پایین تر از چراغ لنت وترمزه و کوچکتر از اون رنگشم زرده و تقریبا کنار چراغ انژکتورهنقل قول:
بعضی وقتها به ندرت تو حرکت اولیه روشن و خاموش میشه
Printable View
پایین تر از چراغ لنت وترمزه و کوچکتر از اون رنگشم زرده و تقریبا کنار چراغ انژکتورهنقل قول:
بعضی وقتها به ندرت تو حرکت اولیه روشن و خاموش میشه
منظور شما از چراغ لنت چیه؟نقل قول:
ببینید سمند مدل پایین که ال ایکس هم نباشه دو چراغ چسبیده بهم داره که در واقع یکی هستند که مربوط به مایع روغن ترمز و ترمز دستیه فقط و یبه منبع روغن و دسته ترمز دستی وصله و یک چراغ زرد داره که مربوط به لنته می خوام این موضوع برام روشن باشه که اون دوچراغ با این اشتباه گرفته نشه
دوست من ممنون ولی سمند 82 مالتی پلکس نیست و این چراغ ها رو بصورت معمولی دارهنقل قول:
آقا من یه 206 دارم وقتی میخوام دور بزنم یا به طرف راست یا چپ بپیچم ماشین یه دفع صدای قیژ قیژ میده از چیه به نظرتون؟
یا پالانیها شل شده و لاستیک خودرو بهشون گیر می کنه یا کله پلوسها مشکل دارهو ببر یه مکانیک چک کنه.نقل قول:
بچه ها سلام
آقا من یه پراید 86 دارم . دیروز یهویی توی خیابون هنگام رانندگی خاموش می کرد . یعنی پشت ترافیک که میموندم باید گاز میدادم وگرنه خاموش میشد؟
شما می دونید علت چیه ؟
سلام . اگه منظورتون از قیژ قیژ ,صدائی شبیه تسمه ی شل موقع کولر روشن کردن باشه , علتش شل بودنِ تسمه ی هیدرولیک فرمان هست . سفتی تسمه ها رو چک کنید نباید شل باشه .نقل قول:
استپر موتور مشکل داره. تمیز یا تعویض بشه.نقل قول: