برمن دیشب مقابل میلان عالی فوتبال بازی کرد.
فقط یه مشکل داره این تیم که فقط یه بازیکن داره اونم دیگو. کلودیو پیزارو که فقط اعصاب منو خراب میکرد. دقیقه 85 تا 90 2 تا موقعیت عالی رو خراب کرد. ولی راحت باید میبرد اونم با نتیجه 3_1 .
برمن دیشب مقابل میلان عالی فوتبال بازی کرد.
فقط یه مشکل داره این تیم که فقط یه بازیکن داره اونم دیگو. کلودیو پیزارو که فقط اعصاب منو خراب میکرد. دقیقه 85 تا 90 2 تا موقعیت عالی رو خراب کرد. ولی راحت باید میبرد اونم با نتیجه 3_1 .
اره برمن خيلي عالي بود.
واقعا ميلان رو لوله كرده بود. حقشون بود بازي رو ببرن. اين ديگو هم خيلي خوب بازي ميكنه.
اين ميلان خيلي خر شانسه.
نقل قول:دوست عزيز يه بار رفتي تو سايت هواداران بايرن اونجا رو به اغتشاش كشوندي حالا باز اينجا هم اومدي با اين حرفهاي بي ربطت داري جو رو بهم ميزني. خواهشا كمي رعايت كن.نقل قول:
با وجود شكست از تيم ملي نروژ
سوانسيگر: از يواخيم لو حمايت ميكنيم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال آلمان گفت: همچنان از يواخيم لو حمايت مي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل اشپورت بيلد، تئو سوانسيگر اظهار داشت: فدارسيون فوتبال آلمان همچنان از يواخيم لو حمايت مي كند؛ هر چند از دو نتيجه اخير تيم ملي ناراضي هستيم.
وي افزود: فكر مي كنم يواخيم لو بايد همراه همكارانش، دست به آناليز دقيقتر حريفان بزند.
تيم ملي آلمان هفته قبل در ديدار دوستانه و خانگي مقابل نروژ با يك گل مغلوب شد.
هامبورگ، تنها تیم موفق آلمانی در جام یوفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایویکا اولیچ، مهاجم هامبورگ با زدن گل سوم، پیروزی تیمش را در جام یوفا مسجل ساخت
چهارشنبه شب (۱۸فوریه - ۳۰ بهمن) چهار تیم از آلمان در چارچوب رقابتهای جام یوفا به میدان رفتند که از میان آنها، تنها باشگاه هامبورگ موفق شد از سد حریف هلندی خود بگذرد و گامی بزرگ به سوی مرحله یکهشتم نهایی این جام بردارد.
باشگاه هامبورگ که تا کنون چهرهای موفق از خود در رقابتهای باشگاهی آلمان نشان داده، در سطح اروپایی نیز حرفی برای گفتن دارد. هامبورگیها در دیدار رفت مرحله یکشانزدهم نهایی جام یوفا توانستند چهارشنبه شب (۱۸ فوریه) میزبان هلندی خود، نیئمگن (Nijmegen) را ۳ بر صفر شکست دهند و بهترین شرایط را برای دیدار برگشت و صعود به دور یکهشتم نهایی بردارند.بازیکنان هامبورگ در استادیوم ۱۲ هزار نفری نیئمگن، در طول بازی بر حریف برتری داشتند و علیرغم داشتن فرصتهای متعدد، تنها سه بار دروازه حریف را باز کردند. به ویژه در اواخر ۴۵ دقیقه نخست بازی، هامبورگ چهرهی تهاجمی موفقی از خود نشان داد و با گلهای پیوتر تروخووسکی (دقیقه۴۱) و آلکس سیلوا (دقیقه ۴۵)، نیمه اول را ۲ بر صفر به سود خود به پایان برد. ایویکا اولیچ، مهاجم اهل کراوسی هامبورگ که در فصل آینده در خدمت بایرن مونیخ خواهد بود، با زدن گل سوم در دقیقه ۷۵، شکست هلندیها را مسجل ساخت. بازی برگشت میان این دو تیم، پنجشنبه آینده (۲۶ فوریه) برگزار خواهد شد.
دوئل وردر برمن و میلانجذابترین و حساسترین پیکار مرحله یکشانزدهم نهایی جام یوفا، بدون شک دیدار میان وردر برمن از آلمان و آ.ث. میلان بود؛ دیداری که میتوانست در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا نیز اتفاق بیافتد. برمن در نبرد، حریفی همتراز برای میلانیها بود که بدون ستارگان خود، کاکا و دیوید بکهام، قدم به میدان میگذاشتند.
صحنهای از دیدار میلان در برابر برمن (پیراهن سفید)فیلیپو اینزاگی، مهاجم کهنهکار و خطرناک میلان در حضور ۳۶ هزار تماشاگر در استادیوم برمن، تیمش را در دقیقه ۳۶ بازی یک بر صفر جلو انداخت. این شصت و ششمین گلی است که اینزاگی ۳۵ساله در طول فعالیتهای حرفهای خود، در رقابتهای اروپایی به ثمر رسانده است.برمن که در این فصل از رقابتهای ملی، چهرهی چندان موفقی از خود نشان نداده، اینبار هافبک و کارگردان برزیلی خود، دیئگو را به همراه داشت و او بود که در دقایق پایانی بازی با زدن گل تساوی سبب شد که برمن بتواند، امید راهیابی به دور بعد را حفظ کند، اگر چه دیدار برگشت در میلان برگزار خواهد شد.توماس شاف، سرمربی برمن، پس از پایان دیدار گفت: «طبیعی است که من پیروزی را ترجیح میدادم. اما مهم این است که ما دیدیم، میتوانیم دروازه حریف را باز کنیم و اگر فعالتر در میدان حاضر شویم، این قدرت را داریم که حریف را با مشکل روبرو سازیم. ما این توانایی را در اواخر بازی به نمایش گذاشتیم و به همین خاطر هم مجموعا بازی خوبی ارائه کردیم.»
شکست اشتوتگارت و ولفزبورگبازندگان بزرگ پیکارهای چهارشنبه شب جام یوفا، دو تیم اشتوتگارت و ولفزبورگ بودند. اشتوتگارت در زمین تیم روسی، زنیت سن پترزبورگ، ۲ بر یک شکست خورد. اشتوتگارت علیرغم این ناکامی هنوز هم شانس صعود به دور بعد را دارد و در صورت پیروزی یک بر صفر بر حریف یا پیروزی با اختلاف دو گل، میتواند به جمع تیمهای حاضر در دور یکهشتم نهایی بپیوندد.در مقابل، ولفزبورگ با توجه به شکست ۲ بر صفر از میزبان فرانسوی خود، پاریس سن ژرمن، بخت چندانی برای راهیابی به دور بعد ندارد و باید در دیدار برگشت که هفته آینده برگزار میشود، دستکم سه گل وارد دروازه فرانسویها کند.
اين مالديني مورده خور هم شورشو در اورده. تنها هنرش تو زمين يكي قرار گرفتن تو افسايده يكي هم مرده خوري تو زمين.
پس قبول حقایق برات این قدر سخته...:46:نقل قول:
فعلا که شما داری حرف بی جا و بی ربط میزنی و در مقابل مطالبی که من نوشتم چیزی برای جواب نداری و مجبوری شایعه پراکنی کنی و فضا رو آلوده کنی....من نظر خودم رو گفتم...شما هم نظری داری بده که بشنویم...:8:...اگر نه که خوش اومدی...
جواب مطالب شما رو در سايت هواداران بايرن تمام دو ستان به طور كامل دادن. ديگه لازم نيست اينجامن بخوام كلي با شما بحث كنم.
در ضمن من فضا رو الوده نكردم واين شما هستي كه بااين پستهاي عجيب كاربرها رو تحريك ميكني.
اون سایت ارزونی خودت باد...سالها باش و به عیش و نوش در اون سایت باحال ادامه بده...کسی جلوت رو نگرفته...من که فقط به خاطر ارادتی و رفاقتی که با مدیر ارشد سایت داشتم اونجا می آمدم...و گرنه اونجا برا امثال شما و دوستانت بهتر هست...برید و حالشو ببرید و در دنیای کوچک خود غوطه ور شوید...نقل قول:
در مورد پست های عجیب هم باید بگم همیشه حقیقت تلخه و هدف منم موفقیت بایرن هست و نه چیز دیگه...ولی دیگه از تعارفات بیهوده و تعریف و تمجید الکی خسته شدم...سیاست ما در این سالها خیلی بد شده و داره به بیراهه کشیده میشه...خودتم اینو خوب می دونی البته اگر واقعا هوادار باشی:41:
من نه کسی رو تحریک کردم و نه تو اون سایت کسی رو تحقیر کردم...فقط آرزوی این رو دارم که عدد 4 به 5 تبدیل بشه و لاغیر...ولی هر چی من دلم رو صابون می زنم انگار نه انگار...هر روز بدتر از دیروز...
ستارگان جوان، در آسمان مونيخ خاموش مى شوند
او دوست داشت آينده اش در مونيخ رقم بخورد.«دوست دارم همين جا بمانم و در بايرن به يك ستاره تبديل شوم» اين همان آرزويى است كه بسيارى از بازيكنان جوان دنياى توپ گرد به دنبالش هستند. لاندن داناوان ستاره جوان فوتبال آمريكا نيز پس از امضاى قرارداد با مونيخى ها ماندن در بايرن و ستاره شدن را بزرگ ترين آرزوى خود خواند اما به نظر مى رسد او هم مانند بسيارى از جوانانى كه به بايرن آمده اند در رسيدن به هدفش ناكام خواهد ماند. با توجه به اظهارات اخير كارل هاينس رومينگه و فرانتس بكن باوئر مى توان حضور اين بازيكن جوان را در جمع تيم ناكامان مونيخ پيش بينى كرد. تيمى كه در آن ستارگانى همچون پودولسكى، اشلاودراف، آلتين تاپ و سوسا حضور داشته يا دارند. به نظر مى رسد داناوان نيز حضورى كاملاً ناموفق در مونيخ خواهد داشت و بعد از ناكامى در فوتبال آلمان دوباره پيراهن تيم گالكسى را بر تن خواهد كرد. داناوان دوست دارد در مونيخ بماند اما بايرنى ها تمايلى براى حفظ اين ملى پوش آمريكايى ندارند. يورگن كلينزمن سرمربى بايرن، داناوان را مهاجم سوم تيم خود مى داند و تا زمانى كه كلوزه و تونى شرايط بازى كردن داشته باشند، قصد ندارد از اين بازيكن استفاده كند. كارل هاينس رومنيگه و فرانتس بكن باوئر نيز اعتقاد چندانى به اين بازيكن ندارند. رومنيگه مدير باشگاه بايرن در گفت وگويى با روزنامه بيلد گفت: «داناوان تاكنون نتوانسته است انتظار كادرفنى را برآورده كند به نظر مى رسد. او در فوتبال آمريكا يك ستاره است اما توانايى بازى در اروپا را ندارد. البته شايد با گذشت زمان او بتواند خلاف اين ادعا را ثابت كند. به هر حال زمان نشان خواهد داد كه آيا او در بايرن مى ماند يا بعد از اتمام قراردادش به آمريكا برمى گردد!» بكن باوئر قيصر فوتبال ژرمن ها نيز معتقد است داناوان نمى تواند مهره تأثيرگذارى براى بايرن باشد. وى در اين مورد به خبرنگار بيلد گفت: «داناوان فوتباليست فوق العاده اى است اما سبك بازى او خاص است او براى بازى در آمريكاى شمالى يا آمريكاى جنوبى بسيار مناسب است اما بعيد مى دانم با اين روش بتواند در فوتبال اروپا كار خاصى را انجام دهد.»
ابرار ورزشی