نقل قول:
ولی خیلی خفن تر ازهاشیرامائه
کلا من موندم این خاندان سنجو ها چرا اینقدر خفن شده اند.........هاشیراما که خدش غولی بوده که طبق شایعات مادارا رو شکست داده ( توی همون دره معروف دهکده ) حالا دیگه فکر کن برادرش چی بوده...........توی مبارزه با هوکاگه سوم چیز زیادی از تکنیک هاش رو ، رو نکرد......
نقل قول:
...کلا نیدایمه نینجای خیلی خفنی بوده...از مردنش هم چیز زیادی هنوز نشون نداده...فقط گفته شده (البته من شنیدم از چند منبع) که به وسیله 50 نینجای مخصوص دهکده مه کشته شده!!!:18:...
کاشکی به جای این فیلر های مسخره یه کم در مورد این افراد توضیح می دادند .........خیلی بهتر بود ...
نقل قول:
هرچه قدر منتظر موندیم ناروتو تو این مانگا این تکنیکو بسازه نشد!!!:41:...
کلا تکنیک های نارتو رو موقع ساختن لو نمی دن که مزه مبارزه هاش بیشتر بشه ...هر چی تکنیک تا حالا رو کرده همه در مبارزه ها بوده مثل راسنگاه که در مبارزه با اوروچیمارو زد یا راسن شوریکن در مبارزه با افراد اکاتسوکی( کاکوتزو ) یا راسن شوریکن پرتابی در مبارزه با پین ....به امید اینکه اینجا هم ببینی چه می سازه نباش چون توی مبارزه هاش نشون می دن...........
فعلا باید منتظر مبارزه گارا باشیم..احتمالا با مادربزرگ چییو
نقل قول:
دوستان وقتی جیرایا با پین مبارزه کرد مرد و وقتی هم کابوتو جسد ها رو زنده میکرد اثری از جیرایا نبود و همچنین پین این قدرت و داشت که کل دهکده کونو ها رو که خیلی هاشون مرده بودند رو زنده کنه
خوب تکنیک پین افراد دهکده رو زنده کرد وگرنه اگه می خواست هر کسی که کشته رو زنده کنه که خیلی ها از جمله چندین جینچوریکی هم باید زنده می شدند......اگه یه بار دیگه همون قسمت انیمه رو نگاه کنید شعاع پرتاب اون گوی های سبز فقط محدود به دهکده و محیط اطرافش می شد...
نقل قول:
میشه نتیجه گرفت جیرایا نمرده و نویسنده میخواد اخرای داستان ناروتو مردم و سورپریز کنه؟ البته من مانگا نخوندم
من هم به این موضوع مشکوک هستم چون توی مبارزه جیرایا با پین ها اون چند بار از بونشین ( کپی ) استفاده کرد وقتی کسی مثل کیسامه بتونه بونشین های جاندار بسازه ( مبارزه کیسامه با کیلر بی و برادرش که سره اون کپی جدا شد اما از بین نرفت و کیسامه خودش رو در شمشیرش پنهان کرد ) که به جای خودش جا بزنه احتمالا جیرایا هم می تونسته ..
تازه چرا کابوتو نتونست بدنش رو پیدا کنه در صورتی که بدن خیلی ها رو پیدا کرد مثل ایتاچی پین و خیلی های دیگه .... حتی دیدارا که پودر شد( خودشو توی مبارزه با ساسوکه پودر کرد بد بخت ) هم تونست برش گردونه ...دان نامزد سوناده هم همین طور!!!!!!! یا حتی کاکوتزو رو هم تونست پیدا کنه با این که بدنش توسط راسن شوریکن ناروتو کاملا از درون از هم پاشیده شده بود ...
کلا نکات مبهم زیاد داره امیدوارم آخرش مثل سریال لاست بی مزه تموم نشه !!!!!!!!!