نقل قول:
شرایطم خیلی سخته اگه کسی تجربه ای داره بگه ممنون...
Printable View
نقل قول:
شرایطم خیلی سخته اگه کسی تجربه ای داره بگه ممنون...
به راهنماییتون نیاز دارم...نقل قول:
سلام عزیز شما بهترین کار و مطمئن ترین کاری که می تونید کنی به یکی از نظام وظیفه های زنگ بزنید و ازشون سوال کنیدنقل قول:
برای این که به جواب جامعی برسید می تونید به چندتا از نظام وظیفه مختلف از چند شهر مختلف زنگ بزنید و جواب هاشون را جمع بندی کنید
اینم لینک شماره تلفن تمام نظام وظیفه های کل کشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی استان مورد نظرت کلیک کنی برات شماره تلفن های اون استان را میده
من جای شما بودم به چندتا نظام وظیفه از استان های مختلف زنگ می زدم
انشالله که یا معاف بشی یا هم بیفتی کنار همسرت و عصرا بری خونه
دوست من در مورد مشکلات پزشکی باید متخصص نظر بده ..نقل قول:
اما چیزی که خودم در خدمت دیدم متاهل ها رو سعی میکنند بندازند نزدیک ترین محل ممکن به محل سکونت ... این که مرخصی تون چطور باشه .. روزبرگ باشید و .... صد درصد به فرمانده تون بستگی داره اما تو خدمت من هرچی دیدم با متاهل ها راه میان و هواشونو دارند نگران نباش ...
tapatalk
...
REAPER CREW
سلام. نمی دونم اینجا میشه در مورد جابجایی سوال کرد یا نه! من ستوان سوم وظیفه نیروی انتظامی ، پایه خدمتی اسفند 92 هستم. الان توی تهران خدمت میکنم، بهترین جای ناجا (جاش رو هر کی بخواد توی پیام خصوصی میگم، به خاطر مسائل امنیتی :n02: ). اهل ارومیه هستم. اگه کسی اهل تهران، کرج ، قزوین، قم، یا هر شهر دیگه هست که توی ارومیه خدمت میکنه و مایل هست جابجایی انجام بده به تهران ، یه پیام خصوصی به من بده.
البته اگه ادمین های گرامی اجازه بدن ایمیل و شماره تلفنم رو قرار میدم برای تماس!
چرا می خوای ۰۱ رو عوض کنی؟همه بچه هایی که در ارتش می افتن دوست دارند تا یگان اموزشی شون ۰۱ باشه خودم دو سال پیش اونجا بودم :۱- احترام و شخصیتی که برای افراد تحصیل کرده میذارن در هیج پادگانی دیده نشده ۲- اونجا خبری از سرباز صفر نیست همه لیسانس به بالا هستین ۳- مرخصی های آخر هفته دارین مگر اینکه نگهبان باشین ۴- امکانات رفاهی مثل استخر پلی استیشن کتابخانه سالن بدن سازی بوفه بسیار خوب و همچنین تمامی یگانها حمام دارن و به علاوه یک حمام مرکزی هم وجود داره (بچه هایی که در یگانهای محروم مثل خاش اموزش دیده باشن دیدن و حس کردن وضیعت حمام اونجا رو)نقل قول:
اگر می خوای کد عوض کنی تاریخ اعزامت رو عقب بندار اما ممکنه یک وقتی نیرو انتظامی بیافتی.
مگه میشه از جای دیگه هم پست کرد ؟ :n13:نقل قول:
دوستان من 2 ساله خیر سرم دانشجو ام ولی بدلایلی نمیتونم درسو ادامه بدم مدرکمو بگیرم. تصمیم گرفتم برم سربازی. الان دقیقا باید چکار کنم؟ باید بکجا مراجعه کنم؟ مدرکی چیزی از دانشگاه باید بگیرم براشون ببرم؟ (چند سال پیش برگه اعذام به خدمت برام اومده بود.)
بچه ها جواد بیکی هستم افتادم 05 کرمان/چه طور جاییه؟/تو ماه رمضان سخت میگیرند؟/غبر از من واسه 1تیر کیا افتادند 05 کرمان ؟/بیایید پیام بزارید همدیگر را بشناسیم/رشتم لیسانس حسابداریه دوره کد میخورم/حیف شد امریه دادگستریم قبول نشد/با اینکه رفتم مصاحبه و اومدن تحقیقات محلی/ولش حتما قسمت نبود
از هر جا پست کنی باید معاینه پزشکی را هم همونجا بری . و ادرس خونه کسی از اقوام اونجا را بزنینقل قول: