آقا تو این خبر در مورد معافیت 3 برادری نوشته داشتن کارت پایان خدمت سه برادر برای معافیت فرزند چهارم کفایت میکنه.
یعنی اگه یکی از برادرها سربازیشو خریده باشه، باز هم مشکلی نیست؟ چهارمیه میتونه معافی بگیره؟!کد:http://www.sarbazi.us/?p=1206
آقا تو این خبر در مورد معافیت 3 برادری نوشته داشتن کارت پایان خدمت سه برادر برای معافیت فرزند چهارم کفایت میکنه.
یعنی اگه یکی از برادرها سربازیشو خریده باشه، باز هم مشکلی نیست؟ چهارمیه میتونه معافی بگیره؟!کد:http://www.sarbazi.us/?p=1206
اقا من نیمه دوم 68 کنکور 89 قبول شدم حالا چی کار کنم مشکل سربازی دارم
من نیمه دوم 68 کنکور 89 قبول شدم مشکل سربازی دارم کمک کنید
سلام. يه سوال خيلي مهم داشتم خواهشا دقيق راهنماييم كنين تا بفهمم چيكار كنم.
پدر من 26 ماه جبهه داره. داخل كارتش زده. با اين حساب 15 ماهو حدود 20 روز ازم كم ميشه. اينجوري كه من فهميدم اين قانونم تا سال 90 بيشتر نيست و حتما بايد قبل از 90 اعزام بشي. منظورم قانون كسري خدمت هستش.
منم الان 4 تا درس پيش دانشگاهي رو دارم كه تا دي نميتونم پاسشون كنم. حالا اگر خداي نكرده گوش شيطون كر دي هم پاسشون نكردم ميتونم برم مدركمو از مدرسه بگيرم به عنوان ترك تحصيل برم كاراي خدمتمو بكنم و بعد كه كاراي خدمتمو انجام دادم برم دوباره مدرسه ثبت نام كنم و برم امتحانامو بدم؟؟؟ اينم بگم كه تا دي سال ديگه ميتونم برم پيش دانشگاهي.
شما ميگين چيكار كنم كه هم بتونم كاراي خدمتمو بكنم و هم برم درسمو ادامه بدم؟؟؟؟ خواهشا از راهنماييتون مطمئن باشين بعد بهم بگين.
يه سوال ديگه. من يه اشنا دارم كه تو پخش نيرو هستش. اگر دي قبول بشم تا اول بهمن طول ميكشه تا مدركم بياد. به نظرتون كمتر از يكماه ميتونه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت يا نه مثلا ميگن كساني كه حالا ميخوان اعزام بشن اسمشون از 4 ماه پيش معلوم شده و ديگه نميشه كم و زيادش كرد؟؟؟
من بودم میرفتم دانشگاه، در هر صورت هر چی مدرکت بالاتر باشه خدمتت راحترهنقل قول:
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
دوست عزیز خودت گفتی، کارت پایان خدمت، حتی تو لینکی هم که داده گفته انهایی که خدمت را کامل رفتند و یا رفتند و از کسری بسیج و جانبازی و جبهه استفاده کردند پس خرید خدمت به منظور پایان خدمت حساب نمیشهنقل قول:
باز برای اینکه مطمئن شی یه سر برو میدان سپاه مشاوره بگیر
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
ببین این قانون کسری مطمئن باش بعد از 90 هم هست، تو باید از مدرسه ات بپرسی که بعدش میتونی یا نه ولی از نظر سربازی مشکلی نداری و دیگه لازم نیست برات معافیت تحصیلی بفرستند و بنابراین فکر نکنم مشکلی باشهنقل قول:
در مورد اعزام من فکر نکنم بشه، آخه وفتش خیلی کمه، چون شما دیپلم به پایین هستی اصلا تو اسفند اعزام نمیشی تو ماه های فرد اعزام میشی که اولیش میشه فروردین
دوستان من که دانشجو بودم و انصاف دادم باید دوباره واسه تاییدیه تحصیلی برم اداراه ی پست؟تو رو خدا کمک کنید.یه بار رفتم موقع ثبت نام دانشگاه قبلی.اگه باید برم قبل از ثبت نام هست یا بعد از ثبت نام؟یادم رفته.
من متولد نيمه اول سال 70 هستم ! با وجود اينكه امسال پيش دانشگاهي ميخوندم و تموم كردم !
حالا طبق اينكه من حق شركت در آزمون سراسري سال ديگه (90) رو ندارم ميشه من برم پيام نور (رشته اي كه امسال قبول شدم! ) و از معافيت تحصيليش استفاده كنم و تو كنكور سال ديگه هم ثبت نام كنم و قبول شم ميتونم از پيام نور انصراف بدم و برم همون سراسري كه قبول شدم ثبت نام كنم ؟!! نظام وظيفه گير نميده ؟!! آخه من شنيدم فقط واسه يه دانشگاه معافيت تحصيلي صادر ميكنن !!! :19:
درود
من سئوالی داشتم در مورد نظام وظیفه و معافیت تحصیلی.
بنده 1388/11/30 فارق التحصیل شدم و بمدت 6 ماه معافیت تحصیلی داشتم و بنده کارشناسی ارشد قبول شدم و امروز رفتم ثبت نام که مورخ 1389/6/21 هستش گفتن شما 21 روز غیبت داری!(البته من دفترچه ام پست نکردم) و باید بری نظام وظیفه و تعیین تکلیف کنی .
حالا سئوال من اینکه تکلیف من چی و باید چیکار کنم و ایا معافیت منو تمدید میکنن !
باسپاس
سلام دوستان
لطف کنید به این سوال من جواب بدید
من متولد ۳ فروردین ۱۳۷۰ هستم تا الان دفترچه سربازی رو نه گرفتم نه پست کردم هفته پیش جواب دانشگاه آزاد اومد قبول شدم
مشکلی برام پیش نمیاد ؟
تو دفترچه دانشگاه اینو نوشته :
فارغ التحصیلان دیپلم فنی و حرفه ای متولد ۷۰ و قبل آن که دوره مذکور را به صورت حضوری گذروندن – این داوطلبان لازم است در تاریخی که از نظام وظیفه اعلام شده یا خواهد شد به خدمت اعزام بشن بدیهی است در صورت پذیرفته شدن در هر مرحله ای از خدمت باشند به شرط اینکه بدون غیبت باشن ترخیص خواهند شد
خواهش میکنم جواب بدین
مرسی
یه روز دوشنبه صبح زود پاشو برو نظام وظیفه ملاقات مردمی، یه بهانه ای بیار که غیبتت رو ببخشند.نقل قول: