سلام
کرک جدید برای IDM اخرین ورژن رو میخوام.مرسی
سلام
کرک جدید برای IDM اخرین ورژن رو میخوام.مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
سلام
يك سوال در مورد برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم. مي خواستم بدونم چه جوري ميشه يه ليست از فايل هاي دانلودي درست كرد به صورتي كه هر وقت دانلود فايل اولي تموم شد به صورت خودكار فايل بعدي شروع به دانلود بكنه ؟؟
این جوری که در تصویر می بینی idm رو تنظیم کن به صورت اتوماتیک فایل ها یکی از پس از دیگری دانلود میشن . برای ورود به این بخش کافیه وارد بخش scheduler همونی که آیکن اش ساعت هست بشی و بقیه تنظیمات مثل تصویر. واسه شروع هم start now رو بزنید . به همین سادگینقل قول:
چجوری میشه محل ذخیره فایل ها تو idm رو عوض کرد؟ برای من الان میره تو درایو c ...من رفتم تو اپشن قسمت save to جاشو عوض کردم اما هنوز فایل ها تو c ذخیره میشن !!!
سلام به همگی
دوستان من از یکی 2 تا سایت که میخوام فایل دانلود کنم این پیغام ها رو میده:
از یه سایت این پیغام رو میده:
** فایلها و لینکشون هیچ مشکلی نداره چون از جای دیگه تست کردم راحت دانلود مییشه ولی برای من این پیغام رو میده
IDM رو هم حذف کردم و با خود IE دانلود زدم بازم این پیغام زیر رو میده:
از یه سایت دیگه هم خواستم دانلود کنم این پیغام رو میده:
از سایتهای دیگه میتونم فایلی دانلود کنم مثلا از همین p30world بدون ارور راحت دانلود میکنم
ولی اون دو تا سایت نمیدونم چه مشکلی داره که فقط با سیستم خودم نمیتونم ازشون چیزی دانلود کنم ولی با سیستم دیگه مثلا کافی نت میشه یا مثلا اگه بخوام باید چیز پی ان بزنم تا بشه دانلود کرد ولی در کل لینکها ه...ی.....ل....ت....ر نیست
در تمام موارد بالا مشکل از سرور هست و شما مشکلی ندارید . اینکه میفرمایید از کافی نت می تونید دانلود کنید می تونه دلایل زیادی داشته باشه من جمله تفاوت در آی اس پی . حتی نوع آی پی و حتی استفاده صاحب کافی نت از چیز ... که می تونه این مشکلات رو براتون رفع کنه . شما نکران نباشید . اگر ایرادی از جانب شما بود اصلا از هیچ سایتی نمی تونستید دانلود کنید .نقل قول:
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
این تنظیمات رو ببینید . از این مسیر تنظیمات رو عوض کردید ؟نقل قول:
اره از همین جا عوض کردم...فقط تو browse اولی محل سیو رو به یه درایو دیگه تغییر دادم...نقل قول:
این تنظیمات رو ببینید . از این مسیر تنظیمات رو عوض کردید ؟
من یه مدت بالای ویدئوهای استریم تو سایت ها دیگه اون آیکن دانلود منیجر رو نمیبینم که بخوام روش کلیک کنم تا دانلود بشه نه تو فایرفکس نه تو گوگل کروم تا چند روز پیش مشکلی نداشت و راحت میشد ولی جدیدا اینجوری شده.
نسخه دانلود منیجر : 6.8
نسخه فایرفاکس: 10.0.2
راستی نمی دونم چرا تو قسمت add-ons فایرفکس برنامه دانلود منیجرم غیرفعاله نمیتونم فعالش کنم و یا دوباره پیداش کنم و نصبش کنم.:41: