سلام . هاردم 500 ساتا هست . صدا میداد ولی دیگه کار نمیکنه . میتونم از اطلاعات داخلش استفاده کنم .در ضمن اگه بخوام یه هارد یک ترابایت بگیرم ایا باید پاور دستگاه را عوض کنم یا با همین پاور معمولی کار میکنه.
Printable View
سلام . هاردم 500 ساتا هست . صدا میداد ولی دیگه کار نمیکنه . میتونم از اطلاعات داخلش استفاده کنم .در ضمن اگه بخوام یه هارد یک ترابایت بگیرم ایا باید پاور دستگاه را عوض کنم یا با همین پاور معمولی کار میکنه.
سلام
مدل هارد من( wdc wd800bb-56jkc0(80gb است.اتصال IDE هست.
این هارد بدسکتور گرفته و من با hddregenneratorو chek disk ویندوز scan کردم درست نشد.فرمت هم کردم درست نشده.در ضمن موقع نصب کارن صدا یا انتی ویروس ارور میده(0x80040702)
تنها راه باقیمونده low level format هست حالا با توجه به مشخصات هارد نرم افزاره مورد نظرو لطف کنین.
سلامنقل قول:
نظر منو بخوای خرید هارد اینترنال یک ترا برای مصارفی چون نصب ویندوز توصیه نمیشه
دلایل
1. بعلت پارتیشن های بزرگ فایلها دچار پراگندگی زیادی میشن و هد هارد دائما برای فراخوانی داده ها باید در حال حرکت در سطح بزرگی باشه که علاوه بر استهلاک سر و صدا ایجاد میکنه و باید دائما دفرگمنت کنی
2. اگه برای ارشیو بخوای بعلت کار مداوم امکان از دست دادن اطلاعات خیلی بیشتر از هار اکسترنال هست
پس یه هارد 320 گیگی اینترنال برای ویندوز و سایر مصارف جاری بخر و یه هارد 1 ترای اکسترنال برای مصارف آرشیو بخر
مهمترین نکته پاور سیستم هست که ساتای واقعی داشته باشه یعنی 5 سیمه باشه در غیر اینصورت اول پاورو عوض کن بعد برو دنبال هارد
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
هارد 80 گیگ اونهم IDE جاش تو موزه هاستنقل قول:
ردش کن بره یه هارد دیگه بخر
من هیچ اعتقادی به تعمیر و بازیابی بد سکتور ندارم
چون بدسکتور مثل ترک روی شیشه میمونه که دائما زیاد میشه پس فایده نداره
[QUOTE=ata.royalfalcon;5655538]سلام
نظر منو بخوای خرید هارد اینترنال یک ترا برای مصارفی چون نصب ویندوز توصیه نمیشه
دلایل
1. بعلت پارتیشن های بزرگ فایلها دچار پراگندگی زیادی میشن و هد هارد دائما برای فراخوانی داده ها باید در حال حرکت در سطح بزرگی باشه که علاوه بر استهلاک سر و صدا ایجاد میکنه و باید دائما دفرگمنت کنی
2. اگه برای ارشیو بخوای بعلت کار مداوم امکان از دست دادن اطلاعات خیلی بیشتر از هار اکسترنال هست
پس یه هارد 320 گیگی اینترنال برای ویندوز و سایر مصارف جاری بخر و یه هارد 1 ترای اکسترنال برای مصارف آرشیو بخر
مهمترین نکته پاور سیستم هست که ساتای واقعی داشته باشه یعنی 5 سیمه باشه در غیر اینصورت اول پاورو عوض کن بعد برو دنبال هارد
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
ممنون . فقط چه طوری میتونم ازاطلاعات این هارد استفاده کنم . یه بار توش ویندوز ریختم بالا اومد . ولی دوباره خراب شد .
شما باید دقیقا توضیح بدین که چی کار کردین و چه اتفاقهایی افتاده مثلانقل قول:
1.آیا قبلا مشکلی داشته مثلا بد سکتوری یا هرچیز دیگه؟؟
2.شاید شما ویندوزتونو خراب کردین و در نتیجه دیگه ویندوز بالا نیومده و ربطی به هارد نداشته؟؟
3. مثلا در هنگام کار با ویندوز برق رفته و غیره .......
دقیقا باید توضیح بدین تا دوستان بتونن راهنمایی کنن
ولی اگه فرض بگیرم که هارد مشکل حادی نداشته باشه میتونین از Hiren's BootCD استفاده کنی که ویندوز لایو داره
که با اون CD ، بوت میکنین و یه MINI windows بالا میاد که میتونین به اطلاعات هارد دسترسی داشته باشید
سلام هارد 320 maxtor دارم یه بار ضربه خورد از داخل دیسکتاش خراب شده بود تعمیرش کردم اما حالا وقتی می خوام یه بازی با 2 تا دی وی دی نصب کنم حدود 2 ساعت طول میکشه لطفا راهنمایی کنید
سلام علیکمنقل قول:
با توجه به اینکه ضربه خورده قطعا بدسکتور داره و غیر ممکنه که کاملا تعمیر بشه
این بد سکتورها مثل ترک روی شیشه دائما زیاد میشن
اینجور آسیبهایی که به هارد وارد میشه مثل ویروس ایدز میمونه که به تدریج هاردو نابود میکنه
هیچ راه حلی هم نداره
ولی برای حصول اطمینان
نرم افزار Hard Disk Sentinel رو نصب کن و وقتی نصب کردی دوباره بازی نصب کن و در حین نصب بازی ببین میزان سلامتی هاردو چند درصد میزنه
اگه کمتر از 100 درصد بود ببین علتش چیه که خود نرم افزار بهت میگه
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
من یه هارد seagate 500 از سری 7200.12 دارم که فیرمورش cc44 بود.حدود 1 هفته پیش برای جلوگیری از به وچود اومدن مشکلی که برای سری 7200.11 پیش اومد به cc46 آپدیت کردم.البته بدون هیچ مشکلی کار میکرد.الان یه صداهایی شبیه seeking حتی مواقعی که هیچ کاری باش ندارم میده.
مشکل چیه؟دنبال cc44 هم گشتم پیدا نکردم.اصلا به نظر شما دوباره فیرمورو برگردونم مشکل حل میشه.
اگه بتونین cc44 رو برام گیر بیارین که خیلی خوب میشه.باید بگم که هاردم فقط 600 ساعت کار کرده
ممنون از لطفی که می کنید
با سلامنقل قول:
فکر کنم سوالتونو اینجا بپرسین زودتر به نتیجه برسین
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=301891
با سلامنقل قول:
قبلا این هارد صدا میداد ولی هر موقع ویندوز که عوض میکردم یه چند ماهی خوب کار میکرد ولی این دفعه این دفعه زمانی که سیستم از روی سی دی بوت میشه این پیغام را مینویسه
setup did not find any hard disk drives installed in your computer.make sure any hard disk drives are
powered on and properly connected to your computer and that any disk-related hard ware configuration is correct. this may involre raning a manufacturer-supplied diagnostic or setup program.setup can not continue. to quit setup.