راستش من خطم تا 2 مگ بیشتر نمی کشهنقل قول:
تقریبا این 2 مگ رو هم شب میگیرم در سرور داخلی
فکر کنم واسه من هم محدودیت خاصی نباشه
سرویس من هم 2 مگ 20 گیگ هست
Printable View
راستش من خطم تا 2 مگ بیشتر نمی کشهنقل قول:
تقریبا این 2 مگ رو هم شب میگیرم در سرور داخلی
فکر کنم واسه من هم محدودیت خاصی نباشه
سرویس من هم 2 مگ 20 گیگ هست
وقتی سرویس 10 مگ محدودیت دانلود سرور داخلی روی 250 هست روی سرویس 2 مگ محدودیت نیست!! عجب!! چی بگم والانقل قول:
حتی بنده با سرویس 10 مگ روی سافت 98 و سافتگذر هم که روی سرور خود اسیاتک هستند روی 250 محدودین گذاشته شده چه برسه سایتهای دیگر!!
دوستان کسی اطلاع داره این سرویس چطوره
شبکـه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت اينترانت نامحدودالماس داراي IP استاتيکـ
یعنی فقط شبکه ملی میشه دسترسی داشت ؟
فقط سایت های .ir و رنج ای پیت هم با 10.201 شروع میشهنقل قول:
دوستان و مسئولین اسیاتک کسی شبکـه ملي اطلاعات 128 كيلو بيت اينترانت با امکان تبادل 10 گیگ کسی خریده میخوام از سایت سافت 98 ویندوز دانلود کنم آیا این سرویس ها هم محدود کردن یعنی 64 کیلو بایت برای 128 میشه دانلود کرد و یا چون اینترانت هست روی این سرویس ها محدودیتی نداره و میشه 10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود کرد؟؟نقل قول:
شبانه از میهن دانلود چیزی گرفتی؟؟؟نقل قول:
من با قطعی مکرر چیکار کنم هر دقیقه داره لینک میپره و ابنترنت قطع میشه عکسشو میزارم ریز مصرف یک ساعتمه تمام طول روز همینه
از 15 خرداد وضع همینه و داره بدتر میشه به پشتیبانی چند بار زنگ زدم ، تو سایت شکایت پر کردم دوبار , تو سایت 195 شکایت نوشتم ولی هیچ فرقی نکرد
مشکل هم از سیم کشی یا مودم نیست تست کردم به نظرتون چیکار کنم؟
این ده روز رو چیکار میکنند برمیگردونند ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میهن دانلود تست نکردم همین امشب تست میکنم خبرشو میدم اینجا داداش مرسی ازتنقل قول:
قربانتنقل قول:
از میهن دانلود و دانلودها تست کن خبرش رو بهم بده
از کی شکایت کردی؟نقل قول:
من با قطعی مکرر چیکار کنم هر دقیقه داره لینک میپره و ابنترنت قطع میشه عکسشو میزارم ریز مصرف یک ساعتمه تمام طول روز همینه
از 15 خرداد وضع همینه و داره بدتر میشه به پشتیبانی چند بار زنگ زدم ، تو سایت شکایت پر کردم دوبار , تو سایت 195 شکایت نوشتم ولی هیچ فرقی نکرد
مشکل هم از سیم کشی یا مودم نیست تست کردم به نظرتون چیکار کنم؟
این ده روز رو چیکار میکنند برمیگردونند ؟
مخابرات یا آسیاتک؟
برا منم همینطور بود باید خود پشتیبانی مشکلو حل کنه یه چیزی از پشتیبانی روی پورت dslam نویز میندازهنقل قول:
باید به پشتیبانی بگی با بی رس چکش کنه پورتتو