اینم شاندیز کرج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا سرعت بچه های فروم از من بیشتره؟ اشکال از خط تلفنه؟
Printable View
اینم شاندیز کرج:
پس چرا سرعت بچه های فروم از من بیشتره؟ اشکال از خط تلفنه؟
چرا درخواست هدیه نوروزی واس من ثبت نمیشه؟ ایمیل و شماره میدم ولی این ارور میده :
درخواست شما انجام نشدThe server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework 3.0 SDK documentation and inspect the server trace logs
خوب البته فعلا چیزایی که میگم امید و آرزوهامه !!!!!!نقل قول:
من فعلا اکانت تست 256 گرفتم رایگان یک ماه ، تقریبا تا هالا شبا باهاش 3 گیگ کلا دانلود کردم !!!!!! 3 ماهه 256 تقریبا 32 تومنه ولی اهتمالا 512 بگیرم 3 ماهه 40 تومن ، بینم اون شبا چطوریه یا پولمو انداختم سطل اشغال یا ما هم شانس میاریم مثل بعضیا . ولی 128 نامحدود فک کنم ماهی 25 تومنه تقریبا ، گرونه .
جالبه مخابرات 512 نامحدود میده با کیفیت اشغال 25 تومن اونوقت پارس 128 نامحدود 25 تومن ، ولی مخابرات میگن صبحها سرعتش خوبه بعد از ظهر به بعد تا فردا صبح اشغال (بطور معمول) ولی با پارس خیالت راحته 20 گیگ اول با سرعت 1 مگ بت میدن بدون هیچ قعطی . در نتیجه پارس ریسکش خیلی کمتره
از کجا میشه اکانت تست یک ماهه گرفت؟نقل قول:
من الان با مخابرات قرار داد دارم میتونم یک ماه از این استفاده کنم ببینم چطوره؟
بله یعنی سرعتت در حقیقت 1 مگابیت یعنی 130 کیلوبایت بر قانیه هست تا 19 گیگ و 999 مگ و 999 کیلوبایت بعد اون سرعتت میشه 128 کیلوبیت یهنی 16 کیلوبایت که اونم من به راه حل میتونم به همون 1مگ برسونم !نقل قول:
حاجی سرعتت مشکلی نداره اصلا عالیه همون 1 مگابیته دیگه !نقل قول:
راه حل چیه ؟ سرور ایرانی؟ البته من آسیاتکم !
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز این نفری که گفتی ناراضی بوده نمیدونم کیه ولی من با سرویس ۱ مگم مشکل دارم .پارس یه جورایی مثل تخم مرغ شانسیه شاید هم وضعیت نت ایران اینجور باشه ولی در پارس خیلی بیشتر نمود پیدا میکنه.مثالش هم این دوستان بالا که از سرویس هاشون ناراضی هستن و یکی مثل سعید عزیز که رکورد دانلود شبانه میزنه ولی کمتر کسی بجز سعید در تاپیک دیدم که اینقدر سرویسشو دوست داشته باشه:n06:.اگر کمی در تاپیک تست سرعت speedtest سرک بکشید یک براورد کلی دستتون میادنقل قول:
فکر میکنم ایده آل ترین حالت ممکن برای منه. این چند روز سرعت خوبی داشتم. سرویس 512-4G :
من هم دقیقا منظورم شما بودی !!!! سرویس شما دوتا 1 مگ هست اون 5 گیگ شما ... خودت میدونی ، تازه بعدش... استغفرا... بیخیال .نقل قول: