نقل قول:
از نظر فروش Ps3 هرگز به 360 نخواهد رسید کما اینکه این دو تا کنسول روی هم هرگز به DS نمیرسه و هر دوشون روی هم به Wii میرسند .
فروش Ps3 یک روند صعودی برای مدت کوتاهی داشت اون هم به خاطر ورود Move به بازار بود و چون کاربر میتونست تجربه ی wii رو با Ps3 داشته باشه فروشش یک دفعه زیاد شد ولی الان دوباره با حالت قبلی برگشته .
برای دیدن آمار فروش این سایت رو ببینید :
کد:
http://www.vgchartz.com/
360
اصلا از این vgchartz امار نذارین چون قبلا هم تو بخش اخبار بازیها بحث مفصلی با دوستان و همکاران انجمن کردیم و کشف کردیم که خیلی آمارش شوت:31:برای برداشتن آمار امریکا فقط NPD و برای امار کل هم neogef معتبر هستش
آخرین آمار فروشی که این دو شرکت خودشون در GDC اعلام کردن برای ایکس باکس 50 میلیون شیپ شده و برای ps3 دقیقا 47.9 میلیون عدد کنسول هستش........ و :
حدود 11 ماه هستش که کنسول ایکس باکس در آمریکا فروش بیشتری داره (ار موقعی که کاهش قیمت داده) ولی در worldwide موقعیت تقریبا برابر چون همونطور که گفتم ps3 در بازار ژاپن موقعیت عالی و یکجانبه ای داره ..... .قبل از این 11 ماه هم فروش کلی ps3 بهتر بوده..... .
+
این که میرسه یا نمرسه رو نمیشه دقیق پیش بینی کرد ولی اگه با همین روندی که داریم پیش بره مطیمنا ماکسیمم تا پایین سال 2012 امار فروششون به هم میرسه مگر اینکه کینکت خیلی بازار آمریکا رو تکون بده(که انصافا تا حد زیادی هم اینکارو انجام داده)
+
در مورد امار اروپا هم باید به امار کلی نگاه کرد نمیشه با آمار فروشگاه فلان مقایسه کرد اروپا رو بازار انگلستان تقریبا بیشترش ماله مایکرو هستش و بازار بقیه کشورها حالتی داره که توش سونی جلوتره...... .
واسه همه حرفای بالا هم آمار دقیق دارم خواستین میذارم
.
نقل قول:
راستش ps3 اصلآ شکست نخورده. فروش 360 به زور همین کپی خور شدنش با ps3 برابره. به نظر من مایکروسافت بیاد به جای این سیاستا یه بازی مثل god of war بسازه. اصلآ یه مرحله از gow رو بسازه.
یه سوال می پرسم جواب بده:
شما خودتو بذار جای استیو بالمر رییس مایکروسافت:31:وقتی سالانه فقط از فروش کارت گلد 750 میلیون دلار درامد داری(یعنی تقریبا اندازه فروش 13 میلیون نسخه از یه بازی)میری دنبال ساختن انحصاریهای سخت؟؟:31:
این سونی هستش که به خاطر سیاست خاص خودش(رایگان کردن بازی آنلاین) باید بیشتر بره دنبال انحصاری ساختن نه مایکروسافت.....و گرنه ساختن یه بازی مثه god of war واسه مایکروسافت خیلی سخت نیس همینطور که تا حالا تو خیلی سبکا اثباتش کرده...........
.