بچه ها منم احتمالا هستماا!!!!
بار اولمه یه کاری نکنید غریبی کنما:46::31:
Printable View
بچه ها منم احتمالا هستماا!!!!
بار اولمه یه کاری نکنید غریبی کنما:46::31:
والا ما دو تا کنکور دادیم تو این دو هفته جفتشم صبح برگزار شد! شما مگه کنکورت بعد از ظهره?؟:31:نقل قول:
نه صبحه ولی خوب بعد از ظهرشم تحت تاثیر گندیه که تو کنکور قراره بزنم...
سلام خدمت بروبچ
بنده هم که ملقب به پدربزرگ قرارهاهستم ، انشاءالله حتما شرکت خواهم کرد! ولی بنا به دلایل حاشیه ای از 6 تا 7 بیشتر نمیتونم در خدممتتون باشم! پس اگر دوستانی که دوست دارند این سعادت را به بنده بدند که ببینمشون لطفا هر چه زودتر تشریف بیارند !
قربانتان: مصطفی عشقی ، پدربزرگ قراراهای پی سی ورلد
علت لقب: رکورددار بودن در حضور در قرارها با این رکورد که فقط در یکی از قرارها (اون هم به خاطر اینکه مشهد بودم) حضور نداشتم :دی
بابا رکورد...بابا پدربزرگ ...بابا قرار ....
اطلاعيه : بدينوسيله به اطلاع کليه هواداران ، عاشقان سينه چاک خودم ، اعم از بن شدگان و اخطار مندان و تاپيک منهدم شدگان ميرساند ، من در قرار خواهم بود . همچنين مجهز به کليه لوازم ضروري مثل مايو شنا براي انداخته شدن در استخر پارک و زره و سپر براي کارهاي ضروري ديگه هستم .
به اميد ديدار .
ااااا بابک تو هم میای! اه چه بد شد! دیگه با اومدن تو خیلیها مخصوصا از بچه های فوروم متفرقه و ورزشی جرأت نمیکنند اونطرفها بیاند!:31: (شوخی)نقل قول:
ولی بابک جان بچه ها اونجا اومدی دیگه بچه ها را حضورا قلع وقمع نکنیها! نیای اونجا یه تاپیک اخراجیها هم اونجا بزنی! آخه اونچوری فقط خودت تو اسامی داخل تاپیک نیستی :31:
آقا انشا<الله ببینیمتون
فقط خواهشا نیم ساعت هم زودتر اومدید بیایید ، چون من هستم و بنا به دلایل حاشیه ای نهایتا تا 7:30 میتونم در خدمتتون باشم
قربانت: مصطفی عشقی
توجه توجه توجه
با توجه به حضور شخص بن کننده انجمن اول اسمش بابک هست :27:
من هم برای اولین بار در این قرار سرو کلم پیدا میشه
:40::40::40::40:
سلامنقل قول:
اطلاعيه : بدينوسيله به اطلاع کليه هواداران ، عاشقان سينه چاک خودم ، اعم از بن شدگان و اخطار مندان و تاپيک منهدم شدگان ميرساند ، من در قرار خواهم بود . همچنين مجهز به کليه لوازم ضروري مثل مايو شنا براي انداخته شدن در استخر پارک و زره و سپر براي کارهاي ضروري ديگه هستم .
به اميد ديدار .
اونطور که بعضی فکر میکنن بابک زیادم خطری نیست!!! :ی
من یه بار که اومده بودن بودم مخصوصا که بعد قضیه ی الفین بود فکر دیگه ای میکردم ولی خوب نه بر خلاف حضورشون در دنیای مجازی شخصیتشون(به نظر من) کاملا متفاوته!
راستی من این بار برای جلوگیری از سر کار موندن با یه پلاکارد میام ....!!!!
وای پسر!!! چه قراری شود... من که دارم لحظه شماری میکنم. فقط خدا کنه بتونم بیام