من بلد نیستم با یاهو مسنجر چت کنم لطفا برام توضیح بدید
Printable View
من بلد نیستم با یاهو مسنجر چت کنم لطفا برام توضیح بدید
سلام اميد جوننقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
براي اينكار بايد آدرس ايميل mail داشته باشيم چون من هر چي روي يكي از آيدي هام نامه را باز كردم اتفاقي نيفتاد
و بدون هيچ چيز خاصي باز شد البته من از طرف يك آيدي ديگم از ياهو فرستادم ولي كار نكرد.
بايد براي قسمتي كه نامه را سند مي كنم از جستجو گر فاير فكس استفاده كنم.
توي فيلم اون با يك آيدي ديگه وارد mail شد ولي توي قسمت از طرف كسي كه ميل را زده آيدي ديگه اي وارد
كرد كه پسوند mail نداشت .
ميشه يكم بيشتر توضيح بدين لطفا"
دوستان يه راه براي بدست آوردن پسورد ياهو بدون استفاده از برنامه هايي مثل Magic ps مي خواستم.لطفا راهنماييم كنيد.
ببخشيد من از هك هيچ چي نميدونم !
مي خواستم بدونم آيا اين امكان وجود داره كه با داشتن آي پي آدرس يك شخص ، ردش رو بگيريم و بفهميم كه چه سايت ها و كلا كجا ها ميره ؟
اگه اين امكان وجود داره ، بفرمايين چطوري ميشه اين كار رو كرد ؟
آيا افرادي كه مثل من هيچ چي از هك نميدونن ميتونن اين كار رو بكنن ؟
در جواب شما باید بگم که با داشتن ای پی شخص میشه فهمید از کجای دنیا داره چت میکنه و میشه رو سیستمش تروجان ریخت که در این صورت تمام سیستم قربانی رو میتونی کنترل کنی ( ولی تروجا ریختن رو سیستم همیشه ساده نیست ) اموزشش تو انجمن هستش سرچ کنی پیداش میکنی . زیاد سیستم هک نکن گناه داره بیچاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
خيلي از توجه شما ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط sina88
راستش من قصد مزاحمت براي كسي رو ندارم .
من خودم ميتونم كشورش رو بفهمم ولي ميخواستم بدونم كه چه سايت هايي رو نگاه ميكنه و كلا ردش رو دنبال كنم ببينم كجاها ميره ، همين !
قابل توجه شما- اگه آي پي يه نفر رو داشتي باشي مثل اينه كه آدرس خونه اون رو داشته باشي! حالا ديگه بستگي به علم و قدرت و عقل شما داره كه چه طور وارد خونه اون فرد بشي !
اگه آي پي فرد مقابلتو داشته باشي و بتوني با استفاده از حفره هايي كه در كامپيوتر اون وجود داره وارد كامپيوترش بشي ديگه ميتوني هر كاري كه به فكر ميرسه انجام بدي !.درست مثل اينكه پشت سيستم خودت باشي !
ميتوني وارد Ie بشي و در قسمت history بگردي كه تو چه سايت هايي ميره !
----------------------------------------------------------------------------------------
يه راه ديگه هم هست البته مخصوص آدم هاي زرنگ - اگه به سيستم طرف مقابلت دسرسي داره يه كيسه (ديسكت) بگير و كوكي هاي اونو كپي كن !!! بعد بيا خونه اين كوكي ها رو به اپرا ايمپروت كن بعد برو تو كوكي اديتور اونجا ميتوني آدرس تمام سايت هايي كه طرف مقابل شما به انها وارد شده رو ببني حتي مهمتر از همه ميتوني ه جاي اون وارد قسمت كاربري بشه و ببيني كه اونجا چي كار مي كنه با كي ميگرده يا اصلا چه كارست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كسي نميدونه چه جوري ميشه YIntai رو دوباره فعال كرد؟الان هيچي نشون نميده اگه كسي مثله اين برنامه اي سراغ داره معرفي كنه
اينجا مطرح كردم ولي انگار كسي چيزي نميدونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم منتظريم
راستش من اصلا از چت استفاده نميكنم و آي پي رو هم از طريق ايميل دارم .نقل قول:
نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
آيا از اين طريق هم ( يعني داشتن آي پي از طريق ايميل ) ميشه وارد سيستم شد ؟
آيا من كه هيچ چي از هك نميدونم ، ميتونم اين كار رو ياد بگيرم يا اينكه كار مشكليه ؟
اگر يادگيريش زياد سخت و حرفه اي نيست ، لطفا بگين كدوم قسمت رو بايد مطالعه كنم ؟