در ورد 2007 شما از كليد تركيبي ALT+CTRL+SHIFT+S استفاده كن تا بهت نشون بده از چه فونتها و چه سايزهايي استفاده شدهنقل قول:
دوست عزيز شما هم قبل از دادن جواب به سوال بطور كامل دقت كنين و بعد جواب بديننقل قول:
Printable View
در ورد 2007 شما از كليد تركيبي ALT+CTRL+SHIFT+S استفاده كن تا بهت نشون بده از چه فونتها و چه سايزهايي استفاده شدهنقل قول:
دوست عزيز شما هم قبل از دادن جواب به سوال بطور كامل دقت كنين و بعد جواب بديننقل قول:
با سلامنقل قول:
امیدوارم حالتون خوب باشه ، این نکته رو هم امتحان کردم درست نشد! شاید یکی از تنظیماتی که من تو ورد انجام دادم اشتباه است. یادمه قبلآ با کلید كنترل و شيفت راست زبان فارسی می شد و با کلید كنترل و شيفت چپ انگلیسی اما الان کلید کنترل شیفت راست هم زبان را فارسی می کنه هم انگلیسی و همین طور کلید کنترل شیفت چپ. ممکنه مشکل از اینجا باشه؟
در صفحه اول قسمت مشکلات و مباحث مربوط به ورد شماره 7 این موضوع رو مطرح کرده:
7. مشكلاتي كه طريقه تايپ فارسي و انگليسي (منظور right to left و يا left to right هستش)
کد:
خواستم بخونمش ولی آدرسش کار نمی کنه البته بقیه موارد هم همین مشکل را داره. این فایل ها کجا اند؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1305671&postcount=588
ممنون
سرفراز باشید
سلامنقل قول:
نه عزيزجان ربطي به اون نداره
من اينجا كه امتحان كردم درسته
بايد تلاش كني كه بشه
چون در هر حال ايني كه در موارد قبلي براي شكلهاي ديگه شده نتيجه اينه كه يه جايي از كارت ايراد داره
به نظر من اون توضيحات قبلي اشكال رو اينتر بزن يه دونه بياد پايين بعد كنترل و شيفت را رو بزن تا Right to left بشه و عد هم امتحان كن ببين زبان فارسي هست يا نه و اگه فارسي بود اون موقع كپشن رو وارد كن
ممنون از راهنماییتنقل قول:
دوستان سلام
اخیرا وقتی با پرینتر از یه سند ورد پرینت می گیرم توی یک صفحه جداگانه یک سری گزارش در مورد اون سند چاپ می شه که ضروری نیست مثل محل ذخیره فایل ، نامش و............ چکار کنم که این گزارش چاپ نشه
وقتی دارم فارسی تایپ میکنم چجوری ویرگول بزنم!!!
سلام
متاسفانه این مشکل caption من حل نشد ولی از لطف جناب wordist ممنون ام .
لینک هایی که در صفحه اول سوالات و مشکلات ورد است باز نمی شند مشکل از کجاست؟
متشکرم
ctrl+t رو که بزنی درست میشهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما از همون كادر پرينت دكمه Option رو بزنيد و از كادر باز شده تيك گزينه Print Document Properties رو برداريد
موفق باشي
خواهش ميكنم دوست عزيزنقل قول:
من باز هم اعتقاد دارم كه شما ميتوني با تلاش بيشتر اينو درست كني
اگه هم مشكل هنوز ادامه دار هست كل فايل رو بفرست تا اگه فرصت شد درستش كنم
البته اگه كل فايلت زياد هست حتما فشرده اش كن و نيز اگه نمي خواي اونو روي اينترنت بصورت قبل بذاري و امنيت بيشتري نياز داري اونو ايميل كن
در مورد لينكها هم يه نمونه بذار تا چك كنم ببينم مشكل از كجاست
موفق باشيد