و باز هم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه این عکس ها کار یکی از هوادارا تو سایت هواداراست.
Printable View
و باز هم عکس:
همه این عکس ها کار یکی از هوادارا تو سایت هواداراست.
اعتراض گروهی از خوانندگان به البوم جدید چاوشی:
به گزارش خالیبند نیوز برخی از خوانندگانمطرح ایرانبه آلبوم جدید محسن چاوشی اعتراض کردند در زیر گفته های برخی از این خوانندگان را می توانید بخوانید:
اقای ب.ب:شعرای این آلبوم بسیار سطح پایین هستند لازم به تذکر است که شعرای این خواننده معروف بسیار سطح بالا وکاربردی میباشد که از دو شعر آن در صنف کت شلواری ها و روز شمار استفاده می شود:
شعر مورد استفاده در صنف کت شلواری ها:ساعت.دیوار.اینه.لنگه کفش .دمپایی پاره.نون خشک خریداریم
شعر مورد استفاده در روز شمار:امروز دو قرنو صد سالو دوازده ماهو سیصدو شصتو پنج روزو 8760ساعتو........مانده به پایان ازاد راه تهران -شمال
اقای ا.ا:این اقا می گوید من در آلبومم با آن که با چاوشی همکاری نکردم ولی اسمشو زدم چرا اون اسم منو نزده(در ضمن این آقا دکتر می باشند یا شاید دکتراش مثل وزیر.....)
آقای ع.ج:این محسن چاوشی شعر و اهنگ منو برداشته با صدای خودش خونده نامرد نگفته دو صدا بذاره(آهنگ موردنظر اهنگ بغض میباشد)
اقای م.ک:این اقا اصلا صدا نداره همش داره تقلیدی میخونه من شنیدم میگن از قمیشی تقلید میکنه ولی همه باید بدونن که خود قمیشی هم از من تقلید میکنه
ودر آخر خواننده محبوب و مشهور: خواننده اهنگ برو حالشو ببر:
آهنگ های این آلبوم خیلی غمگینند ونمیشه باهاشون حرکات موزون انجام داد
این خواننده در پاسخ به اینکه مثلا اهنگ کجاست بگو رو چطور باید خواند گفت اینجوری:
(لطفا با ریتم بندری بخوانید)
کجاست بگو؟ برو حالشو ببر
اونکه برات می مرده برو حالشو ببر
از اینقسمت دیگه فقط برو حالشو ببر
تا رسمي شدن چاووشي بر او چه گذشت؛
من با زخم زبونات رفيقم
همه چیز تمام شد . سرانجام آلبوم "محسن چاووشی" با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به بازار عرضه شد تا چرخه بدبیاری های خواننده صدا زخمی ایران به پایان برسد . همان طور هم که انتظار می رفت ، این اثر با استقبال بسیار خوب مخاطبانی روبه رو شده است که درتمام این سال ها آثار خواننده محبوب خویش را از اینترنت و فضاهای مجازی دنبال می کردند . صرف نظر از قدرت یا ضعف موسیقایی این اثر ، باید این خواننده را از منظری دیگر مورد توجه قرار داد . چطور است خواننده ای که تا کنون هیچ آلبومی به بازار عرضه نکرده و برخلاف بسیاری از هم تایان خود موفق به اجرای صحنه ای نیز نشده است ، این چنین در بین علاقه مندان به موسیقی پاپ بدل به چهره ای شناخته شده می شود ، هر خبری از او با چنین وسعت فراوان منتشر و صدها وبلاگ و سایت به طرفداری اش کار خود را آغاز می کنند؟ از طرف یکی از مطرح ترین کارگردانان سینمای ایران به هم کاری فراخوانده می شود و حتی شایعه انتشار آلبومی از او توسط یکی از نهادهای موسیقی ، می تواند به برکناری مدیر آن نهاد بیانجامد ؟ قطعا پاسخ به این سوالات نیازمند تحلیل و بررسی فضای نه چندان پر و پیمان موسیقی پاپ و اثاری است که او در این سال ها آن را اجرا کرده است.
اما با نگاهی گذرا هم می توان این نکته را دریافت که "محسن چاووشی " نبض مخاطب خود را خوب می شناسد و همواره از «آنی» می خواند که «آنان» نیاز دارند . چه آن زمان که "نفرین" نامه اش را منتشر کرد ، خوب به این نکته پی برده بود که دیگر دوران خاکساری در برابر معشوق گذشته است . دیگر زمانه ، زمانه عمری در پای کسی سوختن و ماندن و همچنان با نام او خوش بودن نیست . که جوان عاصی امروز همان طور که در برابر هر ناملایمتی عصیان می کند ، در برابر بی وفایی های معشوق هر اندازه عزیز خود نیز تاب نخواهد آورد و این توان را دارد که چشم را بر هر چه هست ، ببندد و خود را رها کند . به خوب یا بد بودن این فلسفه کاری نداریم . اما باید آن را به عنوان واقعیتی ملموس در زندگی کنونی بپذیریم . واقعیتی که انگار هر کداممان زخم های بسیاری از آن داریم . پس آن وقت که چاووشی به نفرین معشوق خود می پرداخت ، انگار مرهمی گذاشت بر زخم های مخاطب جوان خود ، آن قدر که ترانه هایش را با صدای بلند در پخش ماشین های خود گذاشتند و هر چه را که او می گفت ، تکرار کردند.
چاووشی البته بعدها از ارایه آن آلبوم پشیمان شد و در یکی از گفت و گوهایش عنوان کرد که این جملات از دهان هیچ عاشقی بیرون نخواهد آمد . او اما نبض مخاطب را همچنان در دست داشت . چه آن زمان که از عشق خواند و چه از خیانت . او حتی در ترانه هایی که برای فیلم " سنتوری " برگزید و اتفاقا حرف و حدیث های بسیاری نیز برایش به همراه داشت ، آن قدر که خیلی ها او را مقصر عدم دریافت مجوز اکران و لو رفتن فیلم می دانستند ، هم از پس این مساله خوب برآمد، آن هنگام که با صدایی که دیگر شبیه هیچ خواننده ای نبود و فقط مختص خودش بود ، خواند :
"رفیق من سنگ صبور غمهام /به دیدنم بیا که خیلی تنهام/هیچکی نمیفهمه چه حالی دارم /چه دنیای رو به زوالی دارم/" توانست حس مشترکی را در بسیاری از جوانانی زنده کند که دنیای جوانی خویش را هدر رفته تلقی می کنند و به زوالی می اندیشند که انگار هیچ گریزی از آن وجود ندارد .
حالا آلبوم او با حفظ همین خصوصیت به بازار آمده است . این را باید به فال نیک گرفت ، اگر چه نمی توان پیش بینی کرد که با توجه به خط قرمزهای وزارت ارشاد ، او همچنان در این راهی که برگزیده موفق خواهد بود یا خیر .
این عکس یکی از هوادارای سلطان توی سفری که به شمال داشت گرفته :
این عکس .گرفته شده از من از روستای کوچکی به نام پاپکیاده است.
چند روزی گه به سفر رفته بودم .برای تفریح از کنار این روستا عبور کردم.
خیلی اتفاقی برای خرید چند قلم جنس کنار مغازه ای کوچک توقف کردم.
وقتی به مغازه نزدیک شدم صدایی غریب و اشنا تو جه منو جلب کرد .بله صدای محسن نازنین بود.با خودم گفتم.البوم هنوز توی شهر های بزرگ کامل پخش نشده .چطور .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رفتم داخل .دیگه توضیحی نمیدم .
چون عکس همه چیزو بیان میکنه
اره دیونگی تا ناکجا ابادم رسیده.از صاحب مغازه پرسیدم البوم از کجا اورده.
گفت به محظ اینکه شنیدم البوم محسن وارده بازار شده .واز اونجا که میدونستم چند هفته ای طول میکشه تا به دستم برسه .به تهران رفتم وبقیه ماجرا.
تا عاشق نباشی معنی عشق نمی فهمی .
ممنون از همه .
کد:http://tinypic.ws/viewer.php?file=6wf3o36qhv2j57bwkpjp.jpg
واقعا این عکس خیلی برای من جالب بود نگاه تو چه نقاطی که مردم حتی به زور کوچکترین امکاناتی رو دارن ولی سیدی ارجینال شاهکارو دارن
علی رضا جان دستت درد نکنه عکسای قشنگی بود
مطالبتم خیلی باحال بود
آقا یه لطفی میکنی سایت اصلیه هوادارن محسنو توی پ خ بهم بدی بیایم اونجا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ناهماهنگی های ترانه ها رو بعضیا شو قبول دارم ولی همین شلوغی ها و ناهماهنگی ها و صدای بی همتای محسن باعث جذابتر شدن آلبوم شده.
البته اینو یادمون نره که محسن این آلبوم رو دو سال پیش خونده و نسبت به خواننده های دیگه از امکانات خیلی کمتری استفاده کرده. خود محسن هم آلبوم رو یه آلبم فوق العاده نمیدونه.
مطمئن باشید که با مجوز دار شدن محسن شاهد پیشرفت خیلی زیادی در محسن به خصوص در آهنگسازیش خواهیم بود.
برای من و خیلی از هواداران صدای محسن چاوشی از همه چیز مهمتره.حتی اگه آهنگ و شعر به درد نخوره.صداش ما رو مست میکنه.
امرز رفتم سی دی کنسرت خواجه امیری رو بگیرم (استودیو تومبا)
وقتی وارد مغازه شدم دیدم صدای چاووشی میاد !
کجاست بگو ... :40:
اولش بود
همینطور بی اختیار خشکم زد !
هی خانومه می گفت کاری داشتین ؟
من هم مهو صدا بودم انگار نه انگار که کسی اونجاست
بعد دیدم صدا قطع شد ! به خودم اومدم تازه فهمیدم کجام ! فروشنده گفت آقا ! چهار دقیقست دارم صدات می کنم کجایی ؟
من نفهمیده بودم !
خانومه متوجه شد و صدا رو قطع کرد
تا الان چاووشی اینقدر حال نداده بود
دمش گرم !
برای اولین بار صدای چاوشی رو بلند و آزاد توی خیابون شنیدم :8:
عکس جالبی بود:10:نقل قول:
خوب این عکسایی بود که علی رضا گزاشته بود
یکی از دوستان یه سایتی رو داد که با اون سایته این عکسا رو ساخته بودن
بعد منم یه دوتا ساختم تا بی نصیب نباشیم :31:
میشه سایتشو به ما هم بدی؟نقل قول: