نقل قول:
من گاهی اوقات مودم رو خاموش روشن که میکنم چند باری چراغ adsl خاموش و روشن میشه تا بالاخره ثابت بمونه انگار حین اتصال قطع میشه و مجدد سعی میکنه به برقراری ارتباط
این هم دلیلش همین لینکه ؟
Printable View
نقل قول:
من گاهی اوقات مودم رو خاموش روشن که میکنم چند باری چراغ adsl خاموش و روشن میشه تا بالاخره ثابت بمونه انگار حین اتصال قطع میشه و مجدد سعی میکنه به برقراری ارتباط
این هم دلیلش همین لینکه ؟
امروز تقریبا هر یک ساعت یکبار لینک میپرید ده بار زنگ زدم میگن مشکل شبکه هست در دست اقدام هست ،الان یک هفته اس هی میگن در دسته اقدامه یک اس هم میدن که خرابی ثبت شد.فقط همین
سلام . من دو هفته هست طرح رنگين نت مخابرات رو گرفتم . اولاش همه چى خوب بود ولى الان چند روزه مصرف شبانه من بجاى مصرف اصلى حساب ميشه يعنى از دو تا هفت صبح كه دانلود مى كنم حجم شبانه كم نميشه ولى بجاش از حجم روزانه كم مى كنه و مقدار باقيمانده حجم شبانه من چند روزه دست نخورده باقى مونده . چند بار باهاشون تماس گرفتم ميگن مشكلى نداره و پاسخ درستى نميدن . مى خواستم بدونم كسى جديدا به اين مشكل برخورده؟ و اينكه بنظرتون مشكل از كجاست؟ ممنون
ساعت 2 مودمت خامو ش و روشن کن. وگرمه از حجم اصلیت کم میشه. مخابرات اینو بهتون نمیگهنقل قول:
برای منم دقیقا این مشکل هست دزدی تو روز و روشن خیلی بارز من حتی مودم رو هم قبل از استفاده تو ساعات رایگان از روتر خود مودم ریستارت میکنم کلی بازم از حجم اصلی کم کردن دزدیه چی گار کنیم من سرویسم سرشاره از ۷ تا ۱۱ گفتن رایگانه دیروز پنل میزد ۳۶۰۰ گیگ حجم الان امروز زده ۱۲۰۰ تا ۸ مگ دارم سه ماهه ۳۰۰ گیگ بین المللنقل قول:
تمام دانلودای ساعت رایگانمو با حجم تصلی حساب کرد
همگی تیکت بزنید شکایت کنید درست شه وگرنه پولمونو مثل بنز عین همین حجما و وعده وعید الکیه اینترنت شبانه میخورن میره
مال منم چند روزه حجم شبانه ثابت مونده و فقط روزانه کم میشه
البته حجم زیادی کم نشده به نظر میاد شبانه رو حساب نکردن
سرشار 2 تا 11 هست نه 7 تا 11نقل قول:
این طرح رنگين نت مخابرات بازه رایگان یا 99 درصد تخفیف داره؟من اصفهانم تازه این طرح میخواد اینجا فعال بشه
ممنون بزرگوار قبلا امتحان كردم ولى فايده نداشت . با توجه به نظرات دوستان فكر كنم يه مشكل همگانى بوجود اومده شايد نرم افزارشون ايراد پيدا كرده ولى اميدوارم تا چند روز آينده درست بشه وگرنه خيلى ضد حالهنقل قول:
خیلی حواستون باشه تو پاچتون نره شبونه کم نمیکنه فقط از حجم اصلی خورده میشه من امروز زنگ زدم اعتراض هم کردم ۲۰۲۰ بخش فنی گفت ثبت کردم شماره موبایلم گرفت گفت بررسی میکنیم حالا دیگه سر کار گذاشتن چیه خدا میدونه تیکت هم زده بودم پشتیبانی با کمال پروسی گفته بود شما ساعت غیر شبانه مصرف کردید جالبه ریز مصرف تو پنل خودشون هست دیگه واقعا نمیدونم دیگه کجا باید شکایت کرد
اگه اطلاع دارید لطف کنیدجواب ماراهم بدیدنقل قول: