورت تمايل مي توانيد براي پذيرش در رشته /محل هاي جديد در مجموعه امتحاني خود،از روز پنج شنبه 20 شهريور مجددا نسبت به انتخاب رشته در پايگاه الکترونيکي معاونت سنجش وپذيرش دانشگاه اقدام نماييد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه؟
از کی میشه؟
من انتخاب اولم البرز هستش و قبول شدم
حالا یه نکته
طبق آخرین رتبه قبولی میتونستم تهران جنوب یا شمال یا مرکز قبول بشم امکان تغییر هست یعنی؟
رشته چی بوده؟نقل قول:
من علوم و تحقیقات کرمون قبول شدم از کی ثبت نام هست؟؟
کسی خبر نداره؟نقل قول:
متن کامل خبرش اینجاست برو بخوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه هنوز خبری نیست از این سیستم
البته نمره کل باید بالا باشه تا شانسی وجود داشته باشه
ممنون
آقا تكميل ظرفيت رو زدن !!!
من 25 هزار دادم كارت رو خريدم
بعد اومدم همون شهر خودمون رو بزنم
ديدم اصلا شهر ما داخل تكميل ظرفيت نيست !!!!!!
يعني چي ؟ چرا اينجوري شد ؟!
فقط مديريت دولتي اومده 7-8 تا شهر رو زده ( تهران شمال - تهران جنوب - شوشتر - لارستان - مغان !!! )
يعني چي؟
من ميخوام تكميل ظرفيت شهر خودم شركت كنم !!! چيكار كنم/؟؟؟:n29:
آقا اين عدم دسترسي ما رو بردارين ديگه
بعد از 60 تا پست
هنوز بايد مديران بيان كامنت هاي ما رو منتشر كنن !!! اي بابا .......
يعني اينكه من كه 144 شده رتبه ام و تا 140 قبول ميشدننقل قول:
افزایش رشته محل ها به معنی افزایش ظرفیت دانشگاه ها نیستمعاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با بیان اینکه افزایش رشته محلها به معنای افزایش ظرفیت به همان میزان نیست، گفت: رشته محلهای جدید در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد حدود دو برابر افزایش یافته است، اما این به این معنا نیست که ظرفیتها نیز دو برابر شده است. بلکه به این معناست که ظرفیتها در رشتههای محل توزیع شدهاند. به طور مثال در رشته محلهای جدید مقطع دکتری فقط 5 نفر دانشجو پذیرش خواهد شد و در رشته محلهای قدیمی ظرفیت بیشتر خواهد بود و این مساله در راستای حفظ کیفیت آموزشی بوده است.
ديگه مث قديم نيست كه تو تكميل ظرفيت بتونم برم ؟!!!
اگه اينجوري باشه
كسي خواست كارت تكميل ظرفيت خودمو ميفروشم بهش 25 ت خريدم 20 ت ميفروشم ... استفاده ام نشد :n29:
تو انتخاب دوم قبول شدم سيرجان ... ولي كي ميره آخه اونجا :n27:
دوست عزیز این که الان اعلام کردن تکمیل ظرفیت نیست. هر رشته ای که قبلا بود و در انتخابها زدیم، فعلا تموم شده و رفتهنقل قول:
این که می بینید امروز باز شد در واقع رشته هایی است که تا پارسال اصلا وجود خارجی نداشته....... یعنی اینها جدید هستن
تکمیل احتمالا 1-2 ماه دیگه بیاد. زمانیکه همه ثبت نام کنن و دانشگاهها اعلام ظرفیت خالی کنن