من که فکر نکنم میلان یکی دیگه از بازیکناشو بفروشه
البته توی فوتبال همه چیز ممکنه
Printable View
من که فکر نکنم میلان یکی دیگه از بازیکناشو بفروشه
البته توی فوتبال همه چیز ممکنه
پیرلو خوب گفته :31:نقل قول:
اما گالیانی چرت گفته :31:
باید یه اتوبوس بگیرن بازیکنای میلان رو دک کنن
چه به خدا این تیمه جمع کرده ؟ شده موزه شده مدرسه پیرمردا :2:
چندتا بازیکن جوون بیارن توی تیم
:27::27:
پیرلو: متعلق به میلان هستم
بازیساز ایتالیایی شایعات مبنی بر رفتنش از میلان را تکذیب کرد.
سایت گل- آندرهآ پیرلو تاکید کرده که تنها به میلان میاندیشد. این در حالی است که بسیاری خبر از حضور او در چلسی میدادند. سیلویو برلوسکونی روز دوشنبه گفت که پیرلو شاید فروخته شود، چرا که دستمزد فراوانی دریافت میکند.
گفته میشود او سالانه 5/6 میلیون یورو حقوق میگیرد و شاید باشگاه بخواهد حقوق او را کاهش دهد. با وجود ادعاهایی که مبنی بر نزدیک شدن او به چلسی به گوش میرسد، پیرلو میگوید که در سنسیرو میماند: «بازیکن میلان هستم و به میلان تعلق دارم. همین. به تعطیلات میاندیشم و بعد خواهیم دید چه میشود. در حال حاضر من در میلان بازی میکنم.»
فابیانو: بازی برای میلان رویایی است
مهاجم سویا و تیم ملی برزیل گفته دوست دارد برای میلان بازی کند.
سایت گل- میلان لوییس فابیانو را میخواهد و او هم گفته دوست دارد برای این تیم بازی کند. ملیپوش برزیلی که دو گل به ایتالیا زد تا این تیم از جام کنفدراسیونها حذف شود به عنوان جانشینی برای ادین ژکو در نظر گرفته شده که احتمالا در ولفسبورگ خواهد ماند.
شایعات به آفریقای جنوبی رسیده و فابیانو از تمایل میلان برای خرید او راضی است. اما او گفته هنوز خبری رسمی نشنیده: «میلان؟ این رویای من است. فوقالعاده است که برای تیمی مانند میلان بازی کنم. فوتبال ایتالیا همیشه جذاب بوده. اما با من تماسی گرفته نشده. تنها نکته قطعی که وجود دارد این است که تا سال 2011 با سویا قرارداد دارم.»
ژکو:امیدوارم در میلان باشم
ستاره بوسنیایی وولفسبورگ از آرزویش برای حضور در روسونری صحبت کرده و امیدوار است که راه حل این مشکل سریعا پیدا شود.
سایت گل:ادین ژکو، مهاجم توانای وولفسبورگ این روزها به شدت مورد توجه سران باشگاه میلان است و این طور به نظر می رسد که سران باشگاه آلمانی برای به فروش رساندن ستاره شان تردیدهایی دارند. این در حالی است که این ستاره بوسنیایی برسر مسائل فردی با سران میلان به توافق رسیده و امیدوار است که مسئولان روسونری بتوانند راهی بیابند که در نهایت او را به سن سیرو ببرند.
ژکو در این رابطه گفت:«بزرگترین رویای من بازی برای میلان است، چرا که این تیم به نظر من بزرگترین تیم دنیاست. من نمی توانم بیش از این در مورد شرایط کنونی ام صحبت کنم، چرا که شنبه با آرمین فه، مربی وولفسبورگ و مسئولان باشگاه دیدار خواهم کرد و باید دید که چه اتفاقی می افتد. همه چیز در دست آنهاست ولی امیدوارم که بتوانم ششم جولای که تمرینات پیش فصل میلان آغاز می شود، در آنجا باشم.»
این ستاره 23 ساله فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشت ویکی از مهره های کلیدی وولفسبورگ بود که توانست همراه با سایر هم تیمی هایش قهرمانی در بوندس لیگا را برای این تیم به ارمغان بیاورد. او در تمام رقابتهای فصل گذشته، توانست 36 گل برای وولفسبورگ به ثمر برساند. قیمت کنونی ژکو حدود 25 تا 30 میلیون یورو برآورد می شود.
ساچی: پرس از اشتباهات قبلیاش درس نگرفته است
مدیر فوتبال سابق رئال ماردید اقدام رییس این باشگاه در صرف هزینههای هنگفت برای خرید کریس رونالدو و کاکا را ناردست می داند و مدعی است پرس از اشتباهات قبلیاش درس نگرفته است.به گزارش شبکه ایران، آریگو ساچی، اسطوره سابق تیم ملی ایتالیا که سابقه حضور در کادر اجرایی رئال ماردید را دارد در گفتوگو با رادیو مارکا گفت: «رئالیها باید مراقب باشند چون فلورنتینو دوباره دارد مرتکب اشتباهات قبلیاش میشود. او بدون اینکه بداند آیا این بازیکنان به درد پروژهاش میخورند یا نه و یا آیا آنها میتوانند مکمل یکدیگر باشند اقدام به جذبشان کرده است. او فقط به فروش رفتن پیراهن باشگاه فکر میکند.»
ساچی مربی سابق میلان و ایتالیا که در دوره قبلی ریاست پرس در رئالمادرید مدیر فوتبال بود در سال 2005 به دلیل سلب شدن برخی اختیاراتش از کادر اجرایی پرس کنار رفت
وقتي كه والدانو رو اخراج كردن آريگو ساچي رو آوردن درسته؟نقل قول:
والا نمی دونم والدانو کی روی کار اومد؟
شماها که رئالی هستین باید بهتر بدونین!!!
میلان بازیکنی بنام marcus paixao diniz رو از livorno به خدمت گرفت
البته این بازیکن مال آکادمی جوانان میلان بوده و بصورت قرضی در livorno بازی می کرد
پست این بازیکن مدافع و 21 ساله و اهل کشور برزیل است
از موقعی که لئوناردو اومده میلان داره همش به دنبال بازیکنان جوان میره
فورزا لئوناردو
فابیانو برای میلان گران است
در حالی که لوئیس فابیانو برای پیوستن به میلان ابراز تمایل کرده ولی بنا به گفته مدیر برنامه های او، سران روسونری نمی توانند وجه لازم برای خرید او را پرداخت کنند.
سایت گل-پس از جدایی کاکا از رختکن روسونری و پیوستن به رئال، سران باشگاه میلان به فکر خرید یک فوروارد جدید افتاده اند. در این میان نام ژکو بیش از هر بازیکن دیگری به گوش می رسد و به تازگی لوئیس فابیانو ستاره سویا و تیم ملی برزیل نیز نسبت به پیوستن به میلان ابراز تمایل کرده است.
خوسه فوئنتس، مدیربرنامه های فابیانو از این بابت مطمئن نیست و اعتقاد دارد که سران میلان نمی توانند وجه موردنیاز برای انتقال این ستاره برزیلی را بپردازند. او در این رابطه گفته:« هنوز دو سال از قرارداد فابیانو باقی مانده و برای خرید او، باتوجه به بندی که در قراردادش وجود دارد می بایست مبلغ 30 میلیون یورو پرداخت شود. اگر واقع بین باشیم، تنها 4 یا 5 باشگاه هستند که بتوانند چنین وجهی را پرداخت کنند ولی هر تیمی که خواهان جذب فابیانو باشد، می تواند باسران باشگاه سویا تماس بگیرد و من هم برای صورت گرفتن این انتقال وارد عمل خواهم شد.»
این در حالی است که لوئیس فابیانو تمایل خود برای پیوستن به میلان را اعلام کرده . مدیر برنامه های او در این رابطه ادامه داد:« تنها چیزی که قابل بیان است این است که فابیانو دوست دارد که به میلان بپیوندد و نکته دیگر خواسته های باشگاه در مورد فابیانوست.رئالی ها کاکا را می خواستند و در نهایت او را خریداری کردند.اکنون هک در مورد لوئیس فابیانو باید فکر کرد و بهترین راه را برگزید. »
این ستاره 28 ساله برزیلی در سه دیدار مرحله گروهی تیم ملی برزیل در جام کنفدراسیونها سه بار به گل رسید و یکی از ستاره های تیم دونگا به شمار می رود.