سلام آقا من یه مشکلی دارم.
وقتی تو جوملا 1.6.3 در بخش ایجاد آرتیکل،دکمه سیو رو میزنم، هیچ اتفاقی تو صفحه نمیفته فقط به آخر آدرس یه دونه # اضافه میشه.
با تشکر.
Printable View
سلام آقا من یه مشکلی دارم.
وقتی تو جوملا 1.6.3 در بخش ایجاد آرتیکل،دکمه سیو رو میزنم، هیچ اتفاقی تو صفحه نمیفته فقط به آخر آدرس یه دونه # اضافه میشه.
با تشکر.
کســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــی هســـــــــــــــــــــــ ــــــــــــت به من کمـــــــــــــــــــــــ ـــــک کنه؟!!!:19:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه کار با جوملا را شروع کردم و در سایتی که برای موسسه خیریه بنیاد همدلان کودک ساخته ام به یک مشکل برخوردم
متاسفانه بخش آرشیو میلادی است و اصلاًUser Friendlyنیست
لطفاً کمکم کنید
آدرس سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است
با تشکر فراوان از توجه شما
سلام من یه عکس گذاشتم توی صفحه اول سایتم ولی کلا همه چیز رو از نظر ابعاد و چیدمان به هم ریخته چطورذ میتونم درستش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی توی Editor عکس وارد می کنی کافی روش کلیک کنی و ابعادش رو کم کنی .نقل قول:
در مورد سوال دوم هم منظورت از آدس چیه ؟
اگه می خوای یه عکس از سایت دیگه بزاری این عکسی که الان اینجا توی فرم گذاشتی یه همچین دکمه ایی هم توی Editor برای اینکار وجود داره.یه راه دیگه هم اینه که عکس رو مستقیم ار توی سایت مبدا کپی و توی Editor ,Paste کنی ولی یه نکته همیشه توی Editor جوملا برای copy و paste از کیبورد استفاده کن.
copy =Ctrl+c
paste = Ctrl +v
Cut =Ctrl +x
برای آپلود عکس از گزینه وارد کردن تصویر پایین Editor استفاده کن اونجوری عکس میره توی هاست خودت بعد از آپلود روش کلیک می کنی و سپس روی درج کلیک کن .
سلام رزیدنت جان یه سوال
من الان با کوچیک کردن جند باره تصویر به صورت سعی و خطا تونستم بلاخره ابعاد اون عکس رو درست کنم . سوالم اینه که نمیشه این سایز به صورت خودکار تنظیم بشه و یا مثل همین فرم که بعد از آپلود بالای عکس مینویسه این عکس بزرگتر است و برای دیدن با ابعاد واقعی کلیلک کنید عمل کرد و یا بهتر از اینها مثل خیلی از سایت ها عکس به صورت خیلی کوچک تر از ابعاد واقعی نمایش داده بشه و با کلیلک روی اون مثلا توی یه صفحه جدید با ابعاد واقعی نمایش داده بشه
ممنون از راهنماییت
اگه از جوملا 1.5 استفاده می کنید افزونه های زیادی واسه انکار وجود داره.برای نمونه:نقل قول:
[HTML]http://aronco.net/component/jdownloads/view.download/8/20.html[/HTML]
[HTML]http://joomtalk.ir/index.php/joomla-extensions/joomla-plugins/item/81-multithumb-25[/HTML]
بهتره خودتون هم یه سرچ انجام بدید
دوستان یه سوال دارم و اینکه آیا میشه با جوملا یه سایت تو در تو طراحی کرد ؟
یه شرکتی هستش که دارای زیر مجموعه هستش و هرکدام باید هم سایت شبیه سایت اصلی داشته باشن .
با سلام
اساتید عزیز یک سوال دارم چطوری میشه ارم و سربرگ : سیستم مدیریت محتوای جوملا ک رو تغیر داد به اسم دلخواه ... یعنی سایت که بالا می اد اسم دلحواه ما بالای مرورگر نمایش بده ...
اموزش کلی جوملا کسی داره واسه دانلود ؟ pdf
ممنون
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
دوست عزیز مشکل شما از هاست هست ... اگر خواستید بفرمائید من هاست متناسب با جوملا معرفی کنم راحت نصب بشه !!! من هم این مشکل رو داشتمنقل قول:
سلام رزیدنت جان (میتونم اسم شریفت رو بدونم)
آقا گه بخایم عکس توی سایت بزاریم بهتره توی خود هاست بزاریم و یا توی یه آپلودر عکس ؟
2 - اون قسمت که بالای سایت هست و نوشته جوملا چیست ؟ و نرم افزار متن باز چیست رو اگه بخام بردارم جکا باید برم؟
3 - اگه یه قالب بزارم روی سایت تمام تنظیمات سایت مثل قالب میشه ؟یعنی مثلا آرم جوملا برداشته میشه و یا قسمت آگهی که مربوط به جوملا هست میره؟
4 - من یه سایت فروش کاشی راه انداختم و میخام توی صفحه اول اون بالای سایت عکس های متحرک که از چند نمونه هست بزارم و اتوماتیک عوض بشه ، میشه چند قالب با این ویژگی و کاربری متناسب با کار من پیشنهاد بدین . البته رایگان
5 - اگه مثلا اول اون پلاگینی که مال عکس هست و بالا معرفی کردی رو نصب کنم و بعد قالب رو ، پلاگین پاک میشه؟ یا تغییری نمیکنه؟
6 - اگه بخام آمار افرادی که به سایتم میان رو ببینم چیکار باید بکنم ؟ پلاگین خاصی باید نصب بشه؟
ببخشید زیاد شد
ممنون از راهنماییت:11:
آی خدا دیگه دارم سر این قضیه وارد کردن عکس دیونه میشم :19:
وقتی از قسمت تصویر ( از اون پایین کنار دکمه صفحه بعدی) میخام تصویر وارد کنم وقتی از روی سیستم آپلود میکنم میگه قبلا وارد شده و وجود داره اما من هیچ کدوم از عکس های آپلود شده رو توی اون قسمت دایرکتوری نمیبینم که انتخاب کنم. وقتی میخام از قسمت وارد کردن درس تصویر اقدام کنم بعد از وارد کردن آدرس هیچ اتفاقی نمیفته اصلا انگار نه انگار که من تصویری رو از طریق آدرس بهش دادم. وقتی میخام از اون قسمت ویرایش اقدام کنم و آیکون وارد کردن عکس رو میزنم و آدرس میدم باز هم هیچ عکسی وارد نمیشه
تورو خدا یه راهنمایی بکنید ببینم چیکار کنم